Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky čeká mě screening v prvním trimestru a nevím co vybrat jaké máte zkušenosti jak s Oscarem tak s Predikem? Vím jen, že je cenová rozdíl 650Kč Co by jste doporučili. Díky
Já jsem byla na Oskarovi v nemocnici. Před dvěma roky jsem teda nic neplatila, ale vím, že na Prediku se platilo. Do nemocnice jsem se objednala, přišli jsme tam, vzali mi krev, zvážily a pak už jen čekali a čekali. Ta čekačka je tam nejhorší.
@Kattulka takže čas objednání je jen orientační
já byla na něm před 8 lety a nic se neplatilo ale ted jsem zjistila že se platí 800 tak pokud by na prediku byla doba kratší tak bych klidně připlatila hlavně mě zajímá přístup lekařů
Byla jsem při obou dětech v Prediku - dva roky zpět a teď v prosinci 2016. Za mě maximální spokojenost - na vyšetření jsme čekali maximálně dvacet minut, úžasně se nám věnovali, všechno pečlivě vysvětlili. Neměli problém s tím, když jsem tam pak přišla mimo dohodnutou kontrolu jenom pro 3D fotky.. Za mě 100% spokojenost. Peníze za vyšetření mě částečně vrátila VZP - teď 1000 Kč, při první dceři tuším vraceli „jen“ 500 Kč.. ![]()
@oliii přístup lékářů byl perfektní, vím, že hodně lidí platí za fotky, my tím, že jsme čekaly nic neplatily. V prediku nevím, nebyla jsem tam, ale někde jsem četla, že je to asi o tom, na jakého lékaře se narazí, ale není to má zkušenost.
V Prediku jsem ve středu a můžu jen doporučit. Vůbec jsem nečekala, paní doktorka nám všechno popsala a vysvětlila. Při prvním screeningu se platí 1400 a fotka je za darmo, při druhém se za fotku platí 200.