Zkušenosti s CARY v Brně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3901
17.7.08 14:01

Ahoj holky, tak nevím jestli jsem se rozhodla dobře , ale jdu do Heliosu…29.7 mám vstupní pohovor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
17.7.08 19:05

Ahoj Aji a jdes tam na neci doporuceni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3901
18.7.08 08:08

No byla tam kámoška…moc spokojená a můj Dr. je taky preferuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
18.7.08 08:12

dobré ránko, holky, musí být do CAR nějaká doporučenka od gyndr?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3901
18.7.08 08:19

Taky jsem nevěděla jestli musím mít doporučení, ale když jsem tam volala řekli mi že nepotřebuju nic…takže to asi nutné není…ale pro jistotu do daného Caru zavolej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
18.7.08 08:22

Díky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7967
3.10.12 21:35

Ahoj všem..

dneska jsem dostala doporučení do Repromedy, ale moc se mi tam nelíbí jejich ceník… můžete mi poradit, který z CAR v Brně si mám vybrat? Je tu UNICA, Helios, Reprofit, Repromeda a pak ještě IVF Brno na Obilňáku, což je jediný státní…

a já prostě nevím, co si vybrat…

díky všem za radu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
3.10.12 21:39

@sylviasek On asi žádný brněnský CAR není špatný. Na každý najdeš dobré i špatné ohlasy. Ceník je jen ceník, důležitá je pak konkrétní kalkulace, ta se může hodně lišit. A navíc, až budeš mít ten uzlíček v náručí, tak ti bude fuk, jestli to bylo o desítku dražší nebo levnější :-)
Určitě se nenech udolat nějakými vzkazky na internetu. Někdy píšou holky hodně jedovatě, ale nevíš, co zatím bylo a co ne. Zkus písemnou komunikaci třeba se všemi a ono ti něco sedne. Pak jdi na konzultaci a uvidíš :-)

Mrkni na můj metřík, to je výsledek Repromedy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7967
3.10.12 21:45
@jessikka píše:
@sylviasek On asi žádný brněnský CAR není špatný. Na každý najdeš dobré i špatné ohlasy. Ceník je jen ceník, důležitá je pak konkrétní kalkulace, ta se může hodně lišit. A navíc, až budeš mít ten uzlíček v náručí, tak ti bude fuk, jestli to bylo o desítku dražší nebo levnější :-)
Určitě se nenech udolat nějakými vzkazky na internetu. Někdy píšou holky hodně jedovatě, ale nevíš, co zatím bylo a co ne. Zkus písemnou komunikaci třeba se všemi a ono ti něco sedne. Pak jdi na konzultaci a uvidíš :-)Mrkni na můj metřík, to je výsledek Repromedy :)

děkuju @jessikka to je krásnej výsledek :-)) vím, že se budou názory lišit a taky vím, že si ne všichni sedli, ale tak nějak jsem si říkala, že každej bude mít nějaký zkušenosti a názory se mohou hodit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2196
3.10.12 22:38

Jedmoznacne helios mam od tam holcicku:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí