Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Tak, milé dámy,
moje palice dubová mě dohnala k tomu, abych se tu s Vámi poradila o naprosto pitomý věci
![]()
Předem se omlouvám slabším povahám a rejpalky a mravokárci, prosím, neodpovídejte. ![]()
Studuju VŠ, zatím mi to šlo dost dobře i s mimčem. Ale…
Letos jsem měla 12 zkoušek a zítra mám tu poslední, 13. (Zbytek zdárně hotový) ![]()
Opravdu ale opravdu nic nevím. Holky moje zlatý, ne nadarmo se říká, že ženy mají lepší hlavu než muži
poraďte mi tahák, když jde o písemný test, kde ten oplzlej děda pořád čumí
jde o 13 stran slovních spojení. ![]()
PS: zbytek jsem dala bez taháků, nemám problém se učit, ale… ![]()
13 stran teda nevim
ale ja mivala tahak pod sukni a nikdy si nikdo nedovolil me vyzvat at nadzvednu sukni, jestli tam nemam nejaky tahak
Mozna kdyby byl v podobe knizky a pripevnenej na stehne, tak by se to dalo.
Pod sukni nebo pod silonky. Nebo jsem už viděla i v kozacce mobil. Záleží, v jaké učebně to budeš psát..
No bude to klasická učebna, žádná aula. Silonky by šly
snad nebudu podezřelá, když jsem sukni nikdy neměla ![]()
@PetyMimi akorat pod tema silonkama to jde hur precist. Takze ja bych to pripevnila spis na ne. A radim sukni spis volnejsi, upnuta se spatne vyhrnuje ![]()
Jestli vás hlídá oplzlej děda, tak s tou sukní tedy nevím, abys naopak nepoutala pozornost.
![]()
@listento píše:
Jestli vás hlídá oplzlej děda, tak s tou sukní tedy nevím, abys naopak nepoutala pozornost.![]()
Já nejsem žádný moralista, ale srab, takže já se vždycky učila do poslední pikosekundy a pánbůh to vždycky ocenil, buď jsem si vytáhla co jsem uměla nebo u testů jsem chytla profláklou variantu. Takže moje rada je seučit ![]()
Taky jsem pro variantu bez taháků, i když ty volnou noc mít asi nebudeš s miminem
Každý tahák a „nenápadné“ chování je vidět, záleží na vyučujícím, co ještě akceptuje a co je přes míru.
Já to teda normálně měla v pdf v telefonu položený vedle kapesníků na stole, stažený jas, vypnutý zvuk… a jela jsem ![]()
@leylen píše:
Já to teda normálně měla v pdf v telefonu položený vedle kapesníků na stole, stažený jas, vypnutý zvuk… a jela jsem
Akorát ti, co tam už byli, říkají, že všechno musí ze stolu na zem ![]()
Příspěvek upraven 22.01.20 v 14:56
@PetyMimi Potom dávám do dlouhého rukávu
nebo ho mám prostě v klíně připravený na co kdyby
jednou mi takhle spadl, když jsem ho schovávala pod stehno, pááánebože, to bylo srdce v krku
Ještě bych volila variantu si to rychle nahlas přečíst a nahrát, pak se to učit ze sluchátek. 13 str je na klid, ještě by bylo lepší, kdyby ti to pomohl namluvit partner. Ten můj si to pak i hned pamatoval a učil mě to ![]()
@leylen píše:
@PetyMimi Potom dávám do dlouhého rukávunebo ho mám prostě v klíně připravený na co kdyby
jednou mi takhle spadl, když jsem ho schovávala pod stehno, pááánebože, to bylo srdce v krku
Ještě bych volila variantu si to rychle nahlas přečíst a nahrát, pak se to učit ze sluchátek. 13 str je na klid, ještě by bylo lepší, kdyby ti to pomohl namluvit partner. Ten můj si to pak i hned pamatoval a učil mě to
Jo, to je hodně dobrý
![]()
To u nás letí to neviditelný sluchátko ![]()
Ale než si kupovat sluchátko za tisíce, to radši něco koupím malé
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.