Má manžel malý plat?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8935
15.1.16 12:49
@Anonymní píše:
Omlouvám se mělo tam být PLAT :oops:.Já se právě toho bojím aby se neunáhlil. Ještě dodám, že má třináctý a čtrnáctý plat. Mně to málo nepřijde, on tvrdí, že na směny a po deseti letech by měl mít více.

V jeho případě mě ten plat přijde nadprůměrný. Ve srovnání třeba s učiteli či věděckými pracovníky je na tom super.
Někdy je člověk dlouho v jedné práci, zpočátku si lebedí, že je plat pěkný, ale čeká neustále zvyšování. A občas se stane, že si lidé přijdou podhodnocený, že plat za 10 let nešel markantně nahoru.Ale je vždy lepší se rozhlídnout okolo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.1.16 12:50

@lasička1 Slibil mu ho vedoucí už v říjnu.
Zakladatelka

• Citovat
  • Upravit
2526
15.1.16 12:51

Máme známého, který dělá něco podobného a bere 17 500,– čistého a dělá 15 let. Nepřijde mi to málo. Kamarádka učí na střední, má VŠ a má něco přes 15,to samé tam berou i chlapi učitelé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1695
15.1.16 12:52

Málo nemá :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4411
15.1.16 12:52

Můj je ve taky dělník ve firmě obdobné profesi jako tvůj. Má taky kolem 20000, mají možnost přesčasů, 13. ani 14. plat nemá. Dělá tam ale 3. rok. Jen pro srovnání, přijde mi to vpořádku a žádná katastrofa,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.1.16 12:55

Dík všem za srovnání, až se probudí dám mu to přečíst.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.1.16 12:56

Ahojík muj manžel ma 20 hrubeho takže tvuj manžel si muže pískat a to má plus dítko

• Citovat
  • Upravit
26093
15.1.16 13:00

Mně osobně by víc než ta výška platu vadil přístup vedoucího. Štvalo by mě, že nedodrží to, co řekne a nechá to (podle všeho) „vyhnít“… Plat mi malej nepříjde, ale přístup vedoucího by mě osobně hodně štval… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24146
15.1.16 13:01
@Anonymní píše:
@lasička1 Slibil mu ho vedoucí už v říjnu.
Zakladatelka

No a otázka je, zda už od října či listopadu, nebo až od nového roku. V předchozí firmě se dělali personální pohovory, kde se řešilo i případné zvýšení platu už v srpnu a platilo to až od října, tj. ve výplatě, která byla v listopadu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.1.16 13:05

@elen-ka Slíbil mu to v srpnu a že to tak měsíc bude trvat než to uvidí. Tak to vychází na ten říjen.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.1.16 13:06

Co přesně dělá a v jakém kraji nebo městě?
U nás ve firmě mají seřizovači lisů přes 30 hrubého a je velký problém je sehnat.
Plat tvého může měli jen tak před 5 lety v době krize.
Ale jsi neposkytla moc podrobný popis práce, takže třeba to není to samé.
Anonym, nechci zveřejňovat v jakém typu firmy pracuji v souvislosti s nickem.

• Citovat
  • Upravit
776
15.1.16 13:09
@Anonymní píše:
@elen-ka Slíbil mu to v srpnu a že to tak měsíc bude trvat než to uvidí. Tak to vychází na ten říjen.

O peníze si musí říct znova, když je jeho šéf pako a nedal mu je hned další výplatu. U nás to vázlo na personalistce nemá přítele ráda :lol: ale od ředitele dostala hned jak se to dozvěděl. Jen ať se nebojí a zajde tam znova :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15196
15.1.16 13:09

Plat na dělníka mi přijde dost slušný a zvýšení platu se neslibuje jen ústně, ale podepisuje se nová smlouva o mzdě. Pokud tedy to zvýšení nemělo být formou nějaké prémie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.1.16 13:12
@Anonymní píše:
Ahoj chtěla bych se zeptat, dneska ráno přišel manžel vytočený z práce, že zase na pásce neviděl zvýšení platu co měl slíbeno. Je naštvaný a řekl že půjde jinam kde bude mít víc. Jenže já se trochu bojím aby jinde opravdu dostal víc :think: Pracuje jako dělník seřizovač - lisař, ve firmě je deset let a má 23 000 hrubého. Má snížený daně na děti tak má 21 000 čistého. Chtěla bych to porovnat s jinými platy dělníků. Samozřejmě anonymně. Dík

21 tisíc ti příjde málo? Holka my museli komplet vyžít z 8900,– jako jediného příjmu a k tomu manžel ještě platil alimenty. Teď už to sice jinak, ale příjít mi chlap, že má,,jen,, 21 tis tak si říkám jak se máme dobře. Ale samozřejmě chápu, že je naštvaný když měl slíbeno přidat a to nedostal

• Citovat
  • Upravit
4140
15.1.16 13:12

21 čistého na dělnickou profesi málo? 8o Já mám titul, sedím v kanceláři a mám o pět tisíc míň…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat