Vinted záměna zásilky

Anonymní
14.9.24 16:11

Vinted záměna zásilky

Dobrý den,

přes vygenerovaný kod od Vinted jsem poslala zásilku přes balíkovnu, cílová země Polsko, jakmile paní zásilku obdržela, napsala, že obsahem jsou úplně jiné předměty, než které zakoupila. Pro mě to byl šok, není možné, abych se spletla, nicméně poslala foto, byl to samozřejmě úplně jiný balík už podle krabice, když v Polsku přelepili původní štítek zůstal tam z něj kus, na kterém je vidět, že je tam PSČ na Slovensko, takže je jasné, že to přelepili špatně, původní číslo zásilky sedí na balík, který patřil mému, paní samozřejmě nahlásila na vinted, takže jí vrátí peníze, ale já nemám ani peníze ani balík. Jakým způsobem tohle Vinted řeší, protože já nemám vlastně žádné potvrzení o odeslání, existuje jen sledování zásilky a jak jsem psala, balík má totožné číslo, jen na křižovatce zaměnili zásilky.
Děkuji za odpověd

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4058
14.9.24 17:02

Zkus zavolat na zakaznickou linku Zasilkovny a urcite bych napsala i na podporu Vinted.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
16.11.24 17:55

Dobrý den zadavatelko,

mě se stalo nyní úplně to samé. Vinted robot to se mnou uzavřel, že jsem posílala svoji dopravou a nezodpovídají. Posílala jsem samo s vygenerovaným kódem přes Vinted. Koukám jako blázen. Máte nějakou novou zprávu pro lidi ve stejné situaci? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.12.24 14:54

Dobrý deň, ako ste to vyriešili prosím? Mne sa stalo presne to iste, posielala som z CZ na Slovensko a prišiel jej iný balík s tým istým číslom zásielky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.12.24 14:54

@Kiko83
Dobrý deň, ako ste to vyriešili prosím? Mne sa stalo presne to iste, posielala som z CZ na Slovensko a prišiel jej iný balík s tým istým číslom zásielky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1124
29.6.25 17:10

Vyřešil uz někdo nějak? Řeším totéž :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie