Zlomená ručička

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
27002
11.5.12 15:07

no my máme sádru jen zvrchu dole právě ne :nevim: a bohužle na rtg zlomenina krásně vidět:( a mylsíte že ho budou znobu posílat na rtg?jde mi o to že jsem těhotná tka jelsti sebou i na KO ted musím někoho tahat nebo ne…a taky ono zas udržet ho nebude sranda no vypadá to že to comá má v pohodě nikde netlačí nic a já neměla sádru minimálně deset let tka už ani nevím jak to je dnes :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
12.5.12 07:18

Crystal, ptala jsem se manžela a je to tak, že ten celakast dají prďolkovi nejdřív tak za týden - takže asi až na kontrole, kdy jste pozvaní - právě kvůli tou otékání, jak už tady někdo psal. A prý mu to nejspíš rentgenovat budou, manžel říkal, že u nich se to tak dělá (ale zas asi případ od případu, protože děti se moc rentgenovat nemají… :nevim: ) - tak asi je to všude podobné. Já bych si aix pro jistotu ten doprovod vzala, protože co doktor, to názor. Hodně štěstí!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27002
12.5.12 09:46
@Maddlen píše:
Crystal, ptala jsem se manžela a je to tak, že ten celakast dají prďolkovi nejdřív tak za týden - takže asi až na kontrole, kdy jste pozvaní - právě kvůli tou otékání, jak už tady někdo psal. A prý mu to nejspíš rentgenovat budou, manžel říkal, že u nich se to tak dělá (ale zas asi případ od případu, protože děti se moc rentgenovat nemají… :nevim: ) - tak asi je to všude podobné. Já bych si aix pro jistotu ten doprovod vzala, protože co doktor, to názor. Hodně štěstí!

no na KO vyrážím už v pondělí aby mu to dali co nejdřív a doprovod mít sebou nebudu někdo totiž musí odvézt staršího do školky:(tkaže na rtg mají smůlu:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
12.5.12 10:47
@Crystal87 píše:
no na KO vyrážím už v pondělí aby mu to dali co nejdřív a doprovod mít sebou nebudu někdo totiž musí odvézt staršího do školky:(tkaže na rtg mají smůlu:(

Jak jsem se ptala chlapa, tak mi říkal, že dospělým by se to určitě vyfotilo, ale že děcka rentgenujou neradi, kvůli ozáření, tak snad vás tam nikdo hnát nebude. Ať dobře dopadnete! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27002
12.5.12 10:48
@Maddlen píše:
Jak jsem se ptala chlapa, tak mi říkal, že dospělým by se to určitě vyfotilo, ale že děcka rentgenujou neradi, kvůli ozáření, tak snad vás tam nikdo hnát nebude. Ať dobře dopadnete! :kytka:

dík snad ne pokud ano mají smůlu jako těhuli mě tam nikdo nedostane:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
12.5.12 10:57
@Crystal87 píše:
dík snad ne pokud ano mají smůlu jako těhuli mě tam nikdo nedostane:(

No to je jasné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
myšanda26
15.5.12 13:10

Tak jak jste dopadli na kontrole?

• Citovat
  • Upravit
27002
15.5.12 13:44
@myšanda26 píše:
Tak jak jste dopadli na kontrole?

na houby :mrgreen: jelikžo měl tu fixaci celou rozčochtanou dostla novou a s těma jeho scénama bohuželpalstovka nešla tkaže nám dlai novou a v pátek snad konečně nedotočení :zed: jeho udržet byl děs a toho řevu no hrůza ale podle rtgto vypadá prýdobře tka snad to na dlouho nebude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
myšanda26
15.5.12 13:59

Tak to byl asi pěkný mazec ;) Hlavně že se to dobře hojí. Koukám že RTG jste neunikli.

• Citovat
  • Upravit
722
8.6.12 22:41

Ahoj maminky..jestli můžu tak se ve vaší diskusi taky zeptám.Dcerku od odpoledne bolí ručička…vůbec nevím z čeho,dělali jsme letadlo pak byla v pokojíčku a když začala jíst u stolu tak pořád pobrekávala a držela si ručičku.Možná jsem jí to způsobila já z toho letadla jak jsem jí dělala nevím :( tak jsme byli na pohotovosti,tam udělali RTG a prý je to vše v pořádku.Ale ručka jí bolí pořád vůbec s tím nechce hýbat a jedné mé kamarádce se stalo že jejímu synkovi zjistili zlomeninu až když tam přijeli znovu s tím že ho to pořád bolí.Myslíte že by to mohla mít opravdu zlomené když s tím vůbec nemůže hýbat?A když jsem jí večer dávala pyžámko tak ani nemohla zvednout ručičku :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101493
8.6.12 22:45

A dělali ji RTG čeho? Tedy myslím které části ruky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3754
8.6.12 22:47

asi bych tam jela znova - tchánovi taky nerozpoznali z rentgenu zlomeninu v koleni :-(
pokud ted už spí tak bych tam jela určo zítra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
8.6.12 23:10

@Pavča S A nema tu ruku „jen“ vykloubenou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2028
8.6.12 23:12

Zajela bych znovu ráno. Mě se malá prověsila na ruce a vyskočil jí loket… Než jsme dojeli do nemocnice, tak se tvářila, že jí nic není a v čekárně si hrála jako nic s holčičkou, která měla to samé :mrgreen: . Doktor udělal lup a bylo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
722
8.6.12 23:25

Zatím spinká,jednou se vzbudila a brečela.Ručičku jsem jí zkontrolovala a ani oteklá není.Dělali jí RTG celý ručičky a prý tam nic není.Snad jí to nechá spát a kdyby jí to i ráno bolela tak tedy radši znovu pojedeme k Dr. Já ani nevím jak se pozná kdyby to měla vykloubený :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák