Zlepšení spermiogramu u partnera

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18.3.20 09:22

@LA city prostě klouzačka pro spermie :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
18.3.20 09:28

@Petra Star, přesně, máme čas, necháváme to na přírodě, jen ji chceme trochu pomoc :srdce: a věřím, že Myoovunell s kombinací Inofolic a možná i ten Folandrol by nám mohli k miminku dopomoci :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.3.20 14:06

Tak ať se vám to podaří :-)

My máme také skvělé zkušenosti s Inofolicem, mě srovnal ovulaci a teď už konečně čekáme, jupííí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
18.3.20 14:14

@TerezaOlomoucka díky věřím, že Inofolic a Myoovunell nám pomůže a brzy budu moc napsat taky milou událost :srdce: :srdce: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37154
20.3.20 12:44

:mavam: Koukám, že ve Folandrolu chybí zinek. :nevim:
Hm… MYOovunelle jako klouzačka? To by musela být klouzačka především od čípku až k vejcovodům ( k oplodnění dochází většinou ve vejcovodech ). Ale to zkapalnění by pomoct opravdu mohlo. :think:
Chtělo by to následně orgasmus až po zkapalnění (nebo druhý) - děloha je totiž při orgasmu schopná nasávat, byť se o tom vedou diskuze. :mavam:
Zkušenosti pro chlapy prosím sem (najdete tam vitaminovou směs ke zlepšení kondice mužů) :
https://www.emimino.cz/…muze-279505/?…
:mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.3.20 13:39

@M_Vladim :palec: jasně, zkapalnění určitě pomůže, ale musíte se chlapi taky víc snažit, ať to ta děloha pak lépe nasaje ;-) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37154
20.3.20 18:02
@janinazkolina píše:
@M_Vladim :palec: jasně, zkapalnění určitě pomůže, ale musíte se chlapi taky víc snažit, ať to ta děloha pak lépe nasaje ;-) :lol:

Tak to už není na mě, já už můžu jedině radit. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.3.20 20:42

@M_Vladim takže závěr je, klouzačka a snaha:) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.3.20 21:40

@M_Vladim tak v tomhle směru každá rada drahá, držím palce všem, kdo se snaží o mimčo, aby jim to vyšlo. Třeba i karanténa prospěje, lidi se trochu zklidní, když nic moc nemůžou dělat, nikam chodit, a třeba to najednou půjde ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37154
20.3.20 23:39

Co jsem mohl dát za radu, to je v tom odkazovaném vláknu. :mavam:
Pokud máte něco, přispějte, ať je to na jednom místě. :mavam:
Bohužel jsou náznaky, že koronavir může postihovat mužskou plodnost, tak nevím. :nevim:
Držím palce. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.3.20 18:41

@janinazkolina ale nesmí to trvat moc dlouho, aby se mohlo na kontroly) 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
30.3.20 21:13

@M_Vladim jenže já nehledám vitamínovou bombu pro partnera :nevim: ale produkty s inositolem :lol: ať to alespoň funguje kde má :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37154
30.3.20 21:42

Napište to tam - co a proč. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
31.3.20 09:12

@M_Vladim jste vlastně extra třída :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5074
31.3.20 09:34

Na zkapalneni pomaha ACC long. Na zlepseni spermatu zinek a selen. Napr dr. Max ma selen-zinek forte.
Inositol na vajicka - treba Fertiprona, nebo se da koupit levneji cisty inositol. Pak staci brat treba Pregnofolin, kvuli vitaminum a listovky a ten cisty inositol. Financne to vychazi o hodne lepe.

Jinak hromada novacku podporujich Inofolic a Folandrol, ktere vyrabi stejna firma jako ty cipky. O jaka nahoda
:D :D
 @admin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí