Zkušenosti se stavební firmou RD Start Praha

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Relaxik
17.6.12 22:34

jooo

Výbornej. Na brnkání na nervy a nespavost neznám lepší…

• Citovat
  • Upravit
Jana 63
30.6.12 10:44

podvodníci

RD start není firma, to jsou magoři

• Citovat
  • Upravit
vendy20
30.6.12 17:09

Ing. Kvapil figuruje ve více společnostech. Podívat se můžete zde http://rejstrik-firem.kurzy.cz/…apil-301762/. Někde je uveden jako jednatel a v jedné společnosti jako člen. Tato spol. je již v konkursu https://or.justice.cz/…jstrik-dotaz?….

• Citovat
  • Upravit
no nazdar
30.6.12 19:29

z internetu

Teda vendy20, to jsou novinky! Zkusil jsem taky hledat veřejný informace, a koukněte co jsem našel.
Oni jsou v konkurzech už zkušení oba pánové - podívejte na podnikatelský schopnosti pana Chládka a jeho Levita s.r.o. tady -

http://dluznici.statnisprava.cz/insolvency.aspx?…

To je síla, přitom se tím Lipnem na svém webu RD Start chlubí - a on je to dluh 100 mega a ty domy jsou v exekuci! A když si v tom insolvenčním řízení otevřete ty jednotlivý soubory ze soudu, no, obrázek jak malovanej.

• Citovat
  • Upravit
zloději RD
2.7.12 13:36

RD katastrofa

Zloději, podvodníci,lháři = zmr.Kvapil s.r.o.

• Citovat
  • Upravit
1
12.7.12 14:44

dostavěl někdo ?

Zajímalo by mne zda dostavěl někdo k dnešnímu dni s RDstart.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zloději RD
16.7.12 13:45

Nikdo, leda tak na svatýho DYNDY(to znamená nikdy)

• Citovat
  • Upravit
Milan Praha
17.7.12 07:36

My jsme od nich měli jen zpracovaný projekt a jsem rád, že jsme s nima nepokračovali dál. Komické na tom je, že úplně zapomněli, že mají nějakého klienta s hotovým projektem a už nás jaksi ani nekontaktovali s dalším postupem. Tak se vlastně problém vyřešil sám. Teď už máme téměř hotovou hrubou stavbu, samozřejmě se seriózní firmou. A ten klid, když vidíte, jak vše probíhá profesionálně a dle smlouvy je k nezaplacení.
Dívím se, že ještě RD START neskončil…

• Citovat
  • Upravit
18.7.12 20:58

Kdo chce bezproblémovou spolupráci ohledně stavění rodinného domu. Kompletní práce.
Zanechte vzkaz. Rádi se domluvíme ohledně práce. okr. západní čechy ;)

Příspěvek upraven 19.07.12 v 20:19

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
endi
27.7.12 20:51

hruza

Nemiji ani na vyplatu ani na naftu do jejich rypadla do mesice je snima amen :cert: :cert: banda lharu a podvodniku

• Citovat
  • Upravit
Janeja
28.7.12 10:43

Mám informaci

Že to pan Kvapil už položil. Prý jen chystá žaloby na těch pár zoufalců, kterým „staví“. Tomu se říká drzost.

• Citovat
  • Upravit
jupísek
28.7.12 10:58

KVAPIL DOSTAL ULTIMÁTUM ZAPLATIT SUBDODÁVKÁM DO 31.7.2012 JINAK JDE FIRMA DO Č. T.

• Citovat
  • Upravit
Trouba
28.7.12 11:32

Drzost...

Drzost je slabé slovo, oni asi žijí v jiném světě. Svévolné zaměňování materiálů (samozřejmě za levnější), naprosté nedodržování projektu, nedodržování ČSN a hlavně hodně odfláknutá práce (no ale když neplatěj řemeslům, tak se není co divit), o časovém harmonogramu ani nemluvím, to byly jen sliby a kecy a výmluvy. A oni by za to ještě chtěli zaplatit, NASR… :cert:

• Citovat
  • Upravit
jupísek
28.7.12 11:55

Je nás hodně komu dluží za práci když nepomůže č.t.tak si oba dva můžou objednat místo na chirurgii pohledavky prodáme firmě UK

• Citovat
  • Upravit
Janeja
28.7.12 15:28

A co je prosím Č. T.?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení