Zkrácený čípek, klidový režim 33tt - máte taky?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12651
13.8.14 14:51

@martina.se Takže něco s ledvinama?
Já, když o tom tak přemýšlím, jsem ten UTZ po 30tt vlastně neměla. Byla jsem akorát v nemocnici, tam mi na příjmu udělali báhový odhaz, průtoky a polohu a ende šlus. Když jsem pak šla ke svojí dr. a myslela jsme, že mi ho udělá, jak jsme byly domluvené, tak koukla do zprávy a prý že UTZ už byl a jen ho přepsala do průkazky, Takže dost pochybuju, že někdo kontroloval vnitřní orgány…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2442
13.8.14 15:04
@jessikka píše:
Já, když o tom tak přemýšlím, jsem ten UTZ po 30tt vlastně neměla. Byla jsem akorát v nemocnici, tam mi na příjmu udělali báhový odhaz, průtoky a polohu a ende šlus. Když jsem pak šla ke svojí dr. a myslela jsme, že mi ho udělá, jak jsme byly domluvené, tak koukla do zprávy a prý že UTZ už byl a jen ho přepsala do průkazky, Takže dost pochybuju, že někdo kontroloval vnitřní orgány…

Tak to ja ani nevim, ze tak pozde jeste neco muzou najit 8o
Ja myslela, ze na to jsou ty 2 screeningy ve 13 a 20tt 8o
Ja teda kolem 30tt jsem u meho dr. byla na utz a on kontroloval organy, ale to jsem spis brala jako formalitu - no jo clovek se porad nestaci divit, jak je dneska obtizne vubec otehotnet, natoz potom vsechno kolem tehu a porodu…ach jo
Tak snad bude miminko v poradku :kytka: Dneska uz se da spousta veci lecit nebo operovat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2442
13.8.14 15:05

Predstavte si, ze moje spoluzacka rodila chlapecka v 26tt a je naprosto zdravy…akorat ma myslim brejlicky :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15503
13.8.14 15:07
@Elantra píše:
@Alušáček a nevis na kolik mm? Ja totiz nevim, jestli je 36mm hoodne malo nebo jen malo malo :)

To nevím, to mi doktor neříkal, ale cs jsem měla na konci 27 tt 4, po třech týdnech se to zlepšilo na 3. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2442
13.8.14 15:10

@Alušáček tak super, hlavne, ze se to da jeste zlepsit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
13.8.14 19:35
@jessikka píše:

jj, u nás ledviny.. od té doby chodím 2× týdně do FN na kontrolní utz.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2442
13.8.14 20:45

@martina.se to je mi moc líto :hug: A dá se to po porodu nějak léčit? Já jsem o tom nikdy neslyšela, právě jsem myslela, že pokud dopadnou oba screeningy ok, tak je celkem vyhráno 8o Hlavně aby byl malinký v pořádku (nebo aspoň tak, jak to jen půjde) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
14.8.14 07:48
@Elantra píše:
@martina.se to je mi moc líto :hug: A dá se to po porodu nějak léčit? Já jsem o tom nikdy neslyšela, právě jsem myslela, že pokud dopadnou oba screeningy ok, tak je celkem vyhráno 8o Hlavně aby byl malinký v pořádku (nebo aspoň tak, jak to jen půjde) :kytka:

to se uvidí, jak moc závažné nebo nezávažné to bude.. každopádně mrně sledují, co bude po porodu nikdo odhadnout nedokáže.. je tam hodně variant od dobré až po okamžitý transport a operaci.. věřim v nějakou dobrou :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
14.8.14 07:51

@martina.se A rodit budeš nakonec kde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
14.8.14 07:59
@jessikka píše:
@martina.se A rodit budeš nakonec kde?

musím ve Fakultce v Ostravě. když bude nejhůř, tak mi mrně odvezou do Olomouce.. ale snad ne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2442
14.8.14 13:27

@martina.se Urcite to bude ta dobra varianta :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5732
14.8.14 19:48

@martina.se taky držím palce. Cítíš to na zítřek? :lol: od kdy tě doktoři děsili předčasným porodem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
14.8.14 19:51
@Fialik píše:
@martina.se taky držím palce. Cítíš to na zítřek? :lol: od kdy tě doktoři děsili předčasným porodem?

díky.. necítím to na nikdy.. vůbec :zed: Jinak 25 tt jsem začala rodit, zastavovali mi to a teď? ani náznak, vůbec nic :zed: já snad půjdu i běhat nebo co :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
14.8.14 19:53

@martina.se Tak to pošli video :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
14.8.14 19:55
@jessikka píše: