Zkušenosti se stanem značky Husky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
teresa20
6.8.14 19:15

@Ainy tak já nevím, my jedeme teď do kempu, kde je rozděleno na malý stan (jednoložnicový) a velký stan (s více ložnicemi). Tak jsem nějak nabyla dojmu, že je to tak všude :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3380
6.8.14 20:21

@madi Tak takto specifikovane jsem to zatim opravdu nikde nevidela :nevim: Vsude kde jsme byli maji proste velky nebo maly a smitec, na usporadani stanu se nas nikde neptali :-) Vzdy platime za velky, za maly jen kdyz jedem s nasim druhym stanem, ktery je s bidou pro tri :mrgreen: A je preci rozdil jedna loznice pro dva nebo pro ctyri :think: A naopak si nemyslim, ze by jedna loznice pro ctyri zabrala vyrazne min mista nez dve loznice pro dva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
21.8.14 16:15

Tak hlásím, že stan první zkoušku obstál. V dešti nepromokl, bylo v něm teplo, děti měly dětské spacáky Husky magic a bylo jim teplo, takže za nás spokojenost velká. @Ainy platili jsme za něj jako za malý, ono to má asi každý kemp jinak, konkrétně v tom našem jsem se ještě ptala a oni berou jednoložnicový jako malý

• Citovat
  • Upravit
3
18.2.17 19:57

My jsme zrovná nedávno kupovali rodinný stan pro 5 osob od značky Pinguin a cenově vyšel velmi dobře při poměru kvality. Rozhodli jsme dle porovnávače a už teď se nemůžeme dočkat až vyrazíme v létě do kempu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí