Zkušenosti s obchodem SHEIN

434
22.6.21 19:51

Zkušenosti s obchodem SHEIN

Zdravím:)
mátě někdo zkušenosti s internetovým obchodem Shein? Zdali je oblečení v rámci ceny kvalitní, vypadá jako na fotce, a opravdu přijde? - Nerada platím předem, tudíž mám lehké obavy.
Děkuji moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Terisos
22.6.21 20:00

Já jsem objednala několikrát, vždycky jsem dost zkoumala recenze na materiál a fotky zákaznic v oblečení… Pokaždé spokojenost ;)

• Citovat
  • Upravit
22566
22.6.21 20:02
@Noelia_Z píše:
Zdravím:)
mátě někdo zkušenosti s internetovým obchodem Shein? Zdali je oblečení v rámci ceny kvalitní, vypadá jako na fotce, a opravdu přijde? - Nerada platím předem, tudíž mám lehké obavy.
Děkuji moc.

Dcera tam nakupuje vcelku pravidelně. Vše vždy přišlo a odpovídalo. Mě byla halenka malá, ale to jsem se spíš přecenila :mrgreen:. Nikdy jsme nic nevraceli, vše vždy přišlo do 3 týdnů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
975
22.6.21 20:24

Já objednala 3 šaty a velikost vždy úplně úlet, vše jsem rozdala kámoškám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
22.6.21 20:38

Chce to poradně číst materiály. Mám džíny, velikost M sedí super a všichni mi je chválí. Mikiny mám M a L ale materiál horší. Detske leginy 10 až 12 let nosím na doma já 😂 trička te samé velikosti taky obrovský. Šaty naopak v té samé velikosti skoro malé v ramenou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3023
22.6.21 21:07

Přišlo mi vse za 10 dni. Vzdycky jsem koukala na recenze a fotky kupujících. Maji i slevové kódy, jak vlezes na tu stránku. Plavky super. Komplexy na cviceni taky super. Jen dvoje leginy co stal kus asi 110,– jsou pekny, pohodlny, ale nevim jestli vydrzej dlouho. :P Ale mam je jen na doma.
Jinak ja koukam i na postavy uživatelek a jakou zakoupili velikost. Ja mam klasika S a objednala jsem si S.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
23.6.21 17:38

Já mám dobrou zkušenost. Jak píší ostatní, je třeba se řídit složením materiálu a recenzemi nakupujících. Údaje ve velikostních tabulkách jsou dobře naměřené. Díky tomu mám od velikosti S až L, podle toho, jak chci aby mi oblečení sedělo a vždy perfektní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
29.12.21 19:25

Doručení zásilky

Dobrý den, mám dotaz ohledně objednávky z SHEIN…
Objednala jsem si pár věcí s tím, že jsem doplnila dodací adresu a telefonní číslo. Bohužel jsem udělalap v telefonním čísle chybu, která už nešla opravit. Nicméně je u té objednávky dopsaná i fakturační adresa u které je už vše správně. Když jsem dnes klikla na sledování objednávky, psalo mi to, že zásilka nebyla doručena z důvodu neúplných či chybných údajů pro doručení, i když vše kromě tel. Čísla v dodacích informacích je správně. Peníze mi nevrátili. Nevíte někdo, co teď? Jestli někam zavolat nebo jak nyní postupovat? Předem děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13245
29.12.21 19:34

Docela zajímavé…

https://www.voxpot.cz/…chlou-modou/?…. sznhp. box&dop_req_id=TiNNlHODEIP-202112290719&dop_id=14685863

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
29.12.21 19:38
@VerčaNov píše:
Dobrý den, mám dotaz ohledně objednávky z SHEIN…
Objednala jsem si pár věcí s tím, že jsem doplnila dodací adresu a telefonní číslo. Bohužel jsem udělalap v telefonním čísle chybu, která už nešla opravit. Nicméně je u té objednávky dopsaná i fakturační adresa u které je už vše správně. Když jsem dnes klikla na sledování objednávky, psalo mi to, že zásilka nebyla doručena z důvodu neúplných či chybných údajů pro doručení, i když vše kromě tel. Čísla v dodacích informacích je správně. Peníze mi nevrátili. Nevíte někdo, co teď? Jestli někam zavolat nebo jak nyní postupovat? Předem děkuji.

Ahoj, totéž se mi stalo, volala jsem na infolinku PPL a uvedla správné číslo, hned další den mi to pak dorucili ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
29.12.21 19:51

@Luthien1556 děkuji moc za pomoc. Zítra hned ráno jim zavolám. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.3.23 20:16

Soutěž shein

Dobrý den máte někdo zkušenosti se soutěží na instagramu, kterou provozuje obchod shein
Vůbec o tom nic nevím prý mi má přít poukaz v hodnotě 800 euro a mám zaplatit za dopravu
a myslím že to je nějaký chyták.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
28.3.23 22:25

@František009 podvod. Nereagovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
11.3.25 13:31

Ja nakupuju na https://spartoo.cz Zboží pěkné, doručení rychlé, ceny nízké, vrácení v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
24.6.25 17:16

Plavky

Chtěla bych koupit plavky na Shein

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...