Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Petra Star, přesně, máme čas, necháváme to na přírodě, jen ji chceme trochu pomoc
a věřím, že Myoovunell s kombinací Inofolic a možná i ten Folandrol by nám mohli k miminku dopomoci ![]()
Tak ať se vám to podaří ![]()
My máme také skvělé zkušenosti s Inofolicem, mě srovnal ovulaci a teď už konečně čekáme, jupííí
@TerezaOlomoucka díky věřím, že Inofolic a Myoovunell nám pomůže a brzy budu moc napsat taky milou událost
![]()
Koukám, že ve Folandrolu chybí zinek. ![]()
Hm… MYOovunelle jako klouzačka? To by musela být klouzačka především od čípku až k vejcovodům ( k oplodnění dochází většinou ve vejcovodech ). Ale to zkapalnění by pomoct opravdu mohlo. ![]()
Chtělo by to následně orgasmus až po zkapalnění (nebo druhý) - děloha je totiž při orgasmu schopná nasávat, byť se o tom vedou diskuze. ![]()
Zkušenosti pro chlapy prosím sem (najdete tam vitaminovou směs ke zlepšení kondice mužů) :
https://www.emimino.cz/…muze-279505/?…
![]()
@M_Vladim
jasně, zkapalnění určitě pomůže, ale musíte se chlapi taky víc snažit, ať to ta děloha pak lépe nasaje
![]()
@janinazkolina píše:
@M_Vladimjasně, zkapalnění určitě pomůže, ale musíte se chlapi taky víc snažit, ať to ta děloha pak lépe nasaje
![]()
Tak to už není na mě, já už můžu jedině radit. ![]()
@M_Vladim tak v tomhle směru každá rada drahá, držím palce všem, kdo se snaží o mimčo, aby jim to vyšlo. Třeba i karanténa prospěje, lidi se trochu zklidní, když nic moc nemůžou dělat, nikam chodit, a třeba to najednou půjde ![]()
Co jsem mohl dát za radu, to je v tom odkazovaném vláknu. ![]()
Pokud máte něco, přispějte, ať je to na jednom místě. ![]()
Bohužel jsou náznaky, že koronavir může postihovat mužskou plodnost, tak nevím. ![]()
Držím palce. ![]()
@janinazkolina ale nesmí to trvat moc dlouho, aby se mohlo na kontroly) ![]()
@M_Vladim jenže já nehledám vitamínovou bombu pro partnera
ale produkty s inositolem
ať to alespoň funguje kde má ![]()
Na zkapalneni pomaha ACC long. Na zlepseni spermatu zinek a selen. Napr dr. Max ma selen-zinek forte.
Inositol na vajicka - treba Fertiprona, nebo se da koupit levneji cisty inositol. Pak staci brat treba Pregnofolin, kvuli vitaminum a listovky a ten cisty inositol. Financne to vychazi o hodne lepe.
Jinak hromada novacku podporujich Inofolic a Folandrol, ktere vyrabi stejna firma jako ty cipky. O jaka nahoda
![]()
@admin