Zkrácený úvazek při rodičáku - je to možné?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Zkrácený úvazek při rodičáku
Dobrý den, nevíte zda jde mít zkraceny uvazek pri pobirani rodicaku? Nevezmou mi to? Jednalo by se o 3 hodiny denne. Nikde nemuzu najit. Predem moc dekuji za rady. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Denisecv píše:
Dobrý den, nevíte zda jde mít zkraceny uvazek pri pobirani rodicaku? Nevezmou mi to? Jednalo by se o 3 hodiny denne. Nikde nemuzu najit. Predem moc dekuji za rady.
Můžeš mít úvazek i plný, to nikdo neřeší, pouze je omezení pro jesle či školku do 2 let dítěte, může tam být jen omezenou dobu. Proč by ti měli něco brát? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Od 2 let dítěte je to úplně jedno. Do té doby je jen omezení pobytu dítěte ve školním zařízení, jeslích.
Já jsem měla rp ještě třičtvrtě roku po nástupu do práce na hpp, částečný úvazek.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Dahlia0409 ja se v tom prave nevyznam…jestli tam neni neco omezeneho:-(
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Denisecv píše:
@Dahlia0409 ja se v tom prave nevyznam…jestli tam neni neco omezeneho:-(
Ve výdělku není a to na internetu najdeš ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Denisecv píše:
@andelka83 bude mit v rijnu píše: Více
Není co řešit, jedině do října umístění dítěte, pokud bude v nějakém zařízení, výdělek může být jakýkoliv, to nikoho nezajímá ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Denisecv a dáváš ho někam? Od října už nebude mít docházku nijak omezenou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@andelka83 nee nebudu ho zatim davat do skolky. Hlidani mam.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zkrácený uvazek a rodičák
Zdravím, byl mi teď nabídnut zkráceny uvazek. Jak je to prosím se sockou a zdravkou, když pobírám ještě rodičovký příspěvek? Budou mi to trhat z platu? Nebo to za mě bude platit stále stát, když ho budu pobírat ještě rok? Asi ne, že?
Děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit