Má manžel malý plat?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7975
23.3.17 14:03
@Šťastná.máma.4 píše:
Pracuji tam totální idio*i :roll:

za ty prachy bych to na pár let zkousla.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
23.3.17 14:04

To je relativní. Každý má jinou představu o výši platu. Třeba zaměstnanci v Porsche
dostanou odměnu čtvrt milionu všichni, včetně uklizeček. :)
 https://www.novinky.cz/…lizecky.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
23.3.17 14:06
@Bong píše:
@pe-terka a sakra, nevíš jestli berou i ženský? :lol: sekla jsem se v oboru :?

to nevím. Koukni na článek, třeba to tam vyčteš…ale v německém Porsche si vydělaly i uklízečky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
23.3.17 14:06
@nostress píše:
To je relativní. Každý má jinou představu o výši platu. Třeba zaměstnanci v Porsche
dostanou odměnu čtvrt milionu všichni, včetně uklizeček. :)

předběhla jsi mě :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5866
23.3.17 14:07

Na dělníka dobrý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56278
23.3.17 14:07
@lupilka píše:
Tech 40tis. je ale hrubého a s ruznyma priplatkama. Cisteho to tam vychazi neco malo pres 20tis.

ze 40 hrubého neuděláš 20 čistého 8o :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56278
23.3.17 14:09

A jinak, jak už tu ostatní píšou, není dělník jako dělník, záleží na odbornosti. U nás ve firmě ti, co dělají tu jednoduchou neodbornou práci, toto mají (a to si myslím, že je i celkem slušné - resp. v jiných firmách v okolí by měli mnohem míň)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2611
23.3.17 14:14

Jak se to vezme. Mně osobně přijde 17.000Kč málo…
Tolik měly ženské v podniku, kde jsem jako dělnice pracovala já. A to bylo bez odměn a příplatků, ve finále měly tak 20.000Kč.
Popravdě si nedokážu představit, že by mi tak málo nosil chlap domů…
Ale jsou rodiny, kterým to stačí a v pohodě s tím vyjdou. Záleží jaké máte nároky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.3.17 14:14

Mě 17 přijde takovy slabší prumer. Ikdyz ja s maturou brala smesnych 12 ve zdravotnictvi :D

• Citovat
  • Upravit
4682
23.3.17 14:17
@Anonymní píše:
Chtěla bych znat vaš názor, zda má přítel opravdu tak malý plat jak furt říká. Je v jistém podniku jako dělník už 5 let a bere cca 17 000 čistého :think:

No, podle mě je to fakt málo. Kór na chlapa, který třeba bude živit
/živí rodinu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4682
23.3.17 14:18
@Anonymní píše:
Mě 17 přijde takovy slabší prumer. Ikdyz ja s maturou brala smesnych 12 ve zdravotnictvi :D

Mi povídej. Já před dětmi pracovala ve státní sféře (sociální oblast), mám titul a ve výsledku jsem stejně měla prd prd nic :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.3.17 14:33
@Anonymní píše:
Chtěla bych znat vaš názor, zda má přítel opravdu tak malý plat jak furt říká. Je v jistém podniku jako dělník už 5 let a bere cca 17 000 čistého :think:

Můj muž má podobný plat - pracuje jako vedoucí a mistr výroby v malé firmě. Muž má vysokou školu.
Já s vysokou školou na tom budu o něco málo lépe.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.3.17 14:38
@ixule píše:
Taky jsem se musela jít podívat, co má malého :mrgreen: Jinak mi to přijde spíš nadprůměr na tuhle profesi, taky záleží kde to je, jestli Praha nebo zbytek světa :mrgreen:

Přítel má ve stavebnictví, nadre se jako kun, je zaměstnaný neni osvc a z prahy nejsme a pod 30 čistého nemá, většinou 40, ikdyž se zadaří i 60

• Citovat
  • Upravit
1486
23.3.17 14:39

@Moise tech 40 je po rozpocitani vsech bonusu do rocni mzdy. Jinak maji kooem dvaceti, ale prave tahle bonusy a trinacte platy atp.jim to dost navysi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.3.17 14:43
@terinka4444 píše:
co by si přestavoval? Tohle neberou ani vysokoškoláci, brácha je středoškolák s maturitou, dělá mistra v nejmenované firmě na výrobu minerálek a má i s příplatkama, nočníma 18000 čistého. Jestli má pocit, že jako dělník někde dostane víc, tak by měl spadnout na zem z toho obláčku.

Můj přítel je dělník ve stavebnictví, nadre se jako kůň ale pod 30 čistého nema většinou 45 kdyz se zadaří tak 60 čistého, z prahy nejsme :) nevim proč by mel padat na zem :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat