Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Zdravým dámy, máte prosím zkušenosti s tímto kočárkem? Zajímá mě hlavně korbička, jestli je dostatečně velká a vleze se mi tam miminko i s fusakem v zimně
děkuji ![]()
Já bych do toho nešla kvůli tvarovanému sporťáku. Jinak se mi líbí ten otáčecí
.
Novorozenec vypadá v každém kočárku ztraceně. Ale časem ho sakra rychle okupuje celý. ![]()
Korba bude v pohode, ale sportak vypada ze bude brzo maly. Ja kupovala kocar hlavne kvuli prostornemu sportaku, aby se mi tam veslo dite co nejdyl. Miminko das do jakékoliv korby. Taky záleží kdy bude narozené, podzimni/zimni dite se tam vejde i kdyby byla korba mensi. Ja mam syna na jare a na zimu s fusakem uz sel do sportaku.
Mně vadí tyhle sportovní korbičky, kde po sklopení do lehu dítě vlastně furt sedí, chápeme se
To mi připadá hrozně nepohodlné.
Ten sporťák vypadá na houby. A podvozek všeobecně dost tvrdý, snad budete mít dítě, kterému to bude vyhovovat a nadskakování si užije.
Kdy se má dítě narodit?
@Lucinda73291 píše:
@Sany80s
Začátkem ledna
Tak to neřeš jestli se ti vejde do hluboke s fusakem, to se vejde 100% vsude, ale res, jestli se ti pak vejde dalsi rok s fusakem rocni dite do toho sportaku.
@Lucinda73291 píše:
@Sany80s
Začátkem ledna
Tak to velikost korby nemusíš extra řešit.
V tom případě není s fusakem problém, na roce ho už budeš mít ve sporťáku. Ale podle mně bude sport verze fakt brzy malá ![]()