Má manžel malý plat?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Anonymní píše:¨
Můj přítel je dělník ve stavebnictví, nadre se jako kůň ale pod 30 čistého nema většinou 45 kdyz se zadaří tak 60 čistého, z prahy nejsmenevim proč by mel padat na zem
To má super, že jako dělník ve stavebnictví má 60 tis. Kč čistého. A člověk by si myslel, že to nemají ve stavebnictví ani inženýři, protože stavebnictví je zrovna obor s nadbytkem lidí a nejnižšími mzdami.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Alkata píše:
Jak se to vezme. Dělnasove ve Škodě mají 40
Můj přítel je dělník ve stavebnictví, nadre se jako kůň ale pod 30 čistého nejde většinou 45 ma a když je lepší měsíc i 60 čistého
![]()
- Citovat
- Upravit
@Kaliopa no vidíš, malej podnik a solidní zaměstnavatel své lidi zaplati, kdyz dělají poradně, myslim si ze za praci si to zaslouží ![]()
- Citovat
- Upravit
Ja nevim co my delame spatne, ale kdyz manzel hledal praci jako eletrikar s praxi, tak na ostravsku mu nabizeli plat 12-14tis. hrubeho…ja s VS bc.mam v socialni oblasti 16,5hrubeho… takze na umreni to neni a na zivobyti tez ne, tak to skoncilo tim, ze manzel pracuje ve svem oboru, ale v zahranici…
- Citovat
- Upravit
Manzel, inzenyr s 10ti letou praxi, bral tady na severu Cech 22tis. cisteho. Sam chtel od nich odejit hlavne kvuli jejich jednani a praktikam. V Praze 50tis. hrubeho. A na to jeho stare misto porad nekoho shani, nikdo jim tam nevydrzi, a to co on delal za 22cisteho, tak na to ted shani dva lidi a kazdy za 20tis. hrubeho
prosim anonym
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Mě 17 přijde takovy slabší prumer. Ikdyz ja s maturou brala smesnych 12 ve zdravotnictvi
jojo žena jako bc zdravotní sestra měla v nepřetrřitém provozu nějakých 12500… jako mgr na vedoucí pozoci potom 19 000kč. Takže 17 000kč u dělníka je krásnej plat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak asi i záleží nejen na podniku, ale i na kraji, kde bydlíte. Jsou lokality, kde těch 17 čistého může být krásný plat a pak jsou lokality, kde je to almužna.
Viz manželka od @jakanas. Kdysi jsme spolu na téma platů zdravotních sester diskutovali a dobrali se toho, že jsou napříč republikou opravdu horentní rozdíly. (Doufám, že to bylo s Tebou) ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Maty80 píše:
za ty prachy bych to na pár let zkousla..
To je potom jiná ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Můj muž má podobný plat - pracuje jako vedoucí a mistr výroby v malé firmě. Muž má vysokou školu.
Já s vysokou školou na tom budu o něco málo lépe.
Teda jako vedouci ze by mel tak málo? Muž je taky vedouci, v elektro oboru. Plánuje práci montérům atd a měsíčně ma kolem tech 80tis ![]()
- Citovat
- Upravit
@malinika píše:
Tak asi i záleží nejen na podniku, ale i na kraji, kde bydlíte. Jsou lokality, kde těch 17 čistého může být krásný plat a pak jsou lokality, kde je to almužna.
Viz manželka od @jakanas. Kdysi jsme spolu na téma platů zdravotních sester diskutovali a dobrali se toho, že jsou napříč republikou opravdu horentní rozdíly. (Doufám, že to bylo s Tebou)
určitě, jak si vzpomenu na její plat tak se vždycky nas…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kaliopa to sou zase kecy bože
já mam sociální práci vystudovanou, k tomu si dělám psychoterapii VŠ a nemyslím si že bych byla v praxi k ničemu. Když jsem nastupovala, mohla jsem si vybírat (X praxí v rámci školy, rozjeté projekty). Nevidim ani jeden důvod proč by měl být někdo kdo je sociální pracovník k ničemu…najděte si kde všude je uplatnění SP a hlavně co všechno dělají-od práce s rodinou po seniory. O tom že je něco náročné víc nebo míň by se dalo taky polemizovat. Příště více rozhledu když se chcete vyjadřovat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@SarinkaSar1 píše:
@Kaliopa to sou zase kecy božejá mam sociální práci vystudovanou, k tomu si dělám psychoterapii VŠ a nemyslím si že bych byla v praxi k ničemu. Když jsem nastupovala, mohla jsem si vybírat (X praxí v rámci školy, rozjeté projekty). Nevidim ani jeden důvod proč by měl být někdo kdo je sociální pracovník k ničemu…najděte si kde všude je uplatnění SP a hlavně co všechno dělají-od práce s rodinou po seniory. O tom že je něco náročné víc nebo míň by se dalo taky polemizovat. Příště více rozhledu když se chcete vyjadřovat
Hlavně za kolik to dělají, že…V podstatě v soukromých nadnárodních firmách je to neuplatnitelné. Je to tak do školství, charita a pečovatelství apod.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kaliopa píše:
Hlavně za kolik to dělají, že…V podstatě v soukromých nadnárodních firmách je to neuplatnitelné. Je to tak do školství, charita a pečovatelství apod.
to zda někdo pracuje za 50 nebo 20 tisíc nemá vůbec vazbu na to, zda je potřebnej nebo ne. Sanitáři, sestry v nemocnicních berou taky málo, mají humanitní obor a? navíc to co píšete je mimo, neuplatitelné to sice je, ale je to asi tak logický jako psát že z nadnárodní firmy IT technik je neuplatnitelnej v státním sektoru v nemocnici.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit