Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Každý raději napíše negativní recenzi než pozitivní. Loni jsme s nimi byli v Bulharsku a naprosto vše bez problémů, delegát v pohodě a ochotný.
Cca před 8 lety jsme byli s Firotourem v Egyptě a když pro nás letělo letadlo do Egypta, tak srazilo čápy. Tím se nám osunul odlet o několik hodin. Delegát Čedoku zařídil pro Firotour a Čedok, že nás postraním vchodem vyvedl z letiště ač jsme byli už odbavení a odvezl nás na náhradní hotel, kde jsme dostali večeři a pokoje do brzkého rána, kdy přiletělo náhradní letadlo. Ostatní čekali na letišti a měli smůlu.
Takže za sebe mohu jen doporučit.
My byli s Čedokem už 3× a byli jsme spokojení. Poprvé jsme byli na poznávacím zájezdu v Itálii. První hotel, ve kterém jsme měli být jednu noc, byl fakt příšerný. Plíseň v koupelně, pavučiny a pavouci v pokoji, hrozný jídlo. Delegátka se nám ráno omluvila, že tam byli poprvé a že už volala na Čedok, že tam už nikdy. V druhém hotelu, který byl fakt krásný, nám zaplatili jako omluvu takové menší občerstvení. Pak jsme byli 2× na pobytovém zájezdu v Řecku a tam všechno v pořádku, delegáti milí. Až pojedeme příště, tak zase s Čedokem.
My s nimi pojedem teď prvně, tak jsem taky zvedava na recenze. Ale věřím, ze vše bude v pohodě ![]()
@Anonymní píše:
Dobrý den,
můžete mi, prosím, sdělit, jaké máte s touto CK zkušenosti? Chceme s nimi jet na pobytový zájezd, ale četla jsem dost negativních recenzí, tak z toho mám trochu strach.
Děkuji za Vaše odpovědi.
My byli zatím vždy s Čedokem…na Korfu, v Tunisu a naposledy v Bulharsku.Pro nás je to stabilní, zajetá cestovka, ve všech případech jsme byli naprosto spokojeni ve všech směrech. Já určitě doporučuji ![]()
@elinka90 píše:
Každý raději napíše negativní recenzi než pozitivní. Loni jsme s nimi byli v Bulharsku a naprosto vše bez problémů, delegát v pohodě a ochotný.Cca před 8 lety jsme byli s Firotourem v Egyptě a když pro nás letělo letadlo do Egypta, tak srazilo čápy. Tím se nám osunul odlet o několik hodin. Delegát Čedoku zařídil pro Firotour a Čedok, že nás postraním vchodem vyvedl z letiště ač jsme byli už odbavení a odvezl nás na náhradní hotel, kde jsme dostali večeři a pokoje do brzkého rána, kdy přiletělo náhradní letadlo. Ostatní čekali na letišti a měli smůlu.
Takže za sebe mohu jen doporučit.
Ano, Čedok mohu jen doporučit. Delegát se o vás skutečně v destinaci stará, a ne jako z jiných cestovních kanceláří, kde vás delegát jen dopraví z letiště do hotelu, pak si udělá druhý den schůzku, kde má zájem vám hlavně prodat zájezdy a pak ho již nevidíte ani se mu nemůžete dovolat až do konce pobytu, kdy vás zase dopraví na letiště. Proto s Čedokem rádi jezdí starší lidé, kteří nevládnou jazykem a delegát se jim věnuje. S jinou cestovní kanceláří se cítí ztracení.
@Da12 píše:
Ano, Čedok mohu jen doporučit. Delegát se o vás skutečně v destinaci stará, a ne jako z jiných cestovních kanceláří, kde vás delegát jen dopraví z letiště do hotelu, pak si udělá druhý den schůzku, kde má zájem vám hlavně prodat zájezdy a pak ho již nevidíte ani se mu nemůžete dovolat až do konce pobytu, kdy vás zase dopraví na letiště. Proto s Čedokem rádi jezdí starší lidé, kteří nevládnou jazykem a delegát se jim věnuje. S jinou cestovní kanceláří se cítí ztracení.
To je hezké. A co je tedy možné v místě od delegáta vlastně očekávat?
Já se jen ptám, s cestovkou jsem jela naposledy jako dite s rodiči, tak nevím, zda s nim něco řešili a co přesně
Ty fakultativni vylety porada také on? A nevíš, zda při nich bývá problém, ze máme malé dite (batole) a kočárek (opravdu velmi skladnej golfac), ze by nas třeba kvůli tomu odmítli na nějaký výlet vzít? ![]()
Jako malá jsme s nimi každé léto jezdili do Chorvatska pod stan, pak i letecky jinam. Nikdy žádný problém. ![]()
S cedokem naposledy. Poprvé řešíme nějaký problém a já se nestačím divit. Chápu že vše je o lidech, ale jak na pobočce, tak na infolince neschopní a arogantní lidé. Nulová ochota pomoct, poradit, vysvětlit, navrhnout jakékoliv řešení nebo alternativu. Kdybychom se takto ve firme chovali k platicim klientum my, pochybuju ze bysme jeste nejake meli. Pokud neřešite nějaký problém tak asi ok, ale jakmile něco potřebujete, přístup katastrofální. Nedovedu si představit že je na dovolené opravdu nějaký průser a vy potřebujete pomoct. Jsem velmi zklamaná a příští dovolenou vybereme určitě u jiné CK.
My jezdíme s Čedokem běžně, nikdy jsme problémy neměli, vždy solidní.
My jsme byli v květnu na Tenerife a naprostá dokonalost..na letišti delegát klimatizovaný autobus v hotelu vše zarizeno..oproti tomu loni s fischerem jedna paní se synem nebyli v hotelu uvedení na ubytovaní měli velký problém dostat pokoj delegát nikde a v 11 večer dost prů..er
@adamcoka jenže to ccca před 2 lety koupili Poláci a tady bude asi kamen úrazu..zaměřují se na levnější hotely a služby taky nic moc my neměli problém ale věděli jsme co čekat
S Čedokem jsem byla na dovolené v Bulharsku. Rodina s nimi jela na pobytový zájezd na Krétu, Zakynthos, do Turecka a Tunisu. Vždy jsme byli se službami CK spokojení. Delegáti byli vždy ochotní, na každém zájezdu byla pestrá nabídka výletů.
Bohužel musím vyjádřit velké zklamání z přístupu CK Čedok k celé situaci kolem našeho zájezdu,25.1.26 do Egypta.
Náš původní let byl zrušen a přesunut o celý den, čímž jsme přišli o 2 zaplacené dny dovolené. Oficiální vyjádření Čedoku uvádí„bezpečnostní důvody a nepříznivé počasí“,což však neodpovídá realitě. Ve stejném časovém rozmezí odlétaly jiné lety bez problémů. Skutečným důvodem byla podle dostupných informací nedostatečná kvalifikace pilota pro přistání v mlze.
Považuji za nepřijatelné, že cestovní kancelář místo transparentního a férového jednání zvolila zavádějící vysvětlení, kterým se snaží zbavit odpovědnosti. Ztrátu 2 dnů dovolené Čedok„kompenzoval“voucherem v hodnotě 2 000 Kč na další zájezd. To považuji za zcela neadekvátní a výsměch klientům, kteří zaplatili nemalé peníze za služby, jež nebyly poskytnuty v plném rozsahu. Místo skutečné snahy o nápravu situace jsme se setkali pouze s formální omluvou a minimální kompenzací.
Takový přístup rozhodně neodpovídá prezentovanému obrazu seriózní CK.
Tuto zkušenost sdílím proto, aby byli další klienti informováni o tom, jakým způsobem Čedok řeší problémy, když dojde k pochybení. Očekávala bych profesionální, otevřený a
Dobrý den,
můžete mi, prosím, sdělit, jaké máte s touto CK zkušenosti? Chceme s nimi jet na pobytový zájezd, ale četla jsem dost negativních recenzí, tak z toho mám trochu strach.
Děkuji za Vaše odpovědi.