Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý deň,
@Simmcaa podozrivé príspevky s nepovolenou reklamou môžte nahlásiť a my ich preveríme. ![]()
S pozdravom,
Kristína ![]()
Ahoj, cipky uz jsem zkusila. Taky jsem se tu ptala, zda ma nekdo zkusenost a dozvedela jsem v podstate jen, ze „to ze me potece“ jakoze cipek
![]()
Cipek si zavadis ty, je uplne v pohode. Nic netece, jen to vytvori lepsi „klima“ uvnitr, aby se spermie lepe pohybovaly.
Urcite se da najit neco, co podpori pritele..hodne se zminuje folandrol. Celkove ma vliv selen, zinek, klidne i inositol a kyselina listova. Dobre jsou treba kapky Kotvicnik. Na kazdeho pusobi neco jineho. Je to i o tom zda kouri, pije alkohol, sportuje atd..
@Anonymní píše:
Ahoj, cipky uz jsem zkusila. Taky jsem se tu ptala, zda ma nekdo zkusenost a dozvedela jsem v podstate jen, ze „to ze me potece“ jakoze cipek![]()
Cipek si zavadis ty, je uplne v pohode. Nic netece, jen to vytvori lepsi „klima“ uvnitr, aby se spermie lepe pohybovaly.
Urcite se da najit neco, co podpori pritele..hodne se zminuje folandrol. Celkove ma vliv selen, zinek, klidne i inositol a kyselina listova. Dobre jsou treba kapky Kotvicnik. Na kazdeho pusobi neco jineho. Je to i o tom zda kouri, pije alkohol, sportuje atd..
Kotvičník je diskutabilní. Ve zmíněném vláknu vysvětluji proč. ![]()
Folandrol je zbytečně drahý.
Ať si naordinuje léčbu, selen, zinek, vit. B/C/E, L arginin a ono to půjde. Ale at k tomu pije hodně vody, ať si nezadělá na ledvinovy kamen jako já, pred dvema mesici chtěl ven a nic příjemného.