Zlomené obě ruce

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
22565
24.8.23 20:29
@Borrealis píše:
@Kockazvysocan

já se zasmála tomu " bez komplikací " a současně " sádra obě ruce po ramena "

ehm ehm

po zakopnutí u dítěte

ale no tak… :mrgreen:…no je to naprostá blbost

jo, to je fakt. Když to vnímám všechno, tak máš asi pravdu. Tohle jsem nějak vypustila.
Já se zrakvila na lyžařských skokáncích :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22565
24.8.23 20:31
@Barbora_Novotna píše:
@thalasan Přiznávám, že s tímhle jsem to asi trochu přeháněla, ale pořád jsem z toho trochu v šoku, a moc se nedokážu soustředit, omlouvám se

Záchod je přesně to, co jsem myslela tím, že jídlo a pití jsou nejmenší problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37121
24.8.23 20:41

Tak jestli to není troll, tak člověk s oběma rukama v sadre až po rameno potřebuje non stop asistenci, mám takového známého, který tak skončil a nemohl sam ani na záchod :roll: takže ze by byla doma cely den sama a nebo šla dokonce do školy je fakt mimo realitu. Dyt se nemůže sama oblict, najist, napít, natož si připravit něco k jidlu třeba, dojít na ten záchod, proste cokoliv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22565
24.8.23 20:49
@Kriss Tina píše:
Tak jestli to není troll, tak člověk s oběma rukama v sadre až po rameno potřebuje non stop asistenci, mám takového známého, který tak skončil a nemohl sam ani na záchod :roll: takže ze by byla doma cely den sama a nebo šla dokonce do školy je fakt mimo realitu. Dyt se nemůže sama oblict, najist, napít, natož si připravit něco k jidlu třeba, dojít na ten záchod, proste cokoliv.

ono se blbě i chodí, natož po schodech. Tohle všechno jsem si uvědomila letos, a to jsem měla v sádře jen jednu a druhou v ortéze :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
24.8.23 20:53

Copak najíst a napít.. ale jak bude darlovat na mobilu :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
15665
24.8.23 20:55
@a12 píše:
Tak pokud se to dalo jen do sádry, bez nějakyho rovnání, lámání, drátů, operace, tak ano je to bez komplikací :nevim:

Teď aktuálně. Naštěstí.
Komplikace mohou nastat, právě tím, že kost špatně sroste a pak bohužel, může dojít až k tomu co zmiňuješ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
24.8.23 20:58

Tak hlavne neni uplne normalni si neco zlomit pri banalnim padu.
Kdyz se to stalo dceri, koupila jsem ji Fytomineral od Energy. Kontrolni rtg perfektni.
Myslim, ze spousta lidi/deti ma dneska problem s mineraly a stopovymi prvky. Tak bych se na tu naslednou peci koukla i takto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.8.23 21:00

@ludmilaadamkova Ona mobil sice má, ale moc ho nepoužívá. Není to moc závislačka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.8.23 21:01

@Lucie_Sx Jak už jsem psala, spadla dost blbě, bylo štěstí že nebylo potřeba žádné rovnání ani operace atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13726
24.8.23 21:07

Připadá mi, že se to tady v posledních pár dnech hemží zlomeninami obou končetin současně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76025
24.8.23 21:14
@Barbora_Novotna píše:
@thalasan Přiznávám, že s tímhle jsem to asi trochu přeháněla, ale pořád jsem z toho trochu v šoku, a moc se nedokážu soustředit, omlouvám se

určitě :palec: dnes ses zaregistrovala na emimino, předevčírem tu jedna psala o sádrách na obou nohách, tvoje dcera má sádru na obou rukách a ty se ptáš, jestli zvládne být doma sama, tak hloupě by se neptala ani ta 13letá,
měj se trollíku :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115624
24.8.23 21:16
@stinga píše:
určitě :palec: dnes ses zaregistrovala na emimino, předevčírem tu jedna psala o sádrách na obou nohách, tvoje dcera má sádru na obou rukách a ty se ptáš, jestli zvládne být doma sama, tak hloupě by se neptala ani ta 13letá,
měj se trollíku :mavam:

Není to zas ten plenkovej trol?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.8.23 21:18

Jak tak pročítám diskuze, tak mám pocit, že za trolla se tady považuje skoro všechno kromě špatně se chovajících dětí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76025
24.8.23 21:20
@aiwwa píše:
Není to zas ten plenkovej trol?

jestli plenkový nevím, ale mohl by být,
troll je to na 100 %,
ještě je tu nová trollící, která má „problém“, že jí v těhotenství nechutnají řízky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76025
24.8.23 21:21
@Barbora_Novotna píše:
Jak tak pročítám diskuze, tak mám pocit, že za trolla se tady považuje skoro všechno kromě špatně se chovajících dětí…

no ty jsi troll dozajista, a moc ti to nejde,
ale za 10 dní už vám začíná škola, tak na tyhle srandičky už naštěstí nebudete mít tolik času

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák