Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Holky, zeptám se jako blboun, ale - když se malej chystá kakat, tak mu úplně zežloutnou varlata…máte to taky tak? Je to normální? Mně se stává, když přebaluju, že mám přebaleno, jdu zapínat a najednou se varlata scvrknou, zežloutnou a pak se malej vykaká
je to normal? Nechci plašit, ale je to divný, ne? ![]()
I když onehda jsem rourkovala kamarádky chlapecka a mam pocit ze je mel při tlaceni též zlute.. ![]()
@Zuzaa
Já nevím, je to možný…ale říkám si, že když kaká žlutá „michaná vajíčka“, tak že by to mohlo s tím souviset, ale fakt nevím…
@Zuzaa
Tak to bych si oddechla, kdybych věděla, že to je normál…
@mandarinkapomeranc píše:
@Zuzaa
Já nevím, je to možný…ale říkám si, že když kaká žlutá „michaná vajíčka“, tak že by to mohlo s tím souviset, ale fakt nevím…
za co…
@Zuzaa
Jakože kadí z varlat? ![]()
@Run
To asi těžko, ne?
To přece nikdo nepsal…
CHtěla bych vás poprosit, jestli by bylo možné, aby se vyjadřovaly jen ty, co ví, o čem píšu…nemám ráda zesměšňování apod. Prostě jsem z toho vylekaná, tak jsem si říkala, že mě možná zde někdo uklidní, že má stejnou zkušenost a nic to není…mám první dítě, tak se prostě bojím…
@pannda
Copak? Něco se ti nezdá?
No, nechápu, jak můžeš přemýšlet, že by barva stolice souvisela s barvou varlat.
Stolice je výlučně prochází střevy, ne varlaty!!!
Já bych se totiž nad tím ani nepozastavila, zřejmě normální reakce při tlačení..
@Run
To asi těžko, ne?To přece nikdo nepsal…CHtěla bych vás poprosit, jestli by bylo možné, aby se vyjadřovaly jen ty, co ví, o čem píšu…nemám ráda zesměšňování apod. Prostě jsem z toho vylekaná, tak jsem si říkala, že mě možná zde někdo uklidní, že má stejnou zkušenost a nic to není…mám první dítě, tak se prostě bojím…
ty jsi to napsala…
@pannda
Já to právě taky nechápu, proto se na to ptám, když se nad tím nepozastavuješ, tak nechápu, proč reaguješ…asi styl tvého projevu a jednání, je to smutné.
@mandarinkapomeranc podle me to nepobraly
asi si mysli, ze jsi tim obratem „kaka zluta michana vajíčka“ mela na mysli, ze kaka z varlat:)))) proste nepochopily, ze jsi tim popisovala jen barvu a konzistenci stolice no..
ale myslim, ze je to vazne jen normalni reakce a není třeba mit obavy ![]()