Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Určitě bych už nyní se začala ptát po dobrém fyzioterapeutovi (je jich bohužel nedostatek), tak aby po sundání sádry mohla začít dobrá rehabilitace. Víc poradit nedokážu.
ať je brzy lépe ![]()
Dekuji, to me nenapadlo, podivam se po nejakym. Paradoxne to maly snasi lepe nez ja
uz aby to bylo za nami a dobre to srostlo ![]()
na rehabilitaci se ceka i 2mesice takze bych doktora opravdu pri kontrole rovnou pozadala o predpis at si to zatim muzete nekde domluvit. cim driv se po sundani zacne tim pochopitelne lip…
Maly mel nastiplou holen ve 2 letech (stala jsem vedle nej
), zalezi co ma zlomeneho, my jsme meli sadru 3 tydny a na rehabilitace jsme nechodili, jezdil pak asi 2-3 tydny v kocaru (predtim uz ho nemel) a pak pomalu chodit a dobry, po cca mesici uz pak chodil dobre, dodnes ale citi v noze zmenu pocasi a boli ho to. Anonym info o synove zdrav. stavu! ![]()
Ahoj můj syn měl zlomenou holení kost v 15mesicich.Mel ji 4tydny,srostlo to dobře .Na rehabce jsme byly jednou,nespolupracoval,doslova s paní bojoval,takže se to nedalo.Rozcvicil to sám
akorat nějaký čas jakoby kulhal malinko,ale naštěstí se to srovnalo casem.To sem se bála aby mu nezůstala vada chůze
a zvažovala sem že to začnu řešit,ale nekulhal pořád,jen chvilema a fakt malinko.Cas to srovnal.Mel sádru přes celou nohu až k zadecku.At se to dobře hojí
.Anonym nemusí každý vědět.Jinak syn skákal na posteli před spaním a špatně skočil a nožku dál do špatného úhlu zrejme a padnul.Taky ti byla chvilka ,dvakrát skočil a padnul
.
Moc dekuji za vase zkusenosti, jeste jsem se chtela zeptat, zda se sadrou lezli a chodili? Ja se ho od vcera snazim drzet v klidu, ale je to sidlo a i presto, ze ma sadru az k zadecku porad se snazi lezt a stavet
. Doktor rikal zamezit pohyb, ale prijde mi to nemozne ![]()
Ahoj, nam pohyb zakazali, taky jsem se na to ptala, rikali, ze chodit nesmi a ma lezet, na zachod a pak spat do postele jsme ho nosili. Syn to teda pochopil (ale byli mu uz 2, coz je rozdil proti 1 roku no
)
My jsme tou dobou meli jeste par mesicni miminko a syn proste stravil prevaznou cast doby se sadrou u pohadek, nedalo se jinak, nemohla jsem se mu venovat 100 % casu. Jinak jsme staveli puzzle, kostky, lego, knizky a tak.
Ale bylo to narocny i tak, drzte se a prezijte to!
![]()