Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Proč gigola, na sexuálních seznamkách tě každej chlap bude chtít uspokojit… zdarma. ![]()
@LadyDelRey píše:
Proč gigola, na sexuálních seznamkách tě každej chlap bude chtít uspokojit… zdarma.
Akorát většinou budou zadarmo drahý ![]()
Na seznamkach jsem lovila ale většinou fakt chtějí uspokojit jen sebe a hlavně gigolo má prý hezké vystupování, udělá ženě masáž, koupel pri svíčkách atd. Chtela bych vědět kde se gigolove daji najit, zda existuji nějaký stranky kde nabízejí svoje sluzby a ja si mohu vybrat… Ještě dodam že jsem hodně zahořklá a zklamaná muži že nejakeho milence ktery mi bude vypisovat nechci, chci pouze sex a mazleni a ja budu ta ktera když bude mit chut tak se ozve.
@Anonymní píše:
Na seznamkach jsem lovila ale většinou fakt chtějí uspokojit jen sebe a hlavně gigolo má prý hezké vystupování, udělá ženě masáž, koupel pri svíčkách atd. Chtela bych vědět kde se gigolove daji najit, zda existuji nějaký stranky kde nabízejí svoje sluzby a ja si mohu vybrat… Ještě dodam že jsem hodně zahořklá a zklamaná muži že nejakeho milence ktery mi bude vypisovat nechci, chci pouze sex a mazleni a ja budu ta ktera když bude mit chut tak se ozve.
Nemám zkušenost. Ale měla jsem šťastně zadaného zenateho. Tenkrát jsem byla po dlouholetém vztahu a další vztah nechtěla. Tohle bylo ideální.
Mohl 1× týdně, koupil lahev vína a něco k jidlu. Občas byl až do rána a to už mi vadilo. V průběhu týdne neotravoval. A sex byl super, snažil se…
@pouzitychlap píše:
A nevadilo by ti, že je s tebou jen pro peníze?
Vadí to chlapům, když jdou za prostitutkou?
@pouzitychlap píše:
A nevadilo by ti, že je s tebou jen pro peníze?
Jako že si gigolo hraje na ženskou? ![]()
@Maria37 píše:
Vadí to chlapům, když jdou za prostitutkou?
Jak komu. Mě by to vadilo.
Googl jsem zkusil. Pár gigolů vypadne, ale to jsi asi viděla.
Zatím to, že je větší poptávka po ženských, ti hrálo do karet. Teď je to asi proti tobě.
Moc malý trh.
Příspěvek upraven 21.06.21 v 08:17
@pouzitychlap píše:
Jak komu. Mě by to vadilo.Googl jsem zkusil. Pár gigolů vypadne, ale to jsi asi viděla.
Zatím to, že je větší poptávka po ženských, ti hrálo do karet. Teď je to asi proti tobě.
Míč malý trh.
Nejsem zakl.
@Maria37 píše:
Nejsem zakl.
Vím. Měl jsem tam dát ještě jednu citaci
Hmmm tak budu muset si asi podat inzerát
ale děkuji všem za odovědi
Pro mne je gigolo nejlepší varianta a lavně záruka že mě potom nebude obtěžovat a nebude třeba chtít něco víc plus ten večer bude dle mých představ.
Kdyby ale někdo věděl o nějakém tak at dá vědět.
@Anonymní píše:
Hmmm tak budu muset si asi podat inzerátale děkuji všem za odovědi
Pro mne je gigolo nejlepší varianta a lavně záruka že mě potom nebude obtěžovat a nebude třeba chtít něco víc plus ten večer bude dle mých představ.
Kdyby ale někdo věděl o nějakém tak at dá vědět.
Hm, že bych to na vedlejšák zkusil?
![]()
Hezký večer dámy, máte některá zkušenosti s gigolem? Přemýšlím že bych si ho zaplatila ale nevím vůbec jak to chodí a kde hledat, na internetu jsem narazila jen na jednoho a ten není můj typ.