Zkušenosti s GynFleur

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1
12.1.22 21:16

Celkem mě překvapilo to negativní hodnocení. U paní doktorky jsem třetím rokem a byla jsem u ní celé rizikové těhotenství. Se vším mi maximálně pomohla, hlídala mě (až přehnaně pečlivě :D ), přes její doporučení jsem měla ještě kontroly u nejlepšího odborníka v ČR. Sice jsou trochu dražší, ale určitě se to vyplatí. Moc příjemné sestry a vždy vyjdou maximálně vstříc. Určitě doporučuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
13.1.22 15:28

@Lolice ahoj,co znamena, ze jsou drazsi? Jde o jednorazovy rocni poplatek a nebo jeste dalsi behem roku?? Diky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
18.1.22 16:39

Tak musím říct, že jsem docela překvapená několika prvními příspěvky!
Na Gynfleur chodím už přes dva roky, hned na první kontrole po přechodu od jiného gynekologa mi vyšla špatně cytologie, paní doktorka dělala testy jiným způsobem a odhalili to, co předchozí neviděli. Následovala operace. Celou dobu mi byla oporou a vše vysvětlila, když jsem šla ubrečená pro výsledky, vše trpělivě vysvětlovala, kreslila.. Za to jsem byla opravdu vděčná. Ano, platí se poplatek 500 Kč za rok, ale přijde mi to opravdu jako zanedbatelná částka za opravdu dobrého doktora.
Sestřička je tam také úžasná!
Nyní nastupuji do těhotenské péče, tak budu mít ještě další zkušenosti, ale můžu 100% doporučit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
25.3.22 15:53

@azer_ta Ahojky, chci změnit svého gynekologa a přemýšlím, že bych šla právě ke GynFleur. Mohu se zeptat, jak dlouho se cca čeká od objednání do vyšetření? Zrovna mám nějaký problém a bodla by kratší objednací lhůta :) díky

@azer_ta píše:
Tak musím říct, že jsem docela překvapená několika prvními příspěvky!
Na Gynfleur chodím už přes dva roky, hned na první kontrole po přechodu od jiného gynekologa mi vyšla špatně cytologie, paní doktorka dělala testy jiným způsobem a odhalili to, co předchozí neviděli. Následovala operace. Celou dobu mi byla oporou a vše vysvětlila, když jsem šla ubrečená pro výsledky, vše trpělivě vysvětlovala, kreslila.. Za to jsem byla opravdu vděčná. Ano, platí se poplatek 500 Kč za rok, ale přijde mi to opravdu jako zanedbatelná částka za opravdu dobrého doktora.
Sestřička je tam také úžasná!
Nyní nastupuji do těhotenské péče, tak budu mít ještě další zkušenosti, ale můžu 100% doporučit.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí