Má manžel malý plat?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
15.1.16 12:33

má manžel malý pl

Ahoj chtěla bych se zeptat, dneska ráno přišel manžel vytočený z práce, že zase na pásce neviděl zvýšení platu co měl slíbeno. Je naštvaný a řekl že půjde jinam kde bude mít víc. Jenže já se trochu bojím aby jinde opravdu dostal víc :think: Pracuje jako dělník seřizovač - lisař, ve firmě je deset let a má 23 000 hrubého. Má snížený daně na děti tak má 21 000 čistého. Chtěla bych to porovnat s jinými platy dělníků. Samozřejmě anonymně. Dík

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15.1.16 12:36

Čoveče, mně to teda tak málo nepřijde. Zvlášť, když to udělá 21 čistého.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14845

Musela jsem rozkliknout, abych se dověděla, co má probůh malého 8o. Plat mi přijde v normě. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284

Také si myslím, že na tuhle profesi je to hezký plat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
15.1.16 12:40

Na tuhle profesi to jako kalamitu nevidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
15.1.16 12:41

No tak jestli měl slíbeno, tak by měl zajít za nadřízeným… Jako hned bych výpověď nedávala. Ať to přes víkend rozdýchá a v pondělí zajde za šéfem a v klidu si popovídají… Nevyplatí se jednat v amoku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
15.1.16 12:43

Taky jsem se musela jít podívat, co má malého :mrgreen: Jinak mi to přijde spíš nadprůměr na tuhle profesi, taky záleží kde to je, jestli Praha nebo zbytek světa :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.1.16 12:43

Heh, můj muž má 23 čistého a to je vysokoškolák. Pracuje ve firmě 6 let. :-( Já jsem před mateřskou pracovala za 16 čistého - rovněž VŠ!!! Taky asi záleží, odkud jsi. My jsme z Ostravy.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.1.16 12:44

Muj chlap ma jako policajt min :lol:… Ja kdyz delala na dilne, tak jsem mela 12…chlapi tak kolem 18 takze myslim, ze plat ma ok…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.1.16 12:45

Omlouvám se mělo tam být PLAT :oops:.Já se právě toho bojím aby se neunáhlil. Ještě dodám, že má třináctý a čtrnáctý plat. Mně to málo nepřijde, on tvrdí, že na směny a po deseti letech by měl mít více.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.1.16 12:45

Jsem věděc, studovala jsem 22 let, mám několik titulů, učím na vysoké škole a čistého mám méně než tvůj manžel. Mnohem méně.

Na dělnickou profesi mi to přijde krásný.

• Citovat
  • Upravit
8935
15.1.16 12:46

A neměl manžel slíbenou vyšší výplatu od ledna? Nám ve zdravotnicví slíbili také zvýšení od ledna, tu uvidíme v pásce za leden, tzn. v polovině února. A nyní už hodně holek v práci jančilo, že žádné zvýšení platu nemají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.1.16 12:47
E] @Anonymní píše:
Heh, můj muž má 23 čistého a to je vysokoškolák. Pracuje ve firmě 6 let. :-( Já jsem před mateřskou pracovala za 16 čistého - rovněž VŠ!!! Taky asi záleží, odkud jsi. My jsme z Ostravy.

Jižní Čechy

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.1.16 12:48

Musím anonym jinak to raději smažte…

Přítel teď přidával lidem ve firmě a zrovna mně překvapilo kolik mají seřizovači u nich. Nejsme Praha. Mají 26tisic hrubého plus 5tisic pohyblivou složku 13/14plat 100% pokud nemarodí to se jinak krátí. Ale jsou to kvalifikovaní lidé a není to jednoduchá výroba.

• Citovat
  • Upravit
2526
15.1.16 12:48
@Kfětoslava píše:
Musela jsem rozkliknout, abych se dověděla, co má probůh malého 8o. Plat mi přijde v normě. :)

Taky tak :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat