Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Mango_Lassi píše:
Houby. Hodinový manžel mi vyměnil záchodovou mísu, nainstaloval pračku, dostal zaplaceno a šel.
A naznačilas? ![]()
@Jahor píše:Takže bordely pro ženy v ČR nejsou rozšířené, protože prvně je nižší poptávka obecně a pak ženy jsou příliš náročné a zároveň příliš chudé, aby si je mohly dovolit.
Však proč myslíš, že se tak bojuje za srovnání platů mužů a žen? ![]()
@Mango_Lassi píše:
Houby. Hodinový manžel mi vyměnil záchodovou mísu, nainstaloval pračku, dostal zaplaceno a šel.
Líná huba holé neštěstí.
Zeptala ses na speciální ceník? ![]()
@jednoslunicko píše:
A naznačilas?
To byl postarší pán
to, co si myslíš, jsem si objednala na „masáž“. Přišel, udělal masáž a zase šel
už vím, chyba byla, že nedostal zaplaceno ![]()
@Mango_Lassi píše:
To musíš poptat speciální položku, v normálním ceníku skrytou
![]()
@jednoslunicko píše:
Však proč myslíš, že se tak bojuje za srovnání platů mužů a žen?
Aby si gigolové nemuseli přivydělávat jako hodinoví manželé? ![]()
@Kutil Tom píše:
To musíš poptat speciální položku, v normálním ceníku skrytou![]()
Jsem prostě hloupá. Gigolovi říkám placený společník, kdežto hodinový manžel je pán přes řemeslné práce. ![]()
@aquarian píše:
Aby si gigolové nemuseli přivydělávat jako hodinoví manželé?
Já jsem kamarádce, která bydlí daleko, slíbila, že jí k narozeninám pošlu striptéra - pěkně do práce
. Poslala jsem jí dort. a ona mně pak píše, že se domáhala dalšího a chlapík že pořád tvrdil, že je z cukrárny ![]()
@jednoslunicko píše:
Já jsem kamarádce, která bydlí daleko, slíbila, že jí k narozeninám pošlu striptéra - pěkně do práce. Poslala jsem jí dort. a ona mně pak píše, že se domáhala dalšího a chlapík že pořád tvrdil, že je z cukrárny
A ve vedlejší firmě zavřeli jakéhosi týpka za exhibicionismus. ![]()
Nebo Tys jí poslala dort místo striptéra? ![]()
@aquarian píše:
A ve vedlejší firmě zavřeli jakéhosi týpka za exhibicionismus.Nebo Tys jí poslala dort místo striptéra?
Ano, striptéra jsem vynechala. Přece jenom si myslím, že to není vhodný dárek na předání na stavebním úřadě, kde ona pracuje ![]()
@jednoslunicko píše:
Však proč myslíš, že se tak bojuje za srovnání platů mužů a žen?
@Jahor píše:
Mužů na prostituci je dost. Odhlasujte to peněženkami a budete mít bordely pro ženy.Na dovolených po afrických plážích mají ženy ze západu o prostituty zájem, tak jich je tam spousta. Jen společensky a možná i sama před sebou to schová za předstíraný románek, aby její ego neutrpělo tím, že si musela kupovat sex, ale naopak se mohla pyšnit mladým milencem.
Asi jen pár žen má „koule“ na to jít natvrdo do bordelu čistě a otevřeně kvůli placenému sexu - příliš málo, aby takový bordel uživily. Drtivá většina žen tváří v tvář přímo nabídnutý sex neakceptuje ani zadarmo a to i od pohledného muže.
No a než se ženy vzdají představy, že je muž před sexem musí obletovat, toužit, dobývat, dvořit se, zbaví se potřeby líbit se a dojdou k přímější, mužsky pojaté sexualitě nezávazně si užít po svém s pěkným tělem… tak jim je 65+, protože většinou je k tak hořké životní pilulce dotlačí až realita.
Nevím, proč je ta realita hořká. Třeba mě Gigolo láká tím, že se mu nemusím líbit. Obecně povinnost líbit se mi přijde jako obtěžující (pro mě je to spousta práce navíc, protože většinou nejsem milá ani líbivá). Ale holt si musím počkat do těch 65, aby to začalo být společensky přijatelné.
Jo a nemohla bych dělat dominu za prachy, protože k tomu patří vytvářet atmosféru, odpovídající oblečení apod. Tento krok je nutné vynechat ![]()
Chlapi mají to jednodušší, že se líbit až tak nepotřebují. Vyváží to penězi.
@Mango_Lassi píše:
Jo a nemohla bych dělat dominu za prachy, protože k tomu patří vytvářet atmosféru, odpovídající oblečení apod. Tento krok je nutné vynechat
Já prostě mám problém s tvou profilovkou ![]()
@pouzitychlap píše:
Já prostě mám problém s tvou profilovkou
To moje maximum v navození atmosféry. Vaz si toho.
No vidis a ja to vidim dal tak, ze chlapi pomilujou baby radi a este zadaco