Prodej oblečení po dětech

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7356
18.9.24 05:34

@LP4 Já většinou kusy… teď jsem prodávala třeba rifle HM, mikinu loap, mikiny HM několik, legíny nike, champion, next…to vše na kusy. Ale pak třeba jsem tam měla trička HM a takko byli čtyři ty jsem dala dokupy za 200Kč… a pak tři pyžama s dlouhým rukávem taky jsem dala dokupy, na jednom dírka takže tři pyžama za 150. Noo a barefoot boty ty se prodávají krásně, kupuji nové pro dceru takže to jde za polovinu v pohodě. Prodávám spíše takové lepší kousky.. pak bundy, softshellové kalhoty apod… věci na doma, nebo horšího stavu hážu rovnou do kontejneru od adry, nebaví mě prodávat tričko za 10-15kč apod…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7356
18.9.24 05:36
@Hoa Mai píše: Více

dětské lindex šaty? Za kolik je prodáváš že už dva roky leží…? Jen zvědavost :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7356
18.9.24 05:37

@coffewomen jakou velikost prodáváš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4377
18.9.24 05:39
@Semtex píše: Více

Přesně tak, za rok na bazaru oblečení, boty prodám a kolem tech 10 000 mám zpátky. Málo peněz to teda není…
Nove koupené oblečeni nošené jedním ditetem opravdu nebudu dávat na charitu…bůh ví, kde to končí a naše " spoluobčany" už myslím dotuju dostatečně.. když vidím, jak je to vyhrazené kolem těch kontejnerů venku, fakt ne.
Teď jsem prodávala zimní bundu, v CA jsem jim koupila za 550, prodala za 300…
Takové letní Keeny prodám za polovinu původní ceny vždycky.
Pravda, že to není oblečení z Pepca, Primark, KIK, to se dal nosit nedá.
Prodávám Tchibo, HM, CA, Terranova, Reserved..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6381
18.9.24 07:13
@Menton píše: Více

Máš pravdu, jakmile jsem tam dala Keeny, Froddo, Affenzahn, tak to netrvalo ani 2 minuty, ale pak jsem byla pod tlakem to stihnout zabalit, v práci vytisknout štítek a donést někam na poštu, a to mě fakt zbytečně stresovalo. :mrgreen:
Takové ty outdoorové oblečky Reima, Didriksons, to šlo taky hned, takže si to tam kupce najde.
Na druhou stranu nové nenošené dospělé šaty, svetry, to se neprodalo nikdy. A to jsem u ničeho nikdy nedala cenu vyšší než 50 Kč. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
18.9.24 09:07
@korn123 píše: Více

Děti mají přece spoustu jiného oblečení, než, než body a tepláky. To mě nikdy ani nenapadlo prodávat. Max. nějaké designové, co mi šila sestra. I když barevné baggy tepláčky na látkovky nebo později parkour tepláky z jakéhosi merche se mi prodaly všechny. Ale jinak za kolik bys prodala body? Za 20kč? To nemá cenu. Ale třeba softshell, funkční věci, zimní oblečení, oblečení na turistiku, sport, společenské oblečení… to jede dost. Když koukám na Vinted, tak mi to ročně dá kolem 17k.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
18.9.24 09:18
@KKK85 píše: Více

Za 90kč, bez jakýchkoliv známek nošení. Nevím, třeba to nějak zapadlo, nebo se ten vzor zrovna nikomu nelíbí. :nevim: Prodávám už dlouho s docela úspěšně, řekla bych, ale stejně jsem občas překvapená. Některé věci, které si myslím, že se prodají rychle, mi leží a po některých, co se mi sní moc nechce fotit, se zapráší. Někdy dám novou věc, někdo si ji koupí s k tomu mi vezme dalších 5 starých… :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30965
18.9.24 09:23

Já prodávam již jen barefoot boty a technické věci jako membránová bunda, lyže, kola. To se ale zase prodá vše, prodávám přes vinted. Zbytek odnáším do místního charita obchodu nebo házím do oranžových kontejnerů. Nebaví mě řešit, zda náhodou nemá věc neviditelný flíček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30965
18.9.24 09:25

@Hoa Mai hodne záleží, kdy to na ten bazar dáš. Já po sezóně boty schovám a když chystám nové boty našim dětem, dam na bazar ty lonské. Teď mě ve čtvrtek zaskočilo ochlazení, rychle jsem vytahovala teplejší věci, staré dávala na bazar a nemám z toho již nic. Pokud to tam dám po sezóně, tak to již nikdo nechce a před novou to zapadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7356
18.9.24 09:40
@Hoa Mai píše: Více

Noo mi příjde že většinou prodám hned ty věci tak do týdne deseti dnů co to tam vložím…to se prodá nejvíce a pak už jen tak občas…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4377
18.9.24 09:44

@Cuddy přesně, ještě jsem vypozorována, že nejvíc se prodává v období výplaty :mrgreen:
Taky už mám jen pár věcí, spíš letních, tak to tam hodin až na jaře. Podzimní/ zimní už mám prodané.
Uvidím, zda se podaří ještě prodat zimní boty…
Chápu že spoustě lidí to přijde otravné se stín fotit, zabalit, donést na odeslání, ale když si to člověk spočítá, tak úplně málo peněz to není..
Nedávno jsme se o tom bavili v práci a opravdu si nemyslím, že jsme na tom finančně špatně, ale většina kolegů to oblečení prodává taky…
Na jednu stranu často lidi pláčou, kolik co stojí a tady se nabízí ty náklady trochu snížit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7356
18.9.24 09:44

@Hoa Mai a taky záleží na velikosti těch šatu…Já měla kdysi paní co má holku starší od mé o 2 roky, a brala po ní vždy velkou tašku věci bylo to super.. měla jsem pořád věci v zásobě, měla krásné věci… noo jen holčička v covidu moc vyrostla :D a moje nosí teď 134, a ona mi po ní dávala 158 a to zase skladovat x let nebudu.. brala jsem předtím max že jsem měla rok schované…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2292
18.9.24 09:47
@stinga píše: Více

kdybys měla nějaké intelifentní oblečení na holčičku 122/128 tak nevyhazuj koupila bych to od tebe.. znám tě klidně předem na účet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30965
18.9.24 09:49

@Menton zimni prodas v pohode, na ty je jeste cas. to se jestě maminky bojí, že dětem vyroste noha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4377
18.9.24 09:56
@Cuddy píše: Více

No už to je velikost 37/38…
To už ty děti do toho kecaji, v čem budou nebo nebudou chodit… ;)
Uvidím…pokud ne, tak to poletí do popelnice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák