Zkušenost s gigolem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
23.6.21 10:25

@Silverine247 chlapi ze seznamky by určitě nechteli abych to zacvakala :lol: Nebo aspon ja s tim mám zkušenost že nechtěli abych za ně něco zaplatila… Dvakrát jsem to zkoušela a radsi to oba odpiskali s tím že drahy hotel je zbytečnost a že by se citili blbě kdybych to zaplatila…Chci jistotu a nechci chodit zbytečně dlouho kolem horké kaše…Gigolove jsou profesionálové a umí se určitě i hezky chovat tak aby se ženská ten večer jako princezna citila.

• Citovat
  • Upravit
Silverine247
23.6.21 10:59
@Anonymní píše:
@Silverine247 chlapi ze seznamky by určitě nechteli abych to zacvakala :lol: Nebo aspon ja s tim mám zkušenost že nechtěli abych za ně něco zaplatila… Dvakrát jsem to zkoušela a radsi to oba odpiskali s tím že drahy hotel je zbytečnost a že by se citili blbě kdybych to zaplatila…Chci jistotu a nechci chodit zbytečně dlouho kolem horké kaše…Gigolove jsou profesionálové a umí se určitě i hezky chovat tak aby se ženská ten večer jako princezna citila.

Tak to mas dobrou zkusenost se seznamkama, vetsinou tu holky pisou opak - ze holka co hned nevytahne penezenku, aby nabidla aspon pulku, je zlatokopka. :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.6.21 21:06

@Silverine247 Taky jsem to párkrát zažila :lol: ale ted poslední dobou když chci zažít něco extra mám smůlu na ty kterým je to blbý když za ně žena zaplatí ale zároven nechtějí utrácet. :D

• Citovat
  • Upravit
Kutil Tom
23.6.21 21:14
@Anonymní píše:
@Silverine247 Taky jsem to párkrát zažila :lol: ale ted poslední dobou když chci zažít něco extra mám smůlu na ty kterým je to blbý když za ně žena zaplatí ale zároven nechtějí utrácet. :D

Blbá situace, holt bude třeba najít takové, co za sebe zaplatit nechají :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
53
27.6.21 15:08

@Mango_Lassi neunikla náhodou Vám? Jako admin mám veliký přehled a zkuste se někdy podívat na nabídky ženám, kdy muž zve na nezapomenutelný den, večeři, nákupy, výlet apod. :palec: :think: Ale jak říkám, je to na pohledu každého z nás, kdo tam hledá, většinou najde a chlapů, kteří hledají jen na pár nocí v měsíci, večeři, společnost je opravdu mnoho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.6.21 08:35
@Nankaa píše: Že se na to ozvali zásadně páni, zajímavé. 🤔 :potlesk: :lol: Dělala jsem tam jednu dobu admina a mohu říci, že takovýchto mužů, kteří chtějí dopřát paní/slečně je opravdu mnoho. A hlavně je z čeho vybírat. :palec:

Nevím jak gigola, ale „sehnala“ jsem tam na doporučení (někoho zde) :zed: muže, co se nabízel jako sexuální kouč. Byla jsem zoufalá, nejsem zrovna princezna z pohádky a potřebovala jsem to. :oops:

Po tom co jsem i tady vyzkoušela asi 20 seznámení a všechna skončila totálním fiaskem. Jsem si za sex zaplatila. Chtěla jsem mít jistotu. Čekala jsem jak se na mě vrhne udělá si ze mě matraci a zase odejde. Ale tak to nebylo. První setkání dopadlo skoro bez dotyku. Ale dokázal ve mě vzbudit nepředstavitelnou energii. Když odešel byla jsem mokrá jak kdybych se po.
Během 4 sezení mi naprosto převrátil pohled na to jak může vypadat sex vzhůru nohama. Aniž by na soulož opravdu došlo.

Naučil mě lépe vnímat své tělo a i to muže. Do té doby jsem si myslela, že jestli něco spolehlivě vím, tak to jak uspokojit muže. Ve skutečnosti to byl veřejně uznávaný omyl.

Nikdy bych k tomu nedošla, kdybych si za to nezaplatila! Tím že jsem byla „zákazník“ jsem si mohla dovolit luxus k tomu přistupovat úplně jinak. Nic jsem neriskovala.

Doteď na to vzpomínám :roll:. Ale díky této zkušenosti, jsem sbalila svého muže se kterým jsem konečně šťastná.

Levné to nebylo, ale drahé taky ne. Za to že mi to otevřelo totálně oči do světa mužů, je to k nezaplacení. Jen je mi líto že se to nestalo ve 20ti, ale až nyní.

Takže na amatéry za sebe nedám dopustit i přes to že těch velmi špatných zkušeností bylo desítky.

Nevím jestli to stále dělá, na amatéry už dlouho nechodím a mám už na něj stejně asi jen telefon, kdyby některá z vás chtěla zkusit :mrgreen: tak případně do zprávy, ale jistě se tam najde i mnoho dalších perel. Jinak by ten server nefungoval.

A i na ty špatné pokusy nazpátek vzpomínám často z úsměvem.
Většinou ani k osobní schůzce nedošlo a mnohdy ani neodradila jen má fotografie, ale spíše mě jeho projev.

No a když už došlo, tak bylo po pár minutách vidět proč musí chlap ženskou takto nahánět. 3× tedy z mé zoufalosti došlo k sexu. Jednou se tomu chlapovi vůbec nedokázal postavit (dneska bych asi lépe využila koučing). Ale proč hledá ženu na sex, když se nedokáže ani sám vzrušit?
To mi naprosto rozhodilo mé již ta malé sebevědomí na velmi dlouhou dobu. Druhý pokus najít zde chlapa alespoň na sex skončil asi po pěti minutách, kdy on spokojeně odešel a já se ani nerozehřála. Pak si dovolil mi ještě několikrát napsat a zvát mě na repete. :pocitac: A poslední mi nechtěl dát ani pusu, trochu zapojil ruce a pak mi ho chtěl strkat hned do zadku.

Tedy pokud by gigolo předvedl sex dle mého gusta, vyšlo by to v důsledku levněji než těch přes 20 schůzek a asi desetkrát tolik nevyžádaných zpráv. A hlavně by to stálo za to.

Než některý chlapy, tak raději robertka!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kutil Tom
28.6.21 08:46
@martina šanová. píše:
Nevím jak gigola, ale „sehnala“ jsem tam na doporučení (někoho zde) :zed: muže, co se nabízel jako sexuální kouč. Byla jsem zoufalá, nejsem zrovna princezna z pohádky a potřebovala jsem to. :oops:

Po tom co jsem i tady vyzkoušela asi 20 seznámenía všechna skončila totálním fiaskem. Jsem si za sex zaplatila. Chtěla jsem mít jistotu. Čekala jsem jak se na mě vrhne udělá si ze mě matraci a zase odejde. Ale tak to nebylo. První setkání dopadlo skoro bez dotyku. Ale dokázal ve mě vzbudit nepředstavitelnou energii. Když odešel byla jsem mokrá jak kdybych se po.
Během 4 sezení mi naprosto převrátil pohled na to jak může vypadat sex vzhůru nohama. Aniž by na soulož opravdu došlo.

Naučil mě lépe vnímat své tělo a i to muže. Do té doby jsem si myslela, že jestli něco spolehlivě vím, tak to jak uspokojit muže. Ve skutečnosti to byl veřejně uznávaný omyl.

Nikdy bych k tomu nedošla, kdybych si za to nezaplatila! Tím že jsem byla „zákazník“ jsem si mohla dovolit luxus k tomu přistupovat úplně jinak. Nic jsem neriskovala.

Doteď na to vzpomínám :roll:. Ale díky této zkušenosti, jsem sbalila svého muže se kterým jsem konečně šťastná.

Levné to nebylo, ale drahé taky ne. Za to že mi to otevřelo totálně oči do světa mužů, je to k nezaplacení. Jen je mi líto že se to nestalo ve 20ti, ale až nyní.

Takže na amatéry za sebe nedám dopustit i přes to že těch velmi špatných zkušeností bylo desítky.

Nevím jestli to stále dělá, na amatéry už dlouho nechodím a mám už na něj stejně asi jen telefon, kdyby některá z vás chtěla zkusit :mrgreen: tak případně do zprávy, ale jistě se tam najde i mnoho dalších perel. Jinak by ten server nefungoval.

A i na ty špatné pokusy nazpátek vzpomínám často z úsměvem.
Většinou ani k osobní schůzce nedošlo a mnohdy ani neodradila jen má fotografie, ale spíše mě jeho projev.

No a když už došlo, tak bylo po pár minutách vidět proč musí chlap ženskou takto nahánět. 3× tedy z mé zoufalosti došlo k sexu. Jednou se tomu chlapovi vůbec nedokázal postavit (dneska bych asi lépe využila koučing). Ale proč hledá ženu na sex, když se nedokáže ani sám vzrušit?
To mi naprosto rozhodilo mé již ta malé sebevědomí na velmi dlouhou dobu. Druhý pokus najít zde chlapa alespoň na sex skončil asi po pěti minutách, kdy on spokojeně odešel a já se ani nerozehřála. Pak si dovolil mi ještě několikrát napsat a zvát mě na repete. :pocitac: A poslední mi nechtěl dát ani pusu, trochu zapojil ruce a pak mi ho chtěl strkat hned do zadku.

