Zkrácený čípek, klidový režim 33tt - máte taky?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
35
17.10.14 13:58

@Elantra děkuji:) jako já jsem v klidu:) ani by mi nevadilo rodit ve 38tt :D nejak s tim trosku pocitam :D..ale neumim byt v klidu prave :/ jen lezet nohy nahore :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2442
17.10.14 14:58

@Sibi8889 mne to taky delalo problem, navic s 3,5letou certici doma…ale staci lezet do toho 34tt a pak uz jen jak se budes citit, telo si samo rekne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.6.26 12:42

Zkráceny čípek 33tt hospitalizace

Ahoj maminky, chtěla bych poprosit o vaše zkušenosti a názory. Jsem aktuálně v nemocnici, dnes 33+3 tt. V neděli mi zjistili zkrácený čípek na 11 mm a v moči nějaký nález, takže mi hned nasadili antibiotika. Dnes našli ještě další bakterii, takže dostávám další antibiotika.Po týdnu pravděpodobně v pondělí budou znovu kontrolovat čípek. Pokud zůstane stejný nebo se nebude dál zkracovat, měli by mě pustit domů, pokud se zhorší hrozí že tu budu až do porodu.
Upřímně to psychicky snáším dost těžce. Vím, že je to pro dobro miminka, ale pobyt v nemocnici je pro mě náročný. Měla některá z vás podobnou zkušenost? Zlepšil se vám nález po antibiotikách a klidovém režimu? Pustili vás domů, nebo jste zůstaly hospitalizované až do porodu? Budu moc ráda za jakékoli zkušenosti a povzbuzení. ❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí