Má manžel malý plat?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@Šťastná.máma.4 píše:
Pracuji tam totální idio*i
za ty prachy bych to na pár let zkousla.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To je relativní. Každý má jinou představu o výši platu. Třeba zaměstnanci v Porsche
dostanou odměnu čtvrt milionu všichni, včetně uklizeček. ![]()
https://www.novinky.cz/…lizecky.html
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bong píše:
@pe-terka a sakra, nevíš jestli berou i ženský?sekla jsem se v oboru
to nevím. Koukni na článek, třeba to tam vyčteš…ale v německém Porsche si vydělaly i uklízečky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@nostress píše:
To je relativní. Každý má jinou představu o výši platu. Třeba zaměstnanci v Porsche
dostanou odměnu čtvrt milionu všichni, včetně uklizeček.
https://www.novinky.cz/…lizecky.html
předběhla jsi mě ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lupilka píše:
Tech 40tis. je ale hrubého a s ruznyma priplatkama. Cisteho to tam vychazi neco malo pres 20tis.
ze 40 hrubého neuděláš 20 čistého
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A jinak, jak už tu ostatní píšou, není dělník jako dělník, záleží na odbornosti. U nás ve firmě ti, co dělají tu jednoduchou neodbornou práci, toto mají (a to si myslím, že je i celkem slušné - resp. v jiných firmách v okolí by měli mnohem míň)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jak se to vezme. Mně osobně přijde 17.000Kč málo…
Tolik měly ženské v podniku, kde jsem jako dělnice pracovala já. A to bylo bez odměn a příplatků, ve finále měly tak 20.000Kč.
Popravdě si nedokážu představit, že by mi tak málo nosil chlap domů…
Ale jsou rodiny, kterým to stačí a v pohodě s tím vyjdou. Záleží jaké máte nároky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mě 17 přijde takovy slabší prumer. Ikdyz ja s maturou brala smesnych 12 ve zdravotnictvi ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Chtěla bych znat vaš názor, zda má přítel opravdu tak malý plat jak furt říká. Je v jistém podniku jako dělník už 5 let a bere cca 17 000 čistého
No, podle mě je to fakt málo. Kór na chlapa, který třeba bude živit
/živí rodinu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Mě 17 přijde takovy slabší prumer. Ikdyz ja s maturou brala smesnych 12 ve zdravotnictvi
Mi povídej. Já před dětmi pracovala ve státní sféře (sociální oblast), mám titul a ve výsledku jsem stejně měla prd prd nic ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Chtěla bych znat vaš názor, zda má přítel opravdu tak malý plat jak furt říká. Je v jistém podniku jako dělník už 5 let a bere cca 17 000 čistého
Můj muž má podobný plat - pracuje jako vedoucí a mistr výroby v malé firmě. Muž má vysokou školu.
Já s vysokou školou na tom budu o něco málo lépe.
- Citovat
- Upravit
@ixule píše:
Taky jsem se musela jít podívat, co má maléhoJinak mi to přijde spíš nadprůměr na tuhle profesi, taky záleží kde to je, jestli Praha nebo zbytek světa
Přítel má ve stavebnictví, nadre se jako kun, je zaměstnaný neni osvc a z prahy nejsme a pod 30 čistého nemá, většinou 40, ikdyž se zadaří i 60
- Citovat
- Upravit
@Moise tech 40 je po rozpocitani vsech bonusu do rocni mzdy. Jinak maji kooem dvaceti, ale prave tahle bonusy a trinacte platy atp.jim to dost navysi ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@terinka4444 píše:
co by si přestavoval? Tohle neberou ani vysokoškoláci, brácha je středoškolák s maturitou, dělá mistra v nejmenované firmě na výrobu minerálek a má i s příplatkama, nočníma 18000 čistého. Jestli má pocit, že jako dělník někde dostane víc, tak by měl spadnout na zem z toho obláčku.
Můj přítel je dělník ve stavebnictví, nadre se jako kůň ale pod 30 čistého nema většinou 45 kdyz se zadaří tak 60 čistého, z prahy nejsme
nevim proč by mel padat na zem ![]()
- Citovat
- Upravit