Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše: Více
Ahoj,
žluté jakože fakt jasně žluté? Infekce bývá právě do žluta-zelena-bílé a může to být mazlavé až hrudkovité…
Test jsi si dělala? Chráníš se? ![]()
No, ja ani nevim jak to popsat. Možná jako kdyz mi končily v 6N očistky.. takova žlutá co následuje po špinění (pardon za tak detailní info).
Dnes už to není, jen trochu (tak nějak klasicky).. a barevně je to normální. Tak já nevim, nic jinyho mi totiž není.
před tím cca týdnem jsem měla určitě ovulaci..
Jj chráníme se, test jsem si tedy nedělala.. ale při četnosti styku by to snad ani nemohlo být možné ![]()
Ještě doplním, že není žádný zápach, nic prostě. Jen jak jsem včera psala… přijde mi to osobně jako fakt hormonálního rázu nebo rozjezd MS. Ale nevím..
tak zkouším jestli to někdo nemel taky tak..
@Anonymní píše: Vícežlutý výtok není ani před Ms..ok řešila bych to s lékařem
@Anonymní píše: Více
Já jsem to tak měla, barvu si už nepamatuju
, ale dobrý 4 měsíce jsem byla přesvědčená, že ovuluju a už už to přijde. Přišlo to ve chvíli, kdy jsem začala zapisovat do appky bolest břicha, že posoudím pravidelnost a kdyžtak s tím teda zajdu k dr. ![]()
Milé maminky, jsem 7 měsíců po porodu a stále kojím. Uz nějakou dobu mam pocit, že probíhá ovulace (typická bolest + výtok), ale vždy bez MS. Před týdnem jsem zas mela pravděp. ovulaci a teď mám pár dní výtok, mívám ho občas, břicho mě pobolívá tak neurčitě, spíš nebolí než že bych řekla, že se něco chystá.. ale dnes večer jsem objevila na světlých kalhotkách výtoku víc oproti “běžnému množství”… jenže byl žlutý
Hned mě napadlo, žlutý výtok = infekce.. jenže mi nic není
může se takto chystat menstruace? Nejprve žlutým špiněním?