Zkroucený palec 2letá holčička

Napsat příspěvek
Velikost písma:
32
2.3.24 21:50

@Černá Madonna
Myslím si že je úplně zbytečné řešit moje nehty. Já sem třeba zvyklá s tím dělat cokoli. Ale jak říkáte je to každého věc. Každý podle toho v čem se cítí.
:palec:
Já samozřejmě nestojím a nežádám o nějaké omluvy. Jen bych úplně vynechala větu co se nehtů týče😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
2.3.24 21:55

@Černá Madonna
Myslím si že je úplně zbytečné řešit moje nehty. Já sem třeba zvyklá s tím dělat cokoli. Ale jak říkáte je to každého věc. Každý podle toho v čem se cítí.
:palec:
Já samozřejmě nestojím a nežádám o nějaké omluvy. Jen bych úplně vynechala větu co se nehtů týče😊
@Glee123 :srdce: @kocourGarfield

@kocourGarfield píše:
@Nany12 sourozenec měl něco a vypadalo to stejně. Byla to šlacha. Nejdřív to měl v sádře, to nepomohlo. Tak mu to nějak řezali. Víc nevím, byla jsme dítě. Ale úraz neměl. Naši se mu věnovali. Ale nejsem lékař. Počkej do pondělí. Držím palec. :kytka:

@kocourGarfield
No určitě žádný úraz neměla, já se prave bojím toho že by měla jít na operaci. Snad to vyřešíme jinou cestou zda to půjde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16500
2.3.24 22:13
@Nany12 píše:
@Černá Madonna
Ano, psala sem kamarádce která přímo na ortopedii dělá, protože sem měla strach a chtěla sem to řešit hned. A ta mi řekla at si zavolám v pondělí a že mužů počítat s tím že mě vezmou. Takže v domění že to tak bude sem napsala že jsme objednané na pondělí😊

V pořádku.
Tak přeji hodně štěstí a ať to dobře dopadne. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
8.3.24 00:15

Tak holky
28.4 jdeme na operaci, je to lupavý prst(skákavý) a musí se to operovat. S malou budeme poprvé v nemocnici na zákroku. Takže ani slzy sem neudržela.. :,( nemá někdo zkušenost prosím?
Děkuji😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16500
8.3.24 01:06
@Nany12 píše:
Tak holky
28.4 jdeme na operaci, je to lupavý prst(skákavý) a musí se to operovat. S malou budeme poprvé v nemocnici na zákroku. Takže ani slzy sem neudržela.. :,( nemá někdo zkušenost prosím?
Děkuji😊

Tak to mě opravdu moc mrzí, že to bude muset malá podstoupit.
Zkušenosti s tím nemám, ale i tak vám oběma přeji ať to dobře dopadne a je dcerka zase v pořádku. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2258
8.3.24 09:59

@Nany12
Přeju hodně stěstí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.7.24 14:35

@Nany12 Dobrý den, mohu se prosím zeptat, jak dopadla operace prstíku a zda v něm má malá plnou hybnost? Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
5.7.24 14:43

@Bobánek2023
Dobrý den, ano úplně v pohodě 😊
Ona všechno bere fakt dobře, takže pár hodin po operaci to bylo jako by na žádné nebyla. Měla to zavázané a za pár týdnu jí dali pryč stehy a malá s nim hned hýbala, fakt úplně v pohodě😇 😇

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.7.24 14:52

@Nany12 jeee, tak to je super zkušenost! My řešíme problém se čtyřmi prstíky.. :( :,( :,( A mám hrozný strach, co se bude dít a zda budou prstíky v pořádku. Od narozeni se to opravdu hodně zlepšilo. Prstíky povolily, ale proste nenatáhne je úplně do rovna:(.. Jeden už mu povolil úplně a natáhnout jde, ale většinu času ho má i tak pokrčený. Je cítit, jak ten prstík nejezdí hladce, jak by měl, tak možná proto.. ale mám hrozný strach, aby neměl nějaké trvalé následky.. :,( malému mu je 11 měsíců.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
5.7.24 15:01

@Bobánek2023
Chápu, malá tohle taky přesně měla. Ten palec taky skoro vůbec nenarovnala. Běžte na ortopedii dětskou a oni vás určitě objednají na operaci. Nemusíte se vůbec ničeho bát. Ale chápu taky sem měla hrozný strach..
Ona ta operace trvá cca hoďku se vším všudy 😊
Ono čím dřív tím lip😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.7.24 15:11

@Nany12 Na ortopedii jsme byli ihned ve dvou měsících. Řekli nám, že takhle malé miminko operovat nebudou a doporučili nám rehabilitaci, že to možná rozhýbeme a pokud ne, tak mám přijít k plastikům, až bude malému rok a ti se na to podívají. Neříkali vám, co s prstíkem vlastně dělali? Mě jen děsí, proč nenatahuje ten volný prstik stále a jak bude zvládat to sešité místo.. jestli bude mít bolesti a hlavně, zda to pomůže problém vyřešit a bude to vypadat, jako kdyby nikdy zkrácené šlachy neměl..:( i mi přijde, že má ty prstíky takové oslabené.. jestli třeba z toho, jak je moc nepoužívá..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
5.7.24 16:38

@Bobánek2023
No oni mi k tomu vlastně moc neřekli. Asi mě nechtěli stresovat. Ale něco na ten způsob mi ukazoval že tu šlachu nějak “přestřihly” a tím se ten prstík narovnal.
Taky sem měla strach z toho zašitého, ale měla tam 2 stehy a úplně v pohodě. Nakonec se na to i dívala jak jí to dávali pryč 😀 😇

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.7.24 16:45

@Nany12 Mně řekli něco ve stylu, že naříznou tu šlachu a tím jí povolí a hotovo. Prý je to banální operace. :nevim: Hlavní pro mě je prostě ta hybnost prstíků:( máme oba prostrednicky a prsteníčky. Tak nám prosím držte palce. :,( :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí