Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahojky, zkoušel tu někdo detoxikační kávu? Známá říkala, že ji pije už nějakou dobu a hodně jí pomáhá na různý věci, dětem zlepšila alergie (užívali ji v podobě čokolády s výtažkem ganodermy), atd… tak uvažuji o tom, že ji taky zkusím a chtěla jsem se zeptat na zkušenosti ostatních ![]()
Já jsem jí jeden čas pila, ale spíš kvůli tomu, že mi chutnala než abych se cíleně detoxikovala…nějaké zázračné zlepšení zdravotního stavu jsem nezaznamenala.
Peggy a jak dlouho jsi ji pila?? Myslíš taky tu s extraktem ganodermy? ---- já ji momentálně piju, jinou kávu už ani nekupuju, chuťově je výborná a mám dobrý pocit, že dělám něco pro své zdraví, já žádný problémy se zdravím neměla, takže nemůžu soudit, ale právě ta ganoderma působí i jako prevence civilizačních chorob, tak i kvůli tomu ji piju… malýmu dávám tu čkoládu a zatím nebyl nemocný, tak musím zaklepat ![]()
Co to je? Nemáte nějaký odkaz?
Jsem opravdový závislák na kávě a hledám nějakou zdravější variantu… mám vředy na dvanácterníku.
Pili jsme jí s manželem asi tři měsíci, plus k tomu čokoládu a čaj..mně se hlavně na ní nejvíc líbilo, že není kyselinotvorná…
@Klementýnka píše:
Co to je? Nemáte nějaký odkaz?Jsem opravdový závislák na kávě a hledám nějakou zdravější variantu… mám vředy na dvanácterníku.
Nejlepší info je asi tady:
http://kavaganoderma.dxnczech.cz/
@peggy.sl píše:
Pili jsme jí s manželem asi tři měsíci, plus k tomu čokoládu a čaj..mně se hlavně na ní nejvíc líbilo, že není kyselinotvorná…
To se mi taky líbí, to zní naprosto zázračně, až příliš hezky na to, že by to byla pravda… takže zkušenosti jsou vítány…