Zmanipulované dítě matkou

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
15
7.8.18 13:11

Zmanipulované dítě matkou

Ahoj holky. Ráda bych se tu s vámi přidělila o můj problem, protože se o to nemám s kým podělit a byla bych ráda za každou radu. Můj nynější přítel, se kterým jsem nyní přes rok, má z předešlého vztahu 9 letou dceru. Vše bylo super do okamžiku, kdy jsem poznala její matku a ta začala malou manipulovat proti mně. Malá mi říkat, že tu nejsem vítaná a že si nepřeje, abych bydlela s nimi v domě. Chce teď dělat vše jen s mým přítelem a já si přijdu naproto odstrčená, nesmím se k němu ani přiblížit a on ji vše akceptuje. Asi jsem příliš moc žárliva, ale nemyslím si, ze můžeme být fungující rodina, když se musím stranu všemu, co spolu dělají. Dceru máme každých 5 dni. Co si o tom myslíte vy? Ještě nikdy jsem neměla vztah s někým, kdo má dítě.
Díky za odpovědi!! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
148206
7.8.18 13:13

Holka prostě žárlí a chce mít tatu pro sebe.
Nemusí být zmanipulovaná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44178
7.8.18 13:15

Chápu to i z pozice matky te malé. To je nějaká asymetricka stridavka proti její vůli,kazdych 5 dní?
Pritel se v malé nejspíš vidí a bude chtít plnit její přání. Jako žena bych do toho asi nešla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1734
7.8.18 13:16

je to hlavnwe selhani pritele, ktery leze decku do zadku, aby si ji udrzel a mela ho rada. pritel by ji mel jasne rict a srovnat, ze takove reci si nepreje a ze jses soucasti jeho zivota stejne jako to ona. :zed:
Jestli pritel hodla strkat hlavu do pisku a nic neresit, radim rozchod co nejdrive.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
7.8.18 13:18

@Jana206 matka té malé o dceru moc zájem nemá, nevydrží s ní celý týden, proto Mají střídavou péči 5-5-2-2

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17306
7.8.18 13:22

Tvůj chlap ji musí srovnat. Ty jsi v pozici, že i kdybys byla svatá a nejlepší, pro ni budeš vždycky jen ta, co jí krade tatínka. Matku neřeš, řeš svého přítele, ať nastaví mantinely.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Černá vdova
7.8.18 13:23
@Sandokanos píše:
je to hlavnwe selhani pritele, ktery leze decku do zadku, aby si ji udrzel a mela ho rada. pritel by ji mel jasne rict a srovnat, ze takove reci si nepreje a ze jses soucasti jeho zivota stejne jako to ona. :zed:
Jestli pritel hodla strkat hlavu do pisku a nic neresit, radim rozchod co nejdrive.

Vidím to úplně stejně.

Zakladatelko, najdi si bezdětného. Ta holčička se bude chovat hůř, až bude v pubertě.

• Citovat
  • Upravit
691
7.8.18 13:23

Jednak bych si promluvila s přítelem, o tom, jak to vnímáš ty a co ti vadí + jak si to představuješ. Zkusila bych taky nějak získat dceru, zjistit co má ráda, jaké aktivity ji baví atd. 9-ti leté děcko se podle mě chytne. Pokud na to nemáš nervy (jako že já bych třeba v mladším věku neměla - netuším, kolik ti je), šla bych od toho, protože dítě z předchozího vztahu tu bude pořád, později budete řešit vlastní děti X dcera atd, prostě to nekončí a pokud se nějak rozumně nedomluvíte na pravidlech, tak to bude zdrojem různých konfliktů.

Nicméně dobrá zpráva určitě je, že příteli na dceři záleží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Černá vdova
7.8.18 13:24
@zoidberg píše:
Tvůj chlap ji musí srovnat. Ty jsi v pozici, že i kdybys byla svatá a nejlepší, pro ni budeš vždycky jen ta, co jí krade tatínka. Matku neřeš, řeš svého přítele, ať nastaví mantinely.

Tatínkové neradi rovnají své dcerky. Mohlo by se jim totiž stát, že je dcerky zavrhnou.

• Citovat
  • Upravit
26574
7.8.18 13:24

Pokud se přítel nezačne chovat jako partner a vychovávající otec, tak to nemá cenu. Kolik ti je, že musíš mít partnera s dítětem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
7.8.18 13:26

@Sandokanos díky za zprávu. Přítel řekl, ze nás má rad obě a vyřešil to tím, že od teď děla většinu dne věci jen s dcerou a mě ze všeho vynechaji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Černá vdova
7.8.18 13:28
@Zuzinska píše:
@Sandokanos díky za zprávu. Přítel řekl, ze nás má rad obě a vyřešil to tím, že od teď děla většinu dne věci jen s dcerou a mě ze všeho vynechaji

Tak to je výborný :zed: . Jak se přitom cítíš Ty?

• Citovat
  • Upravit
Černá vdova
7.8.18 13:29

@Zuzinska Ono je jedno, jestli tu holčičku někdo navedl. Podstatné je, jak se ona k Tobě chová a jestli se to nezhoršuje.

• Citovat
  • Upravit
15
7.8.18 13:30

Je mi 25, přítel je 10 let starší, ze začátku jsem věděla jen o dceři, nikoli o tom, že ji trochu rozmazlují a o šílené bývalé, která ničí všechny jeho nové vztahy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
7.8.18 13:32

@Černá vdova ahoj, díky za zprávu. Já se samozřejmě necítím dobře, nehodlám s nimi trávit čas jen když oni chtějí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí