Zkušenosti s přivýdělkem Global 3000
- Fotoalbum (12)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Spolupráce pro Global 3000
Ahoj, já jsem se tam nově registrovala hlavně kvůli cukrovinkám. Ač se to nezdá, o ty je velký zájem. Sice jsem tam teprve od prosince a body se sbírají těžce ale ono je to k výdělku na dlouhou trať. Chce to i zvát a znát lidí. Každopádně tady někdo psal že ty částky jsou podvod. No vím že nejsou. Paní zveřejnila na fb stránkách Globalu svůj příjem přímo potvrzeny. K tomu mají i školení po celé zemi. Jen tak křičet do vzduchu že je tato metoda špatná umí úplně každý. Bez vyzkoušení. Od jedné paní jsem se nad jejími tvrzení rozhodně hezký zasmála. Na nikoho není vyvíjen žádný tlak, vše je dobrovolně a na nás jestli chceme tvořit síť nebo si nakupovat jen sama pro sebe.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kikis123 píše:
Já o nějaké spolupráci hrozně dlouho přemýšlela, všude jsem slyšela na mml hrozně nadávek a tak, takže dlouho jsem byla názoru, že mml nikdy. Každopádně pak jsem zjistila, že se s mml vydělat dá, ne většinou hned, ale spíš postupně budovat dlouhodobý příjem. Na Globalu je hlavně super, že se sbírají body za vše možné od cukrovinek přes sýry, kosmetiku až po doplňky stravy. A hlavně člověk z pozic neklesá, jak u jiných mml firem. Kdyby někdo chtěl víc info. Klidně mi napište. Ráda vše zodpovím. ❤️ 🌷
Blablabla, další vypláchnutá hlava.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Zumpa píše:
Blablabla, další vypláchnutá hlava.
A ani neumí správně pojmenovat tu pyramidu ve které frčí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@sarlotaaa dobry den jsem maminkana RD. Chtěla bych vice info o globalu. Premyslim ze byvh to skusila..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@JancaS84
Dobrý den, přečetla jsem si celý chat na toto téma a upřímně nedokážu posoudit.
Též mi to bylo nabídnuto a o firmě jsem se snažila najít co nejvíce. Máte pravdu že je to pyramida, ale legální.
Takže sama váhám zda do toho jít a teď už jen pouze čekám zda mi paní co mi to nabídla odepíše na všechny mé otázky i ohledně pyramidy 🤗
- načítám...
- Citovat
- Zmínit