Zlomenina u ročního dítěte

9935
5.2.19 15:20

Určitě bych už nyní se začala ptát po dobrém fyzioterapeutovi (je jich bohužel nedostatek), tak aby po sundání sádry mohla začít dobrá rehabilitace. Víc poradit nedokážu. :hug: ať je brzy lépe :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5.2.19 15:28

Dekuji, to me nenapadlo, podivam se po nejakym. Paradoxne to maly snasi lepe nez ja :,( uz aby to bylo za nami a dobre to srostlo :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4022
5.2.19 15:34

na rehabilitaci se ceka i 2mesice takze bych doktora opravdu pri kontrole rovnou pozadala o predpis at si to zatim muzete nekde domluvit. cim driv se po sundani zacne tim pochopitelne lip…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.2.19 15:53

Maly mel nastiplou holen ve 2 letech (stala jsem vedle nej 8o :oops: ), zalezi co ma zlomeneho, my jsme meli sadru 3 tydny a na rehabilitace jsme nechodili, jezdil pak asi 2-3 tydny v kocaru (predtim uz ho nemel) a pak pomalu chodit a dobry, po cca mesici uz pak chodil dobre, dodnes ale citi v noze zmenu pocasi a boli ho to. Anonym info o synove zdrav. stavu! :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.2.19 21:29

Ahoj můj syn měl zlomenou holení kost v 15mesicich.Mel ji 4tydny,srostlo to dobře .Na rehabce jsme byly jednou,nespolupracoval,doslova s paní bojoval,takže se to nedalo.Rozcvicil to sám :mrgreen: akorat nějaký čas jakoby kulhal malinko,ale naštěstí se to srovnalo casem.To sem se bála aby mu nezůstala vada chůze :,( a zvažovala sem že to začnu řešit,ale nekulhal pořád,jen chvilema a fakt malinko.Cas to srovnal.Mel sádru přes celou nohu až k zadecku.At se to dobře hojí :kytka: .Anonym nemusí každý vědět.Jinak syn skákal na posteli před spaním a špatně skočil a nožku dál do špatného úhlu zrejme a padnul.Taky ti byla chvilka ,dvakrát skočil a padnul :,( .

• Citovat
  • Upravit
6.2.19 07:35

Moc dekuji za vase zkusenosti, jeste jsem se chtela zeptat, zda se sadrou lezli a chodili? Ja se ho od vcera snazim drzet v klidu, ale je to sidlo a i presto, ze ma sadru az k zadecku porad se snazi lezt a stavet 8o. Doktor rikal zamezit pohyb, ale prijde mi to nemozne :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.2.19 07:46

Ahoj, nam pohyb zakazali, taky jsem se na to ptala, rikali, ze chodit nesmi a ma lezet, na zachod a pak spat do postele jsme ho nosili. Syn to teda pochopil (ale byli mu uz 2, coz je rozdil proti 1 roku no :lol: :oops: )
My jsme tou dobou meli jeste par mesicni miminko a syn proste stravil prevaznou cast doby se sadrou u pohadek, nedalo se jinak, nemohla jsem se mu venovat 100 % casu. Jinak jsme staveli puzzle, kostky, lego, knizky a tak. :palec: Ale bylo to narocny i tak, drzte se a prezijte to! :palec: :hug:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák