Má manžel malý plat?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
26093
15.1.16 18:33
@boball píše:
Kdyby to bylo v centimetrech, tak to taky jde ne? :mrgreen:

Jako 23 000 centimetrů hrubýho? 8o :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8814
15.1.16 18:39
@Black Cat píše:
Zkus porovnat tady…http://www.platy.cz/

Tak ja bych pry mela 28 hrubeho v CR. Hmmm…Tak to nevim :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
15.1.16 18:40

@Loki01 přesně!!! mas pravdu, ja bydlím v nemecku a dělám na 5 hodin denne po-pá za 920e čistého plus tipy. A úplně si pískam ted jsem zkoncila v praci kvuli tehotenstvi a plat mi zůstavá az do 2 měsíců miminka, pak 2 roky mateřská. V zahraničí je to hold zatím porad lepsi. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.1.16 18:40

Dělník - (ale zedník) v sezoně kolem 25000 čistýho v zimě je to horší, kolem 18 - 20000 čistýho…a to patří ještě mezi ty mladší, starší, zkušenější mají víc :nevim: vyhoda je volno kdykoli si vzpomene, nikdo nepočítá dny :-) ale když ho kolikrát vidím jak je sedřenej, tak si říkám, že má taky málo :-(

• Citovat
  • Upravit
N0
76
15.1.16 18:47

Nevím odkud jste a jaké máte výdaje za nájem a jiné, ale je jedním faktem, že znám místo, kde mají za totéž po 30ti letech dvanáct tisíc… takže za tu částku můžete být hoodně vděčná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
15.1.16 18:48
@Anonymní píše:
Heh, můj muž má 23 čistého a to je vysokoškolák. Pracuje ve firmě 6 let. :-( Já jsem před mateřskou pracovala za 16 čistého - rovněž VŠ!!! Taky asi záleží, odkud jsi. My jsme z Ostravy.

Mě to právě taky přijde, že na dělníka je to velmi slušný plat. Co by tak chtěl? Požadavky: zdraví a fyzická síla. První nemusí být ani jeho zásluhou. Síla event. jo. Žádné jazyky. Žádná škola, žádné zvláštní znalosti nebo dovednosti. Tak co, na tuhle profesi víc než luxusní plat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1168
15.1.16 19:08

Mě se teda nelíbí, jak většina z vás tady přemýšlí…mám vš, tak musím automaticky brát více než dělník. proto se to u nás hemží vysokoškoláky, kteří si stěžují na plat a na učiliště nikdo nechce jít, protože v tom nevidí perspektivu. Já až se budou mí kluci rozhodovat co budou chtít dělat, budu ráda, když se dobře vyučí a bude je práce bavit a budou v ní dobří. Pak si zaslouží nadprůměrný plat.

Zakladatelko manžel má plat dobrý. O tom zvýšení by se měl pobavit s nadřízeným, at ví na čem je a zbytečně se nestresuje.

Jinak můj manžel je taky dělník a plat má nadprůměrný a stabilní, bydlíme v Ostravě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
15.1.16 19:08
@tasa píše:
Mě to právě taky přijde, že na dělníka je to velmi slušný plat. Co by tak chtěl? Požadavky: zdraví a fyzická síla. První nemusí být ani jeho zásluhou. Síla event. jo. Žádné jazyky. Žádná škola, žádné zvláštní znalosti nebo dovednosti. Tak co, na tuhle profesi víc než luxusní plat.

Zase seřizovaní CNCček neumí úplně každej, takových lidí je relativně málo, takže platy mají prostě vyšší… ;)

Viz:
http://www.prace.cz/…-cnc-stroju/

I tam je vidět, že je to firma od firmy… :-) Ten plat je plus mínus odpovídající, ale mohl by být určitě i vyšší… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1168
15.1.16 19:09

@tasa
vážně si myslíš, že dělníci nepotřebují žádné zvláštní znalosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.1.16 19:28

Tak manžel dělá operátora CNC, má na starosti čtyři kluky na mašině a má 30-32tis. čistého. Ale má 10 let praxe a chodí i na noční.
Myslím že má plat odpovídající, mají docela fyzicky náročnou práci a noční mu taky nepřidávají.
Jihomoravský kraj ;)

• Citovat
  • Upravit
499
15.1.16 19:51

@Meha píšu z telefonu, jsou tu malý písmenka a navíc mám na klíně dítě a občas mi šmátrá do klávesnice, to se snad dá pochopit, no nic příště nic psát nebudu, koukám, že jsme národ netoleratních a příliš do sebe zahleděných lidí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15065
15.1.16 20:08
@kate02 píše:
Jako 23 000 centimetrů hrubýho? 8o :mrgreen:

Tak i čistýho no :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meha
15.1.16 20:10
@filija píše:
@Meha píšu z telefonu, jsou tu malý písmenka a navíc mám na klíně dítě a občas mi šmátrá do klávesnice, to se snad dá pochopit, no nic příště nic psát nebudu, koukám, že jsme národ netoleratních a příliš do sebe zahleděných lidí

Pochopit se to samozřejmě dá. Ale když v příspěvku vyzdvihuješ, jak máš VŠ a zároveň je to napsané, jako by to psal nějaký hotentot, tak mě to prostě zarazilo.

Jinak Tvůj psychologický rozbor nemá chybu 8).

• Citovat
  • Upravit
4263
15.1.16 20:11
@tasa píše:
Mě to právě taky přijde, že na dělníka je to velmi slušný plat. Co by tak chtěl? Požadavky: zdraví a fyzická síla. První nemusí být ani jeho zásluhou. Síla event. jo. Žádné jazyky. Žádná škola, žádné zvláštní znalosti nebo dovednosti. Tak co, na tuhle profesi víc než luxusní plat.
Šikovnej dělník (řemeslník)je rozhodně lepší než bl..j vysokoškolák.

Pro zakladatelku: Záleží jaké je u vás poptávka po jeho profesi a jak je v okolí honorována. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5950
15.1.16 20:14

Měl by problém najít místo, kde by dostal více? Jestli ne, tak má málo.

Platí to pro všechny - mzdy fakt neurčuje Ježíšek. Pokud někdo dělá v oboru, kde je potřeba méně lidí, než kolik lidí je schopných danou práci dělat, nemůže čekat závratné peníze, a to ani kdyby měl deset vysokých škol.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat