Zkušenosti s kočárkem Bexa Ultra 2017

9.9.17 07:24

Zkušenosti s kočárkem Bexa Ultra 2017

Dobrý den, chci se zeptat, jestli nemá někdo zkušenost s kočárkem Bexa Ultra, je to letošní novinka a nikde o něm nemůžu nic najít :roll: ještě se mi líbí kočárek Venicci, ale jako napotvoru taky nikde ani zmínka… Máte někdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9.9.17 12:04

Kamaradka si ho ted poridila a je nadsena. Ma novorozene.
Povozila jsem si ho asi hodinku a poznatky nasledujici:

• neni az tak tezky jak vetsina kombinaci
  • design je pekny ale nic extra, vypada stejne jako ostatni polske kocary, pripadaji mi vsechny stejne s jinym jmenem.
  • korba dost hluboka a prostorna
  • korba dost kryta proti vetru, zateplena
  • sportak bude ale naprd, jako tady u tech kocaru to je jak sedatko na invalidnim voziku, maminky ho pak pouzivaji chvili a musi poridit sportak…

Za me ne, protoze chci dobrej sportak.
Na maly miminko je to dobre.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24994
9.9.17 12:11

@Ghanaian Princess a který kombinovaný kočárek, má podle tebe dobry sporták? já jsem z toho trochu zoufalá :,( existuje vůbec něco takovýho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.9.17 12:19

Já jsem úplný začátečník a taky nevím, co si počít… Jestli koupit jen korbu a pak zase shánět sporťák? A prodávají se vůbec jen hluboké kočárky ještě? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.9.17 12:23

@debra.morgan
Prave ze zadny.. Ja mam mit mimco v rijnu a kolem sebe asi deset maminek a vsechny si stezuji ze 3kombinace uz nikdy. Vsechny pak kupuji dalsi sportak a toto jim pak potom hnije po pul roce doma.
Ja jsem to vyresila festovnim sportakem s pridavnou korbickou u ktereho vim ze sportak budefakt az do tri let.
Timto nechci prudit, je to jen muj pohled na vec a nechci doma mit harampadi a navic sinto nemuzu dovolit. Po peti mesicich totiz skoro kazde dite uz chce sedet a vystrkuje nohy z korby ven.
Ja mam tento: Britax B-motion 4 plus s korbickou
Vyhoda je, ze narozdil od kombinaci se pak sportak da slozit cely kdezto u kombinace typu bexa musis oddelat cely sport. Sedak abys to slozila do auta…
Tohle slozis raz dva. Cenove i s korbickou vyslo na 12.000 a kola jsou gelova.

Ale opravdu kazdy ma jine pozadavky, nekomu opravdu vice vyhovuje kombinace…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24994
9.9.17 12:37

@Ghanaian Princess jo, ten je super, taky ho mam vybrany, jediny co mi vadi, je ze nejde otocit sportovni sezeni, ale snad to deti nebudou vyzadovat… uz jsem videla i par inzeratu, kde matky prodavala docela drahe sportovni kocarky, jen proto ze je dite chtelo pri jizde ve sportaku videt, nektere zas psaly ze celem k sobe vozily tak dva týdny nez dite prislo na to ze obracene toho vidi vic :-) me se teda jeste moc libi babyjoggery, ty jsou o neco drazsi nez britax…

edit: jeste uvazuji, ze si z bazaru koupim nejaky velky houpaci kocar typu Roan Marita, ale vic jak 3000 bych za něj nedala…

Příspěvek upraven 09.09.17 v 12:45

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24994
9.9.17 12:41

@Ghanaian Princess jinak mě z požadavků zůstalo: co nejmenší váha, skladnost a dobré odpružení, otočné sezení výhodou a cena co nejnižší. Jako nepřijde mi, že jsem super náročná :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.9.17 12:44
@Ghanaian Princess píše:
Kamaradka si ho ted poridila a je nadsena. Ma novorozene.
Povozila jsem si ho asi hodinku a poznatky nasledujici:
  • neni az tak tezky jak vetsina kombinaci
  • design je pekny ale nic extra, vypada stejne jako ostatni polske kocary, pripadaji mi vsechny stejne s jinym jmenem.
  • korba dost hluboka a prostorna
  • korba dost kryta proti vetru, zateplena
  • sportak bude ale naprd, jako tady u tech kocaru to je jak sedatko na invalidnim voziku, maminky ho pak pouzivaji chvili a musi poridit sportak…

Za me ne, protoze chci dobrej sportak.
Na maly miminko je to dobre.

Můžu se ještě zeptat, jak se s ním manipulovalo? Myslím zatáčení a jestli sis třeba nezkusila stahování stříšky nebo sundání korby, složení… Když jsem zkoušela v obchodě některé kočárky, tak už z toho jsem byla na nervy, že šlo všechno ztuha a složitě a třeba u Venicci šlo oproti tomu vše jak po másle…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.9.17 12:48

Je pravda, že se asi moc zaměřuju na hluboký kočár a sporťák zatím moc neřeším a pak budu litovat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.9.17 17:38

@debra.morgan s tim sezenim to mas pravdu. Ja snad jen doufam ze moje dite bude radsi koukat ven :-))))) babajogger se mi taky libi.

@Míla_karova
Jen jsem ho kamosce byla vozit tak jsem zkoumala co se dalo ale korbicku jsem neoddelavala. Jelo se s nim prijemne, hladka jizda, pekne zatacel bez odporu a lehky byl. Boudicku jsem netestovala bohuzel.
Rukojet je polohovatelna a potazena nejakou kozenkou a vezlo se mi to prijemne.
Kamoska co ho ma ma veliky auto a kufr ale rikala ze skladani je jednoduche. Zkus mrknout na video na youtube. Jinak ona si ho odzkousela na veletrhu a pak objednala. Zajdi si nekam do proejny.. Ja bych bez vyzkouseni radeji neobjednavala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.2.18 10:23

Bexa Ultra

Ahoj, minulý rok jsem si Bexu koupila na blint po internetu aniž bych ho předem viděla. Recenze nebyly teméř žádné, jen obrázky a popis. Miminko mám narozené v listopadu takže volba byla velká korba-zateplená a napůl terénní aby pružil, cena kolem 10tis. Bylo jasné že bude polský ale to je dnes každý druhý kočár. Je lehký, prostorný i s fusakem máme pořád místa dost a díky přetahovácí stříšce ideál na zimu i proti větru. Sporťák nebo kárku jsme zatím nezkoušeli v praxi, jen při skládání. Museli jsme akorát promazat kolečka a záhyby a odpružení protože trošku vrtala ale to připisuji počasí a mělo by se to asi u každého v rámci údržby. A co jsem ještě zjistila když je navlhlá boudička a necháte ji sklopenou, tak je tam vidět pak ohyb ale dá se potom zase vypnout. To je ale detail. Jsme moc spokojený zatím vyhovuje a na,,levný polský,,za tu cenu bomba a vypadá luxusně!!! Kdo by chtěl pošlu foto. Nedala bych 15tis i víc jen za značku a funkce bude mít stejné… při prvním jsem nešetřila na kočárku a bylo to zbytečné. Vybírejte podle toho, kam ho nejvíc budete užívat a kde jezdit. Na neuteče teď vede???? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3547
12.5.18 09:51

Obnovuji diskuzi :D
Nevite nekdo, zda se na tento kocarek muzu nekde v Brne podivat??
A holky co ho mate, jak jste spokojene?? Jde mi predevsim o hlubokou korbu, sportak mam jiz po dceri, takze ten ani pouzivat nebudeme.
Diky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.5.18 11:47
@Lojzinkaa píše:
Obnovuji diskuzi :D
Nevite nekdo, zda se na tento kocarek muzu nekde v Brne podivat??
A holky co ho mate, jak jste spokojene?? Jde mi predevsim o hlubokou korbu, sportak mam jiz po dceri, takze ten ani pouzivat nebudeme.
Diky :D

Ahoj, já ho mám a jsem moc spokojená. Je lehký, snadno se skládá, super je stříška, která se dá rychle vytáhnout například proti sluníčku… Akorát ze začátku strašně vrzal, ale stačilo nástřikat pružiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3547
25.5.18 09:49

@Míla_karova Díky moc za info, právě čekáme na zimu a jsem nadšená z té stříšky, jak se mimčo krásně schová. I za tu cenu se mi zdá super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.6.18 16:29

Dobry den, dneska jsme si kocarek Bexa Ultra privezli domu. Po nasazeni hluboke korby na podvozek jsme zjistili, ze se korbicka v adapterech vykla pri houpani. Mate to take? Nebo je zapotrebi kocarek reklamovat? Moc dekuji :) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí