Zkušenosti se stavební firmou RD Start Praha

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Relaxik
13.6.12 20:21

hmm

To bych dle vašeho vysvětlení 2× nejásal s RD Startem. Tedy pokud je vše o lidech… Zde byvaly a nyni spokojeny klient RDS. Vlastne teprve nyni zacinam relaxovat…

• Citovat
  • Upravit
34
13.6.12 20:26

Jinak souhlas s luky89.
Ano, cena byla to, co u nás rozhodlo. A jak píše dinulka, původní záměr vydělat na počtu postavených domů je dobrá myšlenka. Bohužel u RD Startu bych řekl, že těžce podcenili zájem klientů, hned v počátcích nabrali časové manko a tak se v tom plácají doteď…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
13.6.12 20:32

Relaxik: já mluvil o té bance, ale i v ostatních to platí. Ano, vše je o lidech. Taky nejásám, jací jsou RDS bezva lidičky, ale ať to beru jak chci, pořád máme problémy s jedinou věcí a to jsou termíny. Vše ostatní funguje, nemůžu si stěžovat ani na kvalitu,(taky proto, že je to opět o lidech), ani na špatnou komunikaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Relaxik
13.6.12 20:35

Jak jste daleko a za jak dlouho? Prozradite? Ja Vam fandim, tady stejne reci nepomuzou. Uvidi se v praxi. Ale opravdu drzim palce at vydrzite aspon vy…

• Citovat
  • Upravit
3
14.6.12 00:00

rozpočet

1. Pokud máte ve smlouvě i stavební rozpočet, zjistíte, že ve fázi 3 je přeplatíte o cca 300 tisíc, další celky už pro ně nejsou tak výdělečné. 2. Banka vám půjčí, ale musíte mít úvěr zajištěn. Na postupné čerpání vám nepůjčí ani omylem, kvůli fakturačním celkům.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.6.12 17:38
@luky89 píše:
Pokud jde o dohudnutý termín, tak mi to nevadí, pokud je to v rámci mezí což jsou zmiňované 2 měsíce. pro mě je důležitejší dohodnutá cena, tak nejsem ochoten tolerovat změny směrem nahoru. cena pro mě byla už od začátku směrodatná

pokud je pro Vás cena opravdu směrodatná, tak jste docela frajer, mě by tedy nebylo jedno pokud by mě stavěli domek lidé kterým firma dluží. Mluvím z vlastní zkušenosti, pro firmu jsem pracoval. A pokud Vám nechodí výplata a slyšíte jen,,za týden peníze budou'',tak se ta práce prostě kvalitně odvést nedá. K ceně - ta je tak ůžasně nízká. Proč? Protože když si přečtete, tak jde o nízkonákladové domy, to znamená např. že krov který firma dodá je z toho největšího odpadu co se dá použít, na fasádu používají lepidlo standart (není určeno do mrazů),navíc na některých domech není fasáda ani navrtána na hmoždinky… Prostě šetření kde se dá, domy jsou velice nekvalitní.

• Citovat
  • Upravit
bad dream RD
15.6.12 11:57

RD Hrůza

Jen se připojím o této firmě se jedním slovem nedá říci než hrůza, hovada a atd.
Všechny upozorňuji nedostavěli ani jeden dům, zadlužený jsou snad i na severním pólu, o kvalitě snad taky nemůže být řeč, protože například rozvody topení dělají s plastových trubek na teplou vodu a mají dalších desítky super vychytávek jak vyjebat s lidmi a okrást je o čas a peníze.
Pokud máte nervy z ocele prachy nazbyt (jako v notářské úschově je budete mít určitě dlouho a nevadívám to) vřele doporučuji. sepíši s vámi“ super výhodnou smlouvu!“
A nejlepší na konec je sám jednatel firmy pan Kvapil ten vás určitě překvapí a to, že mu nejde telefon, nefungují emaily, nebo vám zítra zavolá atd. prostě ho od podepsaní smlouvy nikdy neuvidíte a nedostihnete.
Poslední perla na konec firma nedodržuje absolutně žádné stavební zákony (jako je vedení stavebního deníku, fakturace atd.)

• Citovat
  • Upravit
luky89
15.6.12 18:46

No nevím nevím, mám skoro dostavěno a na mou stavbu dohlíží mnou najatý stavební dozor a to čem se tady zmiňujete se rozhodně nekonná a s panem Kvapilem jsem v kontaktu, máme sice zpoždění ale jinak celkem ok. stavební deník i fakturace se taky konná. a vy s nimi taky stavíte?

• Citovat
  • Upravit
34
15.6.12 19:50

Máme stejnou zkušenost jako Luky89. I my máme svůj dozor a zatím to vše funguje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bad dream RD
15.6.12 20:30

Za to já vím jak máte dostavěno pro tuto firmu jsem měl smůlu pracovat, bud to jste někdo z RD start nikdo jiný by takový blábol nemohl napsat nebo očividně mimo(doporučuji si přečíst všechny příspěvky o této povedené firmě),jako důkaz všem ostatním můžete poslat snímky z odkazu realizace na webových stránkách RD start aby bylo ve všem jasno………………jinak dobrý večír pane Kvapile a spol.

• Citovat
  • Upravit
bad dream RD
15.6.12 20:30

Za to já vím jak máte dostavěno pro tuto firmu jsem měl smůlu pracovat, bud to jste někdo z RD start nikdo jiný by takový blábol nemohl napsat nebo očividně mimo(doporučuji si přečíst všechny příspěvky o této povedené firmě),jako důkaz všem ostatním můžete poslat snímky z odkazu realizace na webových stránkách RD start aby bylo ve všem jasno………………jinak dobrý večír pane Kvapile a spol.

• Citovat
  • Upravit
34
15.6.12 21:57

Bad dream RD: ok, tak se zaregistruj, písni mi soukromou zprávu s telefonem a přesvědči se…ale to asi nedáš, viď? Stejně tak jako všichni ti, co nejsou zaregistrovaní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
15.6.12 22:03

Dobrý den máte někdo zkušenosti s vyvázáním se od smlouvy s RD Start už se to nedá strašná firma :cert:. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
15.6.12 22:04

Nebo jsem tady četl o hromadné žalobě můžete mi poslat kontakt jak se připojit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.6.12 22:21
@dinulka
@dinulka píše:
Ahoj :mavam:,
zajímalo by mě, zda máte někdo zkušenost s touto malou stavební firmou. Přemýšlíme o stavbě domku a je to náš hlavní kandidát, nerada bych se spálila…díky.

Dobrej. Katastrofa a nebrat tuto firmu. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1