Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ahoj, jsem před prvním použitím Dricloru
jaké byly vaše zkušenosti když jste aplikovaly poprvé? Nějaké rady? A prosím vysvětlete mi jako blondýně.. neaplikovat tedy na čerstvě oholenou pokožku.. a jak často jste ze začátku používaly? Neholila jsem se v podpaží týden tak doufám v co nejméně pálení.. před spaním nanést a ráno omýt? Jen vodou? Díky ![]()
Ahoj, jsem zrovna nemocna, beru antibiotika - ale pouzivam Driclor takze se nepotim. Jak se mam tedy zbavit tech bacilu, kdyz se nemuzu vypotit? ![]()
Pozor driclor obsahuje látky, které ucpávají potní žlázy a to není pro organismus přirozené, naroveň obsahuje kovy, které mohou vyvolávat rakovinu.
Ahojky dámy, jsem novo-uživatelka Dricloru
Dnes jsem jej poprvé nanesla, tak uvidím. S pocením mám takový problém, že mám koláče v podpaždí třeba i v zimě, antiperspiranty prostě nezabírají. Tak doufám tak trochu v zázrak. V létě chápu, že se člověk více potí, ale v zimě si člověk nemůže sundat bundu, pod kterou má třeba jenom lehké tričko, protože tam je prostě flek ![]()
Chci se zeptat, když se přestanete v podpaždí potit a Driclor používáte třeba jednou týdně, používáte klasicky každé ráno běžné antiperspiranty nebo deodorant? Nebo jste je úplně vynechaly?
@SussieS Takže to klidně můžu kombinovat? Třeba driclor večer (občas) a ráno třeba jenom deodorant namísto antiperspirantu? Bála jsem se, aby se to nějak nevylučovalo.
Jinak po prvním dni: Včera jsem ho nanesla poprvé a dnes jsem celý den lítala a vyřizovala různé věci. Celý den v centru a v horku - různé přemisťování, narvaná tramvaj, autobusy, pletení se mezi lidma… Lehce jsem se začla potit až večer, driclor normálně předčil má očekávání, protože tohle je neuvěřitelný výsledek ![]()
@nor-kah Jo, večer Driclor, ráno důkladně smýt a použít běžný deodorant ![]()
Ahoj, rozhodla jsem se taky podělit o mou zkušenost s Driclorem…Používám ho asi měsíc..Dřív jsem s pocením opravdu bojovala a měla jsem díky tomu hodně pošroumané sebevědomí
Nemohla jsem nosit šedá nebo barevná trička
Ale Driclor jsem použila 3× a najednou nic prostě ani kapka potu.. Ve škole už si můžu sundat mikinu aniž bych se bála že se mi někdo bude posmívat..Díky Dricloru se mi zvýšilo sebevědomí a konečně můžu nosit co chci 10/10
![]()
Kdybyste někdo chtěl Driclor (20ml), tak můžu zdarma (jen za poštovné) poslat. Koupila jsem si ho také, protože se dost potím, ale odradilo mě, jaký je to dryák, proto jsem ho raději ani jednou nepoužila
Takže mi tu teď leží. Kdybyste měly/i zájem, je k mání ![]()
Mate nektera vyzkouseny Excipial Deoforte? Melo by to mit podobny ucinek jako Driclor. Do Dricloru se mi moc nechce a toto je krem, tak by byl treba setrnejsi. Dekuji
Ano mam. Pouzivala jsem. Je daleko setrnejsi, vubec nepali. Mam pocit, ze je malicko mene ucinny. Ale jen malo. Ne na 100 % ale na 95. Do dricloru uz bych nesla. Utvite doporucuju.
Měla jsem a nefungoval vůbec. Asi je třeba to zkusit, každému vyhovuje něco jiného.
@Alyss1 píše:
Ano mam. Pouzivala jsem. Je daleko setrnejsi, vubec nepali. Mam pocit, ze je malicko mene ucinny. Ale jen malo. Ne na 100 % ale na 95. Do dricloru uz bych nesla. Utvite doporucuju.
Tak to je super…ja prave ten Driclor nechci a kdyz toto bude aspon o neco ucinnejsi nez ty drogerkove, budu rada. A pomaha to I proti " kolacum" na trickach?