Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
ahoj, ja to hodila do 3 ruznych skupin a doufala ze se mi ozve par lidi. mela jsem problem s reklamaci a nevim jestli jsem jedinna, tak vsem „sorry“
Ahoj, já u nich něco objednávala a byla jsem spokojená, nic jsem tedy nereklamovala, takže s reklamací ti neporadím. Ted nevím jestli to byla postýlka, nebo souprava do postýlky, to je fuk, každopádně bez problémů.
Silvie
No já nakupuji v tomto obchodě a u mě maximální spokojenost, báječný přístup, paní Pichlová uasně ukecaná a můj názor je že pro zákazníka udělají hodně. Nevim teda co si reklamovala ale myslimže hodně záleží na dodavateli jaké má podmínky. Oni jako prodejci za to nemohou ne???
Dobrý den,
zkušenost s reklamací v kamenném obchodě firmy Renka Liberec mám. Reklamovala jsem po půl roce užívání hrací strojky ke kolotočům od výrobce Canpol. Strojky byly plně funkční, ale vymlel se plastový natahovací klíček nasazený na kovové ojce. Proběhlo to takto:
dobry den, mate nekdo zkusenosti s kamennym obchodem babyrenka v liberci? predevsim s reklamacemi zbozi?