Prodej oblečení po dětech

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
524
17.9.24 13:04

Prodej oblečení po dětech

Ahoj holky, kde prodáváte oblečení po svých dětech? Jsem úplně otrávená z FB - Markrtplace, kde mně neusále píše jedna sorta lidí. Když tam dám něco nového, chtějí jen mé údaje a tím se dostat na můj účet, už toho mám plné zuby. Vinted mně moc nevyhovuje. Prosím, doporučte dobrou skuupinu, jak na nákup, tak prodej, kde jste spokojené a neřešíte podvodníky. A také se chci zeptat, nevíte o nějakém sekáči, který vykupuje oblečení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13725
17.9.24 13:11

Podvodníci jsou úplně všude, jakmile dáš něco nového. Tomu se nevyhneš. Já moc oblečení neprodávám, ale nejlepší jsou asi místní skupinky na FB. A symbolická cena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7255
17.9.24 13:13

Já nafotila v pondělí a navkládala na vinted a prodali se mi věci za 2000…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7223
17.9.24 13:20

Už ne prodávám. Většinou věci daruji. Spousta lidí se divně ksichtu i na krabici za 250 :roll:. Kč. Kolikrát mi přišlo, že by to chtěli přivést, vyprat, vyžehlit, naskládat do skříně a stejně by se jim to nechtělo platit. :roll: občas dám zbylou bednu do skupiny Nevyhazuj! Daruj!. Já se zbavíme přebytků a někomu to třeba ještě poslouží.
Zatím mám komu dál nabízet. Takže to do skupiny dávám opravdu zřídka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
17.9.24 13:24

V aktuální situaci, kdy spouste lidem vzala voda vsechno tak bych veci po detech darovala tam kde je to potreba. :hug: Nez se s tim otravovat pres inzeraty… samozřejmě pokud mi na tech par stovkach zivotne nezalezi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35493
17.9.24 13:24

Já taky většinu daruji. Jen dražší pěkný věci zkouším prodat a na FB ale ve skupině kde jsou lidi z našeho okolí co si mohou přijit, přijet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1724
17.9.24 13:26

Nejlepší jsou místní skupiny maminek na Facebooku. Lidi si pro to můžou přijet a je to z ruky do ruky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76012
17.9.24 13:40
@coffewomen píše: Více

nikde, nikdo nemá zájem o nákup dětského oblečení, už asi 5 let házím do bílého kontejneru charity, která z oblečení dělá hadry na úklid,
někdy mi srdce krvácí, ale čas na focení a balení, kdy vydělám 100 nebo nic, je mi dražší,
Vinted mi také nevyhovuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76012
17.9.24 13:41
@JancaS84 píše: Více
:mrgreen: ono už to nechce nikdo ani zadarmo, natož za peníze
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4385
17.9.24 13:43
@coffewomen píše: Více

Mám pocit, že jak to není Lindex, Newbie, apod.. tak to nikdo nekupuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3079
17.9.24 13:44

Už jsem prodej vzdala a vše dávám na místní swap. Měním za spotřební věci, tak alespoň uvolním místo ve skříni a dostanu něco, co využiju, třeba mouku. :lol: Nechávám to tam tak 14 dnů a když to neudám, házím vše do červené charita popelnice. Přijde mi, že těch hadrů je tolik, že ani „zadarmo“ to nikdo nechce. A to nenakupujeme ani v Pepcu, Kiku, ale spíš Sportisimo, Takko, Bushman, Hm,…
Teď jsem vyhazovala několikatery párkrát nošené šaty po dceři z Takka. Mikiny, trička, kraťasy. Bez jakékoliv vady. A to jsem si byla jistá, že po nich někdo skočí. Ještě měsíc jsem je tu pak skladovala, protože mi toho bylo líto, ale už jsem to taky vyhodila. Co s tím, nafukovací byt nemáme. :roll:
Jediné, co frčí z druhé ruky je Lindex, Newbie a podobné značky a to my nevedeme, tak asi bohužel :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35493
17.9.24 13:50
@stinga píše: Více

Zadarmo někdy jo. Teď jsem dávala nějaký věci a včera si přijela jedna paní, donesla dvě čokolády. Zítra se má stavit ještě druhá.
Nebo se to snažím dávat po kamaradkach, ale těch co mají malý děti už moc nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9636
17.9.24 14:00

Nikde. Hezké kousky rozdám, zbytek putuje do kontejneru na textil, co tu má charita

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
17.9.24 14:08

V dnesni dobe uz se obleceni po detech neprodava, ale daruje. Ja temer vse dostala darem a zase to darem posilam dal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5111
17.9.24 14:13

Taky uz se mi to nechce prodavat, lepsi davam do mistni charity, horsi do kontejneru na obleceni. Jeste pred 10 lety kdyz dcera byla miminko, se to i vyplatilo prodavat, ted uz ne. Je s tim vic prace nez uzitku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák