Zkušenosti a antikoncepcí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
53
6.12.22 19:26

Ráda bych dodala že jsem pouze chtěla vědět jestli by to bylo s pharmatexem účinné, nějaké zkušenosti a tak. Na kondomu jsme se oba neshodli, prostě to neni ono. Já si chtěla dat tělísko, protože bych pak už nemusela nic řešit, ale pravě přítel mi to rozmluvil, protože nechtěl abych si něco takoveho do sebe dávala. Takže neberu jen já ohled na něj :*. O přerušované souloži vím že neni učinná. Proto se snažím na něco přijít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
6.12.22 22:45
@Anonym505 píše:
Ráda bych dodala že jsem pouze chtěla vědět jestli by to bylo s pharmatexem účinné, nějaké zkušenosti a tak. Na kondomu jsme se oba neshodli, prostě to neni ono. Já si chtěla dat tělísko, protože bych pak už nemusela nic řešit, ale pravě přítel mi to rozmluvil, protože nechtěl abych si něco takoveho do sebe dávala. Takže neberu jen já ohled na něj :*. O přerušované souloži vím že neni učinná. Proto se snažím na něco přijít.

Moc jiných možností nemáš. Zkus ten pesar, jestli to partner bude cítit. Třeba ne. Nebo ten pharmatex + přerušovaná soulož. To se mi zdá celkem bezpečný. Nicméně nejspolehlivější je hormonální antikoncepce a tělísko, pokud ani jedno nechceš (což chápu), holt se budeš muset spolehnout na něco míň spolehlivýho. Zkus si i spočítat ty plodný dny, pokud máš pravidelnou menstruaci. Píšeš, že je přítel stejně hodně v zahraničí, tak spolu asi nemáte sex denně, já bych zkusila ten pharmatex+přeruška, neprůstřelný to není, ale podle mě dostatečný jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5154
7.12.22 08:56
@Anonym505 píše:

Takze jste se shodli. Ze ho nechcete. To je dost rozdil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
7.12.22 11:42
@Azeretereza píše:
Moc jiných možností nemáš. Zkus ten pesar, jestli to partner bude cítit. Třeba ne. Nebo ten pharmatex + přerušovaná soulož. To se mi zdá celkem bezpečný. Nicméně nejspolehlivější je hormonální antikoncepce a tělísko, pokud ani jedno nechceš (což chápu), holt se budeš muset spolehnout na něco míň spolehlivýho. Zkus si i spočítat ty plodný dny, pokud máš pravidelnou menstruaci. Píšeš, že je přítel stejně hodně v zahraničí, tak spolu asi nemáte sex denně, já bych zkusila ten pharmatex+přeruška, neprůstřelný to není, ale podle mě dostatečný jo.

Pesar určitě vyzkoušime. Když nebude dobrý, tak časem zkusím ještě femcap nebo evanellu. Do té doby ale asi pharmatex. Na počítání plodných dnů bych se teď moc nespoléhala. HA jsem vysadila ani ne před měsícem, takže nevím jak to teď budu s menstruací mít. Jinak diky za radu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
7.12.22 11:48
@Sisika9 píše:
Buď si vezme kondom, nebo si s tebou bude hrát jen prsty. Nebuď blbá! Přerušovaná ani omylem, on po interupcích běhat nebude a uvidíš, jak rychle by tě tam poslal. O nějakých věcech se prostě nediskutuje. Navíc promiň, ale ty tady vymyslíš psí kusy a chudáčkovi by vadil pesar. Opravdu tě nepochopím, ve 20 letech, měj nějakou sebeúctu. Ten tvůj „exemplář“ opravdu není jediný na světě. :cert:

Na přerušovanou došlo jen párkrát. HA neberu ani ne měsíc a on moc doma nebyl. Na kondomu jsme se neshodli oba. Pesar musíme ještě vyzkoušet, když bude dobry, tak ho budem používat, kdyby nevyšel tak asi ten pharmatex než něco vymyslime.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
7.12.22 11:52
@lachtanice86 píše:
Nechápu tě. Dítě opravdu nechceš, ale nijak se nechranis? Máš nějaký rozum? Že nechceš ha nebo tělísko ok, ale ani kondom? Neexistuje

Na nechráněný sex došlo jen párkrát. Myslím že každý ho jednou měl. A prosím neříkejte že nemám rozum, když se tu snažím něco vymyslet. Kondom nevyhovuje ani jednomu, ale možná nám jiná možnost nezbyde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
24.3.23 11:47

Za mě Pharmatex dobrý, používala jsem krém. Ale musíš vše dodržovat. Jinak kdyby měl někdo zájem, doma mi leží jeden neotevřený 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
24.3.23 11:49

Za mě Pharmatex dobrý, používala jsem krém. Ale musíš vše dodržovat. Jinak kdyby měl někdo zájem, doma mi leží jeden neotevřený 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí