Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Zdravím vás všechny máte někdo zkušenosti s těmito obchody www.eshopbaby.cz,/www.robinsn.cz
www.detatko.eu nebo www.ajashop.cz předem mocinko děkuji
www.detatko.eu mám dobrou zkušenost, objednávali jsme autosedačku a bylo to tady druhý den po objednání.
taky mám zkušenost s detatko.eu - taky autosedačka a byla tady opravdu bleskem
Ahoj, nakupovala jsem na eshopbaby.cz kočárek, který jsem vyzvedávala přímo u nich a bylo to bez problémů. Důvod k reklamaci zatím žádný nebyl. A doufám, že ani nebude. Ahoj Pavlína
z detatko.eu mám kočárek,doma 2 DNY po objednání,vše v pořádku.
reklamaci jsem zatím nemusela řešit.
Maminky, máte někdo zkušenosti s firmou VOPI ? Na jejich stránkách www.vopi.cz nabízejí spousty koberečků na hraní. Chceme dětem nějaký koupit ale nemůžeme se rozhodnout jaký. Známá již u této firmy nakupovala a jes koberečky velice spokojená. Máte s ní zkušenosti ještě někdo ? Děkuji za radu.
Nu, pokud to není pokus o neplacenou reklamu… ![]()
Ano, zkušenost máme - koupili jsme koberec „Vesnice“ a krom toho, že se nám líbil vzhledově - nic moc. Chtěla jsem ho koupit jako případný „tlumič nárazů“ pro prcka, ale je tak slabý, že je skoro jedno, jestli na parketách je, nebo ne. A děsně jsou na něm vidět kočičí chlupy ![]()
Takže za mě spíš pro starší dítě, pokud by ho bavilo jezdit po něm s autem víc než po autodráze…