Zkušenost s DPD?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
a12
61236
21.9.24 07:16
@nuklear90 píše: Více

Z Přerova? Oni maj eshop?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1260
21.9.24 08:04

@a12
Ano, z Přerova. Školky Montano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61236
21.9.24 09:54
@nuklear90 píše: Více

Ja to znám, jezdíme tam, ale nevěděla jsem, že maj eshop. Ale koukám, že tam toho asi nenabízí tolik, jako v zahradnictví.
Jinak taky jezdíme do spomysle, taky maj eshop a všechny rostliny, co mi od nich přišly, byly vždy v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17161
21.9.24 10:45

@nuklear90 Tak co, doručili to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.9.24 21:33

@chs.jasmin
Zdravím, nic nedoručili. V pondělí jsem volala do zahradnictví, vrátila se jim zásilka a údajně mi dnes odeslali zboží nové. S DPD nic řešit nemám. Opět to jsou tři balíky. Zítra mají doručovat. Tak snad to nebudou ty samé rostliny, co už týden cestují po republice. Jinak DPD nikomu nedoporučuji, reklamace nevyřizují. Těch emailů, co jsem napsala, ani na jeden nedokázali odpovědět.

• Citovat
  • Upravit
1
14.11.25 12:42

Dpd

Dobrý den, také se podělím se zkušenostmi s dpd už nikdy, z nějakého nepochopitelného důvodu řidič vrátil můj balíček nazpět odesílateli ale přitom zaslal SMS že balíček je k vyzvednutí na jiné adrese, a když jsem to řešila telefonicky s operátorem jak dal hodlají to řešit tak slečna byla protivná, neochotná ze peníze za balíček vracet nebudou a že si to mám pořešit s odesilatelem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35443
14.11.25 12:52
@Alex910 píše: Více

Ne, chyba je na jejich straně, nedej se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
27.1.26 18:34

Včera 26.1sms zítra budeme doručovat balíček 😆 😆 opět nic žádný telefon e-mail balíček bůhví kde již po třetí!!!Katastrofa přes tuhle firmu raději nic neobjednávat x dnů čekám na balíček na prahu 5.dorucime 15.1 ten den nic ani telefon ani email jdu na DPd balíček je v depu neměli ani snahu informovat 16.1 telefon Ukrajinec ani slovo česky volali jsme si 3× a nic. Čekal jsem na adrese viděl jsem ho vzal balíček dal ho do boxu žádná zpráva email ze balíček je někde nic.
5 dni už leží v boxu a stále žádné info dnes 20.1 volám na podporu vás balíček dorazil prázdný bez obsahu 😄 😄 jak může bejt v depu když leží v Alza boxu?? Jak jste zjistili že balíček je prázdný? Nechapu
4× psáno na podporu ano jedna odpověď!!!

Další objednávka 10.1 dovezeme ten den žádný telefon nikdo nevolal ani SMS. balíček vracíme zpět.

Zlata konkurence🤬 🤬 🤬ti to dají aspoň do výdejního místa aspoň nějaká snaha ale tahle firma co čtu recenze masakr to bylo na posled!!!

Vaše jednání je normálně na trestní oznámení nechápu jak můžete někomu rozbalit balíček a zjišťovat co v něm je a pak balíček normálně zlikvidovat bez jakékoliv (foto dokumentace) a napsat zákazníkovy ať si problém vyřeší sám s dodavatelem!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák