Běhání s kočárkem Anex Sport discovery 2019

17.8.20 21:44

Běhání s kočárkem Anex Sport discovery 2019

Zdravím :mavam: Prosím o radu :) Před těhotenstvím jsem běhala se psem, klasicky na postroji, což jsme teď vyměnili za chůzi, ale pořád on jde přede mnou. Dnes jsem tak přemýšlela, co budu dělat, abych se po porodu vrátila do formy, canicross s kočárkem možný nebude, to je jasné :D Navíc kočárek máme Anex bez brzdy, má otázka zní, dá se běhat s kočárkem, který nemá brzdu? A máte zkušenost konkrétně s tímto kočárkem? Podle mě je brzda dobrá v případě, že bruslíte, ale to není můj případ, ale třeba je tam jiný fígl, který ja jakožto amatér neznám. Děkuji a sportu zdar :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
37144
17.8.20 21:47

Ja s kocarkem beham i bruslim a brzdu rucni nema :D nemam zadny specialni na sport. Proste musim pocitat, ze nezastavim na miste, takze zpomaluju a brzdim pomalu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.8.20 00:11

@Kriss Tina Já mám hlavně i brusle bez brzdy, to by nedopadlo dobře :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
25.8.20 20:34

Já mám teda na běhání i na brusle trojkolku vozík, ten se dá zapojit i za kolo, takže když jedeme na výlet, tak je multifunkční a naprosto super, už si ani nedokážu představit že bych měla kočárek jako takový

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.8.20 00:29

@147lenka147 S děckem za kolem určitě nikdy jezdit nebudu. A další kočár se mi taky kupovat nechce jen kvůli brzdě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí