Má manžel malý plat?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Čoveče, mně to teda tak málo nepřijde. Zvlášť, když to udělá 21 čistého.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Musela jsem rozkliknout, abych se dověděla, co má probůh malého
. Plat mi přijde v normě. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No tak jestli měl slíbeno, tak by měl zajít za nadřízeným… Jako hned bych výpověď nedávala. Ať to přes víkend rozdýchá a v pondělí zajde za šéfem a v klidu si popovídají… Nevyplatí se jednat v amoku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky jsem se musela jít podívat, co má malého
Jinak mi to přijde spíš nadprůměr na tuhle profesi, taky záleží kde to je, jestli Praha nebo zbytek světa ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Heh, můj muž má 23 čistého a to je vysokoškolák. Pracuje ve firmě 6 let.
Já jsem před mateřskou pracovala za 16 čistého - rovněž VŠ!!! Taky asi záleží, odkud jsi. My jsme z Ostravy.
- Citovat
- Upravit
Muj chlap ma jako policajt min
… Ja kdyz delala na dilne, tak jsem mela 12…chlapi tak kolem 18 takze myslim, ze plat ma ok…
- Citovat
- Upravit
Omlouvám se mělo tam být PLAT
.Já se právě toho bojím aby se neunáhlil. Ještě dodám, že má třináctý a čtrnáctý plat. Mně to málo nepřijde, on tvrdí, že na směny a po deseti letech by měl mít více.
- Citovat
- Upravit
Jsem věděc, studovala jsem 22 let, mám několik titulů, učím na vysoké škole a čistého mám méně než tvůj manžel. Mnohem méně.
Na dělnickou profesi mi to přijde krásný.
- Citovat
- Upravit
A neměl manžel slíbenou vyšší výplatu od ledna? Nám ve zdravotnicví slíbili také zvýšení od ledna, tu uvidíme v pásce za leden, tzn. v polovině února. A nyní už hodně holek v práci jančilo, že žádné zvýšení platu nemají.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Heh, můj muž má 23 čistého a to je vysokoškolák. Pracuje ve firmě 6 let.
Jižní Čechy
- Citovat
- Upravit
Musím anonym jinak to raději smažte…
Přítel teď přidával lidem ve firmě a zrovna mně překvapilo kolik mají seřizovači u nich. Nejsme Praha. Mají 26tisic hrubého plus 5tisic pohyblivou složku 13/14plat 100% pokud nemarodí to se jinak krátí. Ale jsou to kvalifikovaní lidé a není to jednoduchá výroba.
- Citovat
- Upravit
@Kfětoslava píše:
Musela jsem rozkliknout, abych se dověděla, co má probůh malého. Plat mi přijde v normě.
Taky tak
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj chtěla bych se zeptat, dneska ráno přišel manžel vytočený z práce, že zase na pásce neviděl zvýšení platu co měl slíbeno. Je naštvaný a řekl že půjde jinam kde bude mít víc. Jenže já se trochu bojím aby jinde opravdu dostal víc
Pracuje jako dělník seřizovač - lisař, ve firmě je deset let a má 23 000 hrubého. Má snížený daně na děti tak má 21 000 čistého. Chtěla bych to porovnat s jinými platy dělníků. Samozřejmě anonymně. Dík