Tedy pokud by gigolo předvedl sex dle mého gusta, vyšlo by to v důsledku levněji než těch přes 20 schůzek a asi desetkrát tolik nevyžádaných zpráv. A hlavně by to stálo za to.

Než některý chlapy, tak raději robertka!

Tady vyzkoušela asi 20 seznámení, to jako tady na emiminu? Ne ne :D Tomu nevěřím, že by to bylo možné :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Mango_Lassi
28.6.21 08:54
@Kutil Tom píše:
Tady vyzkoušela asi 20 seznámení, to jako tady na emiminu? Ne ne :D Tomu nevěřím, že by to bylo možné :mrgreen:

Na amatérech. Já si vyzkoušela asi 20 seznámení na jiných seznamkách, ale s dost podivným výsledkem kdysi.

Teda až na kouzelného terapeuta :D

• Citovat
  • Upravit
28.6.21 08:58
@Kutil Tom píše:
Tady vyzkoušela asi 20 seznámení, to jako tady na emiminu? Ne ne :D Tomu nevěřím, že by to bylo možné :mrgreen:

tady na amateréch, o kterých jsem psala :-)
Tady na emimi, jsi jediný chlap ty :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.6.21 09:02
@Mango_Lassi píše:
Na amatérech. Já si vyzkoušela asi 20 seznámení na jiných seznamkách, ale s dost podivným výsledkem kdysi.Teda až na kouzelného terapeuta :D

byly i jiné pokusy. Dříve na lide.cz, stesti.cz,.. Ale tam jsem zoufale hledala jen vztahy. Po roce bez chlapa, jsem zoufale zkusila i amatéry, protože frustrace byla veliká :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5752
28.6.21 09:14

Guru Jára na to šel i přes amatéry, filuta jeden?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2469
28.6.21 09:53

@martina šanová.
Díky za zpověď a první opravdovou zkušenost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
775
28.6.21 10:02

@martina šanová. Hele a jakou zkusenost máš se seznamkou Štěstí. cz? Plno lidí ji doporučuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
677
28.6.21 10:23
@Anonymní píše:

Tvoji myslenku chapu. Ale obavam se, ze ani s tim gigolem to nebude podle tvych predstav. Ty porad zminujes profesionaly, ale to proste nevis kdo bude ten clovek, kteryho kontaktujes. Jo proste nejaky nezamestnany chlapek si zkusi dat inzerat a jak hned poznas co je zac. V tomhle odvetvi nebude moc normalnich lidi, ono i ty placeny holky jsou vetsinou naprosta bida. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.6.21 10:57
@Sandokanouc píše:
Tvoji myslenku chapu. Ale obavam se, ze ani s tim gigolem to nebude podle tvych predstav. Ty porad zminujes profesionaly, ale to proste nevis kdo bude ten clovek, kteryho kontaktujes. Jo proste nejaky nezamestnany chlapek si zkusi dat inzerat a jak hned poznas co je zac. V tomhle odvetvi nebude moc normalnich lidi, ono i ty placeny holky jsou vetsinou naprosta bida. :nevim:

Tak určitě je to kus od kusu, tohle bylo na doporučení a nezklamalo. I když jsem zprvu očekávala něco jiného, právě jak u někdo napsal Guru Jára, ale nakonec to vypadalo úplně jinak.
Nebyl to tedy žádný hladce oholený model z časopisu. Ale na druhou stranu kus chlapa v nejlepších letech s rukama jak medvěd (na to jsem trochu… :oops:).

A hlavně, uměl se mnou mluvit a viděl do mě. Naučil mě mít ráda mé tělo a nebát se projevit. A co bych viděla jako největší zázrak. Uměl mi zpřístupnit mužský pohled. Možná nejsem žádná modelka, ale od té doby umím své tělo lépe „používat“ :mrgreen: Nemyšleno nijak špatně.

Dneska mám vedle sebe, toho hladce oholeného prince z pohádky, takže na to vzpomínám jen jako na epizodu, ale na rozdíl od 3 předchozích zkušeností byla kladná, velmi velmi kladná. Takže jestli zaplatit, tak za sebe říkám ano. Stálo to za to i když jsem před první schůzkou (mylně) očekávala soulož.

@Jitulinka.1 píše:
@martina šanová. Hele a jakou zkusenost máš se seznamkou Štěstí. cz? Plno lidí ji doporučuje.

Tam jsem marně hledala vztah, ale buď byli zadaní nebo dokonce ženatí a hledali spíše rychlý sex a nebo hledali jen rychlý sex :pocitac:
Na lide.cz co bylo o něco lepší, ale tam jsem měla štěstí ne přímo ve skupinách kde se hledal parter.

S badoo, a tinderem nemám ale žádné srovnání. Tyhle technologie už neovládám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí