Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Že to snad ani jinak dopadnout nemohlo.Ano, ulítli jsme na tom finančně, ale lepší vycouvat s menší ztrátou, než do toho zahučet za x set tisíc. Teď nezbývá, než to dotáhnout s někým slušným a s heslem budem bydlet ještě letos se pustit do práce.
Dnes jsem slysel, ze kdo dluzi RD Start penize dle uzavrenych smluv, nezaplatil nejaky fakturacni celek, bude mu dorucena zaloba.
Stesti, ze jsme zdrhli jeste nez sel RD Start definitivne do kopru. Ted naprosta spokojenost.
Delali jsme pro ne zenmi prace dodnes nemame ani korunu pana chladka vubec nezajima ze nemame ani na chleba
nevim co snima. poradte diky ![]()
Fa.RD START by měla zaniknout a s panem CHládkem a s tím d… Kvapilem mám na ně takový vztek že bych je nejradši zlikvidovala sama. Můj manžel smým otcem kúoli nim odešli z německa a manžela p. CHládek nalákal na jak on říkal velice dobré platové podmínky a dodneška nema peníze ani jeden ani druhý, takže říkám ty dva svázat do pytle a hodit do řeky!!!
Podával jste někdo žalobu pro nedodržení podmínek smlouvy? A co stavební deník? Máte? Nikdo z firmy s náma nemluví, prostě nejsou k zastižení a my potřebujeme stavební deník, abychom mohli dokončit dům a dát zkolaudovat. Díky jejich přístupu nám zbývá necelý měsíc do kolaudace, jinak banka bude požadovat zpět peníze.
![]()
Prosím tě napiš všem, jak jsi z RD dostavěl dům i s tím druhým volem luky89,to by nás všechny zajímalo.
Kvapil je zalezlý v bungru! ten se bojí jít si i pro rohlíky! zvonit je zbytečné nikdo nereaguje!!!ale záclony se hýbou!!!
Nevím ti proč, ale mám z tebe pocit jako z Kvapila. ![]()
Ale třeba se pletu.
Tak dík!!mně jenom kvapil dluží peníze za odvedenou práci a chtěl bych je dostat!!tvůj nazor je mi šuma fuk!!!
Ale i my jsme byli za právníkem a ten to vidí mnohem pozitivněji. Dokonce nám i řekl, že bychom uspěli se žalobou a eventuelně i s penězi to není tak beznadějné. Jen mi prostě přišlo, že jsi to strašně rychle vzdal, jakoby ve prospěch Kvapila. Ale jak říkám, je to jen můj dojem a připouštím, že se mohu mýlit. Ale s hláškou, že se bojí jít pro rohlíky jsi to fakt přestřelil. Myslím, že si je tak jistej v kramflecích, že si ani neuvědomuje, že mu něco hrozí.
Musím jednoznačně souhlasit s Janejou, protože pokuď budou tyto příspěvky podepsány přezdívkami, můžu napsat co chci a komu chci. A je docela možné, že mezi pčíspěvky najdeme texty od těchto pánů takzv. podnikatelů. Nemám problém se podepsat, taktéž jsem byl podvenen, nezaplaceno za elektroinstalace.Jan Klas ![]()
@chobotnatec1 píše:
Musím jednoznačně souhlasit s Janejou, protože pokuď budou tyto příspěvky podepsány přezdívkami, můžu napsat co chci a komu chci. A je docela možné, že mezi příspěvky najdeme texty od těchto pánů takzv. podnikatelů. Nemám problém se podepsat, taktéž jsem byl podveden, nezaplaceno za elektroinstalace.Jan Klas
Pánové nejsou v noře ale určitě již v jiné firmě, zcela jistě s. r.o. Případně někde utrácejí vyfakturované etapy.
Nic jsem nevzdal nejsem dobročinný spolek! každý právník má jiný náhled na věc a my se vydali cestou UK firmy tak vím že určitě má strach.oni totiž nejednají v rukavičkách!