Zkrácený kývač u miminek

6
5.12.14 11:22

Zkráceny kyvac u miminek

Prosím mate někdo zkušenost se zkráceným kyvacem u miminek???diky za jakou koliv info

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
102
5.12.14 12:01

Ahoj, myslíš tím zkrácený kývač krku? My máme od narození diagnostikován tortikolis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
236
5.12.14 12:09

Synovec měl, a cvičili vojtovku a chodili na rehabky. Teď mu jsou dva a má to dobrý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
5.12.14 12:12

Starší syn to měl, z dělohy. Cvičili jsme a masírovali. Šlo to rychle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
5.12.14 12:21
@Fima píše:
Starší syn to měl, z dělohy. Cvičili jsme a masírovali. Šlo to rychle.

Můžu se zeptat, co znamená rychle? My to máme taky z dělohy, jsou nám dva měsíce a mám pocit, že to jde pomalu. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
5.12.14 12:24

@Andreáček Zhruba během měsíce jsme to rozcvičili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
236
5.12.14 12:38

Synovec to měl též z dělohy, a trvalo jim to tak půl roku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3355
5.12.14 13:44

@Andreáček Myjsme cvičili do 4 měsíců a pak už úplně bez problémů, co všechno děláte? Vojtu? Masáže? Plavání? Balón? Bobatha?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
5.12.14 14:35

@BaMaK Cvičíme Vojtovku celkem tři cviky, jako asi se zlepšuje, ale pomalinku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3355
5.12.14 14:44

@Andreáček Tak něco přidej, Voltovka je pro mimčo asi nejnáročnější, ostatní mohou být i zábava, rozhodně musíš masírovat-je to stejné jako bys měla zkrácený sval ty, potřebuje zahřát, protáhnout, promasírovat…zeptej se tvojí rehobky ať ti něco doporučí.
A děláš cviky správně? A byli jste na ultrazvuku? Měl ten sval poškozený? A kdy jste začali? To všechno má vliv na tom jak rychle to půjde…trpělivost, a jestli se ti to nezdá, tak zkuste i jinou metodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
5.12.14 22:44

My cvičili rok a půl a přesto jdem na operaci. problem je v tom ze naše obvodní nás poslala cvičit až ve třech měsících přesto ze jsem si toho všimla v prvním tydnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
5.12.14 22:48

Čím dříve začnete tím lip. a cvičeni, Vojtková metoda velmi účinná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
6.12.14 00:35

No my to víme od narození - začínali jsme polohováním a teď děláme tu vojtovku. O masážích jsem neslyšela, tak se určitě pozeptám, nebo mi klidně poraďte - jaké masáže. Na ultrazvuku zatím nebyl, máme doporučení na neuro., takže to nás teprve čeká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
8.12.14 09:02

My začali cvičit a masírovat v 7 týdnech, takže relativně brzo. Malej stáčel hlavičku k jedné straně a hned nás poslala mudra na rehabku, na nic nečekala. Cvičili jsme dle Bobatha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
14.3.16 09:28

dotaz bobath

Dobry den, prosim kde jste cvicili Bobatha? My mame ten samy problem, doktorku na to upozornuji od 2. tydne, nicmene na rehabilitaci nas poslala po x zadanich az ted ve 3 mesicich :(, jsme z Prahy vychod, ale tady v okoli jen Vojtovka a jeste na cekani… Dekuji moc, pripadne prosim poradte zatim alespon zakladni cvik? jsem zoufala, Martina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí