Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky,
mám takový problém. Dnes jsem se konečně (až ve 30 tt) dozvěděla že čekáme holčičku. Přítel, který se k nám po dvou měsících opět vrátil, je ovšem hodně zklamaný, spíš by se dalo říct i naštvaný. Celou dobu co nám u doktora říkali že to bude „asi“ holčička doufal, že se s toho vyklube kluk. Já ve skrytu duše chtěla také chlapečka, ale holčička pro mě nebyla žádné zklamání! Malá je zdravá, a vše je zatím jak má být.. ale nevím jak mu tohle vysvětlit, aby si tohohle vážil. Zažily už jste něco podobného? ![]()
@skrudzz To nemá cenu vysvětlovat. To mu musí docvaknout samotnému ![]()
Nene nic podobneho jsem nezazila, podle me se to vstreba, bud v klidu. Akorat teda nemusel to pred tebou davat tak okate najevo.To si ohl usetrit.
Jen mimo dotaz, pamatuju si jak jsi nekde psala ze te opustil, takze uz je vse v poradku? uz neni s tou zenskou?
Tak třeba násadou po hlavě, aby se mu případně rozsvítilo. Někdyje to lepší než 1000 slov.
Vysvětlovat není co, jelikož jeho spermie rozhodla o pohlaví ![]()
Já myslím, že bude holčičku milovat tak jak chlapečka, dokonce tatínci na holčičky víc drží
.
Příspěvek upraven 20.11.12 v 20:40
On se s tím srovná, neboj. Řekni mu, že co si udělal, to má, pohlaví určuje spermie
![]()
Mu řekni, že jak si to udělal takový to má
Ať je rád za zdravou holčičku, spousta lidí takové štěstí nemá ![]()
Ano vrátil se ke mě, s tím že to chce ještě zkusit, a dát tomu šanci. Tak jsem za to byla tak strašně ráda, a šťastná.. ale o tomhle jeho uvažování nevím, co si myslet.
Já myskím, že mu to docvakne, až se malá narodí a on ji bude držet v náruči… ![]()
Tak mému příteli bylo naprosto jedno, co to bude, jen jsme si přáli, at´ je miminko (nakonec kluk) zdravé! To je nejdůležitější. Uvidíš, že tvůj přítel bude hrdý otec, až se vám holčička narodí!!! Myslím, že každý nakonec roztaje, až uvidí toho malého človíčka ![]()
@skrudzz píše:
Ano vrátil se ke mě, s tím že to chce ještě zkusit, a dát tomu šanci. Tak jsem za to byla tak strašně ráda, a šťastná.. ale o tomhle jeho uvažování nevím, co si myslet.
on si našel jinou a pak se vrátil k tobě?
Jak píšou holky. Nastvanej může bejt maximálně na sebe, že si vyrobil holčičku. O pohlaví rozhoduje mužská spermie a ne naše vajíčka;-D
No já nevím, jak vás, ale mě ten příspěvek hrozně moc naštval. Jak naštvaný, že bude mít holčičku? Může být šťastný, že čekáte zdravé dítě a je úplně jedno jakého pohlaví. Každý samozřejmě preferuje určité pohlaví, ale být zklamaný z toho, že to „nevyšlo“. To mi v dnešní době příjde neskutečně nevyzrálé a sobecké. Navíc jsem pochopila, že už od vás odešel…to tě nechal samotnou, když jsi těhotná? Omlouvám se za možná tvrdá slova, ale takového bych nakopala do pr*ele ![]()
Můj chlap je taky určitě zklamanej. Od začátku si kluka moc přál, pak když z toho byla holka, tak nenadával ani v podstatě nic neříkal, těší se na ni, má ji už teď moc rád, maluje pokojíček na růžovo a tak, ale z toho jdeme v obchodě kolem hraček a to pak vzdychá u vláčků, autodráh a autíček na dálkové ovládání a skuhrá, že s holkou si nebude mít jak hrát.
Neboj, tvůj to taky vstřebá a co teprve až se malá narodí, určitě z ní bude celej poprděnej jako každej tatínek. ![]()
Řekla bych mu na to, že jak si „to“ udělal, takový to má. A to doslova, protože o pohlaví dítěte rozhodují mužovi geny, chromozomy nebo co to. Zkrátka pohlaví určuje muž. Navíc bych ho asi zrovna i nakopala do zadku za takový chování
![]()