Zlepšení spermiogramu u partnera

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20843
31.3.20 09:39

Dobrý deň,

@Simmcaa podozrivé príspevky s nepovolenou reklamou môžte nahlásiť a my ich preveríme. :kytka:

S pozdravom,
Kristína :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5074
31.3.20 09:47

@admin ja chtela i pomoci radou co pomaha. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37138
31.3.20 10:00
@LA city píše:
@M_Vladim jste vlastně extra třída :dance:

Eh? :nevim: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.4.20 19:19

Ahoj, cipky uz jsem zkusila. Taky jsem se tu ptala, zda ma nekdo zkusenost a dozvedela jsem v podstate jen, ze „to ze me potece“ jakoze cipek :potlesk: :roll:
Cipek si zavadis ty, je uplne v pohode. Nic netece, jen to vytvori lepsi „klima“ uvnitr, aby se spermie lepe pohybovaly.
Urcite se da najit neco, co podpori pritele..hodne se zminuje folandrol. Celkove ma vliv selen, zinek, klidne i inositol a kyselina listova. Dobre jsou treba kapky Kotvicnik. Na kazdeho pusobi neco jineho. Je to i o tom zda kouri, pije alkohol, sportuje atd..

• Citovat
  • Upravit
37138
15.4.20 20:19
@Anonymní píše:
Ahoj, cipky uz jsem zkusila. Taky jsem se tu ptala, zda ma nekdo zkusenost a dozvedela jsem v podstate jen, ze „to ze me potece“ jakoze cipek :potlesk: :roll:
Cipek si zavadis ty, je uplne v pohode. Nic netece, jen to vytvori lepsi „klima“ uvnitr, aby se spermie lepe pohybovaly.
Urcite se da najit neco, co podpori pritele..hodne se zminuje folandrol. Celkove ma vliv selen, zinek, klidne i inositol a kyselina listova. Dobre jsou treba kapky Kotvicnik. Na kazdeho pusobi neco jineho. Je to i o tom zda kouri, pije alkohol, sportuje atd..

Kotvičník je diskutabilní. Ve zmíněném vláknu vysvětluji proč. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
15.4.20 20:52

Folandrol je zbytečně drahý.
Ať si naordinuje léčbu, selen, zinek, vit. B/C/E, L arginin a ono to půjde. Ale at k tomu pije hodně vody, ať si nezadělá na ledvinovy kamen jako já, pred dvema mesici chtěl ven a nic příjemného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí