Zkušenosti s nosítkem MeiTai

744
23.3.11 13:06

Zkušenosti s nosítkem MEI TAI

Ahoj všem.

Měla bych prosbu ohledně nosítka MEi tai z obrázku. Mám osmiměsíčního syna, má asi 9,5 kg a nosí se velice rád. Od kamarádky jsem měla půjčenou klokanku Womar, ale jen jsme ji doma odzkoušela a hned jsem ji vracela, hrůza :-x . Velice se mi zalíbilo nosítko Mei tai z obrázku, líbí se mi, že se nemusí dělat uzly a jsou tam přezky a také že pásy jsou hodně vyztužené, takže to vypadá, že nebudou řezat. Také má velice hezký design. A chtěla jsem se zeptat, jestli ho některá máte, jak jste s ním spokojená či nespokojená. A ještě … jsem trošku větších rozměrů :lol: , tak jestli se hodí i na silnější postavu nebo jen na štíhlou.
Budu vděčná za jakýkoli názor a odpověď :wink: , moc děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
81490
23.3.11 13:09

A jaká je to značka? Ono MeiTai je jen typ nosítka. Může být různě ušitý, kvalita tím pádem taky různá. Dělají se i samodoma šitá, tak „komerční“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
23.3.11 13:24

Ahoj,
my máme doma nosítko Alpino od výrobce Medley. Je na stejném principu,vyhovuje nám,syna tam v pohodě nosím a má 15 kilo.
Myslím,že je finančně méně náročné,mrkni na Aukro,inzeruje tam přímo výrobce a dá se pořídit za cca 800Kč i méně(samozdřejmě nové!).
Mají docela i výběr v barvách,hezké vzory :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81490
23.3.11 13:39

Celkově ale reference na paní Medley jsou přímo děsivé. :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
23.3.11 13:40

Samodoma výrobky s netestovanou pořádnou přezkou NEBRAT!
Když to bude mít přezku, ptej se po původu, u obyčejné z galanterky je velké riziko zlomení!

Máš nějaký finanční limit?
Na ergonomická nosítka jsi se nedívala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
23.3.11 13:45

To jsem teď nekoukala…
Kuzpovali jmse ho už před víc než rokem,odnosili jsme v něm kluka přes celé léto,nebyl s ním jediný problém :nevim: .
Třeba se od loňska něco změnilo,ale taky jsem koukala na recenze a nic jsem nenašla. Je fakt,že jsem nebyla ochotná dát skoro 3 tisíce za manducu,která je určitě kvalitnější :think: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
23.3.11 13:48

Dinulko, v poslední době se objevují Manducy z druhé ruky i za 1500

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
744
23.3.11 13:50
Alpaka píše:
A jaká je to značka? Ono MeiTai je jen typ nosítka. Může být různě ušitý, kvalita tím pádem taky různá. Dělají se i samodoma šitá, tak „komerční“.

Značku právě nevím … vyrábí Pentelka Fashion for woman. Našla jsem to tady http://www.satecek.eu/detail.php?… a tady http://www.mamitati.cz/index.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
744
23.3.11 13:52
dinulka píše:
Ahoj,
my máme doma nosítko Alpino od výrobce Medley. Je na stejném principu,vyhovuje nám,syna tam v pohodě nosím a má 15 kilo.
Myslím,že je finančně méně náročné,mrkni na Aukro,inzeruje tam přímo výrobce a dá se pořídit za cca 800Kč i méně(samozdřejmě nové!).
Mají docela i výběr v barvách,hezké vzory :lol: .

Na Alpino jsem se taky dívala, ale pak jsem si tady přečetla k němu diskuzi a našla odkaz na recenze a nevím, nevím :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81490
23.3.11 13:53

Tak jestli je to paní Pentelka, co prodává šátky, tak od tý bych nekoupila ani rohlík. Jednou nám vlezla do diskuze o šátkování, začala propagovat své výrobky. A když jsme řekli něco proti, tak byla nepříjemná,uštěpačná, jízlivá až hrůza. Takle si jednání obchodnííka nepředstavuji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
23.3.11 13:55

Určitě se dají sehnat…
Ale zrovna takový výrobek bych moc z druhé ruky nechtěla. Když to beru podle sebe,dost se potím,když jsme šli ve 30 stupňovém horku víc jak 20 kilometrů,nosítko se dalo ždímat.
Vím,že se dá vyprat,ale přijde mi to ee :lol: .
Použité boty bych si taky nekoupila. Jinak ale taky nakupuju převážně použité zboží,rozhodně nejsem odpůrce sekáčků :lol: .
Taky to berte jen jako můj názor,s nikým se nehádám! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
744
23.3.11 13:55
Cappy píše:
Samodoma výrobky s netestovanou pořádnou přezkou NEBRAT!
Když to bude mít přezku, ptej se po původu, u obyčejné z galanterky je velké riziko zlomení!Máš nějaký finanční limit?
Na ergonomická nosítka jsi se nedívala?

Finanční limit ani ne, chtěla jsem spíše něco levnějšího … a teď pořád čtu, jak všichni chválí Manducu, tak o ní začínám stále více uvažovat. Ale určitě ne novou, to je moc, to by manžel nezvládl. Moc mě nechápe, proč to nosítko vůbec chci, když máme kočárek :-x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
23.3.11 13:58

Ivet-ono asi neexistuje nosítko,které by vyhovovalo všem. Záleží určitě i na postavě nosiče. Já ho používala loni pořád,letos už moc nebude potřeba,ale určitě ho bereme na dovču sebou :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
744
23.3.11 13:58

Asi to bude ona … nenašla jsem na netu žádné její stránky, nebo jiné info, jen tyto dva obchody, které prodávají její výrobky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
23.3.11 14:01

Dinulko, v pohodě, já to beru.
Když jsem doporučovala nosítko z druhé ruky, měla jsem na mysli od někoho z komunity NoseniDeti.cz
K tamním lidem mám důvěru, že se k šátkům či nosítkům nechovají jako k běžnému spotřebnímu zboží. Ale perou dle potřeby, vzorně skladují a starají se o něj s láskou.
Já teda nekupuji použitého skoro nic, ale šátky z druhé ruky už jsem v rukách měla a jak píši výše, mnohdy na nich nebylo používání vůbec znát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko

• (4.7) + 15 recenzí