Zlomené obě ruce

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
76040
24.8.23 21:22
@Barbora_Novotna píše:
Jak tak pročítám diskuze, tak mám pocit, že za trolla se tady považuje skoro všechno kromě špatně se chovajících dětí…

a ty máš čas pročítat diskuse, když máš doma děcko bez rukou? zvláštní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.8.23 21:22

@stinga Proč bych měla mít potřebu trollit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76040
24.8.23 21:23
@Kockazvysocan píše:
ono se blbě i chodí, natož po schodech. Tohle všechno jsem si uvědomila letos, a to jsem měla v sádře jen jednu a druhou v ortéze :nevim:

a věříš, že skutečná matka dítěte s oběma rukama v sádře, by se tak hloupě ptala, jestli může být dcera sama doma nebo jít do školy? to by musela mít IQ 40

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76040
24.8.23 21:24
@Barbora_Novotna píše:
@stinga Proč bych měla mít potřebu trollit?

no to víš jen ty sama, pokud jsi vůbec ženského rodu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15689
24.8.23 21:31

Tak,
já mám celkem pochopení, že si někdo chce zpříjemnit život a někdy i druhým, nějakou tou srandičkou. :nevim:
Ale, pokud se to týká zdravotních problémů, tak tam si myslím, že to není namístě. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85259
24.8.23 21:38

Je to blbost, nedostane sadru na dva mesice pri nekomplikovane zlomenine a ne az po rameno.
Vim, o cem mluvim, sama jsem mela zlomene obe ruce zaroven :mrgreen: po lokty sadra, zvladala jsem vse sama, i jist, i wc, chodila jsem do skoly a tam jsem nepsala, to bylo asi jedine omezeni. Decka mi to kopirovaly pres kopirak :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
584
24.8.23 21:39

Tady se nám nějak hromadně lámou končetiny.. :mrgreen:
Včera nohy.., dneska ruce…
První, co mě napadlo, byl film Ruce v záruce s Annou Polívkovou :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11559
24.8.23 21:40

Reálnost situace neřeším, není to ale nemožné.
Jako pití si představit dovedu- skleničky a „brčka“- to asi dorazilo i do nejzapadlejší vesnice, ne?
A všechno ostatní je „allinclusive“. Škola problém, i s asistencí rodičů nic moc. Dokonce i nějaký procházky jsou poměrně riskantní, zejména pro možný úraz hlavy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76040
24.8.23 21:49
@Ivan PPZ píše:
Reálnost situace neřeším, není to ale nemožné.
Jako pití si představit dovedu- skleničky a „brčka“- to asi dorazilo i do nejzapadlejší vesnice, ne?
A všechno ostatní je „allinclusive“. Škola problém, i s asistencí rodičů nic moc. Dokonce i nějaký procházky jsou poměrně riskantní, zejména pro možný úraz hlavy.

jasně, že to není nemožné,
ale včera se tu objevila diskuse o zlomených obou nohách a dnes o zlomených obou rukách - už to je podezřelé, a naivní a hloupé otázky Barbory tomu dodaly korunu, mimochodem - kdo normální si dá do nicku své jméno a příjmení?
je to troll

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

@Ivan PPZ Děkuji. Koenčně normální odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

A ohledně toho, že by to nebyly 2 měsíce - má problémy, že ji pomaleji srůstají kosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
60996
24.8.23 21:51
@stinga píše:
jasně, že to není nemožné,
ale včera se tu objevila diskuse o zlomených obou nohách a dnes o zlomených obou rukách - už to je podezřelé, a naivní a hloupé otázky Barbory tomu dodaly korunu, mimochodem - kdo normální si dá do nicku své jméno a příjmení?
je to troll

Tak třeba zde a i v jiných diskusích přítomna ludmilaadamkova :mrgreen: jestli to jsou reálný jmena, nebo vymyšlený přeci nikdo neví

Příspěvek upraven 24.08.23 v 21:54

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76040
24.8.23 21:53
@a12 píše:
Tak třeba zde a i v jiných diskusích přítomna ludmilaadamkova :mrgreen: jestli to jsme reálný jmena, nebo vymyšlený přeci nikdo neví

to je fakt s tím jménem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2773
24.8.23 21:54
@blumen
@blumen píše:
Je to blbost, nedostane sadru na dva mesice pri nekomplikovane zlomenine a ne az po rameno.
Vim, o cem mluvim, sama jsem mela zlomene obe ruce zaroven :mrgreen: po lokty sadra, zvladala jsem vse sama, i jist, i wc, chodila jsem do skoly a tam jsem nepsala, to bylo asi jedine omezeni. Decka mi to kopirovaly pres kopirak :mrgreen:

Na jak dlouho by měla mít ty sádry? Jinak gratuluju, bratranec si na in-linech zlomil obě ruce v zápěstí a nebyl schopný si utřít zadek. Holt zvládáš věci, které jiným nejdou. Jen bych pak nechtěla vidět tu tvoji sádru
A taky se těžko najíš v případě, že máš sádru přes lokty… ale jasné, ty bys to zvládla, víme ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76040
24.8.23 21:57
@Lenkalin píše:
@blumenNa jak dlouho by měla mít ty sádry? Jinak gratuluju, bratranec si na in-linech zlomil obě ruce v zápěstí a nebyl schopný si utřít zadek. Holt zvládáš věci, které jiným nejdou. Jen bych pak nechtěla vidět tu tvoji sádru
A taky se těžko najíš v případě, že máš sádru přes lokty… ale jasné, ty bys to zvládla, víme ;)
:potlesk: :potlesk: přesně tak, navíc sádra na ruce se schválně dává tak, aby trčely jen konečky prstů, aby člověk opravdu s tou rukou nemohl nic dělat a nehýbal s ní, jinak by to nemělo smysl
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák