Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Zdravím:)
mátě někdo zkušenosti s internetovým obchodem Shein? Zdali je oblečení v rámci ceny kvalitní, vypadá jako na fotce, a opravdu přijde? - Nerada platím předem, tudíž mám lehké obavy.
Děkuji moc.
Já jsem objednala několikrát, vždycky jsem dost zkoumala recenze na materiál a fotky zákaznic v oblečení… Pokaždé spokojenost ![]()
@Noelia_Z píše:
Zdravím:)
mátě někdo zkušenosti s internetovým obchodem Shein? Zdali je oblečení v rámci ceny kvalitní, vypadá jako na fotce, a opravdu přijde? - Nerada platím předem, tudíž mám lehké obavy.
Děkuji moc.
Dcera tam nakupuje vcelku pravidelně. Vše vždy přišlo a odpovídalo. Mě byla halenka malá, ale to jsem se spíš přecenila
. Nikdy jsme nic nevraceli, vše vždy přišlo do 3 týdnů
Já objednala 3 šaty a velikost vždy úplně úlet, vše jsem rozdala kámoškám.
Chce to poradně číst materiály. Mám džíny, velikost M sedí super a všichni mi je chválí. Mikiny mám M a L ale materiál horší. Detske leginy 10 až 12 let nosím na doma já 😂 trička te samé velikosti taky obrovský. Šaty naopak v té samé velikosti skoro malé v ramenou.
Přišlo mi vse za 10 dni. Vzdycky jsem koukala na recenze a fotky kupujících. Maji i slevové kódy, jak vlezes na tu stránku. Plavky super. Komplexy na cviceni taky super. Jen dvoje leginy co stal kus asi 110,– jsou pekny, pohodlny, ale nevim jestli vydrzej dlouho.
Ale mam je jen na doma.
Jinak ja koukam i na postavy uživatelek a jakou zakoupili velikost. Ja mam klasika S a objednala jsem si S.
Já mám dobrou zkušenost. Jak píší ostatní, je třeba se řídit složením materiálu a recenzemi nakupujících. Údaje ve velikostních tabulkách jsou dobře naměřené. Díky tomu mám od velikosti S až L, podle toho, jak chci aby mi oblečení sedělo a vždy perfektní.
Dobrý den, mám dotaz ohledně objednávky z SHEIN…
Objednala jsem si pár věcí s tím, že jsem doplnila dodací adresu a telefonní číslo. Bohužel jsem udělalap v telefonním čísle chybu, která už nešla opravit. Nicméně je u té objednávky dopsaná i fakturační adresa u které je už vše správně. Když jsem dnes klikla na sledování objednávky, psalo mi to, že zásilka nebyla doručena z důvodu neúplných či chybných údajů pro doručení, i když vše kromě tel. Čísla v dodacích informacích je správně. Peníze mi nevrátili. Nevíte někdo, co teď? Jestli někam zavolat nebo jak nyní postupovat? Předem děkuji.
Docela zajímavé…
https://www.voxpot.cz/…chlou-modou/?…. sznhp. box&dop_req_id=TiNNlHODEIP-202112290719&dop_id=14685863
@VerčaNov píše:
Dobrý den, mám dotaz ohledně objednávky z SHEIN…
Objednala jsem si pár věcí s tím, že jsem doplnila dodací adresu a telefonní číslo. Bohužel jsem udělalap v telefonním čísle chybu, která už nešla opravit. Nicméně je u té objednávky dopsaná i fakturační adresa u které je už vše správně. Když jsem dnes klikla na sledování objednávky, psalo mi to, že zásilka nebyla doručena z důvodu neúplných či chybných údajů pro doručení, i když vše kromě tel. Čísla v dodacích informacích je správně. Peníze mi nevrátili. Nevíte někdo, co teď? Jestli někam zavolat nebo jak nyní postupovat? Předem děkuji.
Ahoj, totéž se mi stalo, volala jsem na infolinku PPL a uvedla správné číslo, hned další den mi to pak dorucili ![]()
@Luthien1556 děkuji moc za pomoc. Zítra hned ráno jim zavolám. ![]()
Dobrý den máte někdo zkušenosti se soutěží na instagramu, kterou provozuje obchod shein
Vůbec o tom nic nevím prý mi má přít poukaz v hodnotě 800 euro a mám zaplatit za dopravu
a myslím že to je nějaký chyták.
Ja nakupuju na https://spartoo.cz Zboží pěkné, doručení rychlé, ceny nízké, vrácení v pohodě.