Podvést - nepodvést ?!

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
6.8.18 21:49

Podvest- nepodvest ? !

Ahoj zeny, zajimal by me nazor ostatnich zen proto se ptam a budu rada za kazdou zkusenost od vas :). Jsem s pritelem 5tym rokem mame spolu ditko da se rict ze v podstate vse klape, ale nejak me zacinaji lakat jini muzi 8o, nevim zda je to tim stereotypem kterym si projde asi kazda z nas, ale zajima me zda to ma nekdo podobne jestly ma nekdo z vas take takove myslenky. Samozdrejme ze svyho muze bych neopustila taky mi prijde hnusne ho podvadet nezaslouzi si to, ale ja si nemuzu pomoct nejak me to láká. Ma nektera z vas nekdy taky takove zle umysly? :thinkD Mam nekdy pocit jakoby uz nemel ani potrebu mi dokazat nejakou lasku kterou my zeny potrebujem citit, rekla bych ze mi to mozna u nej chybi proto mozna porad snim o tom jak bych to chtela atd… nevim mozna jsem moc narocna :nevim: Casto mu rikam ze od nej vubec necitim ze me miluje ale nechci mu to porad cpat, vim ze to nedela dobrotu :/ ale.mrzi me to, protoze je jinak chlap za. ktereho jsem. vazne vdecna, pracovity, hodny, inteligentni, vtipny atd.. ale rekla bych malo starostlivy co mi dost vadi, a pak ze je takovy odtazity ja nechci aby se po me sapal jako divoch :D ale neco malo mezi tim by neuskodilo :lol: jinak budu mit takove myslenky o nevere asi do duchodu :cert:.Ti chlapy jsou slozity zacnou fungovat az ve chvili kdy o zenu vazne mohou prijit do te doby lazo plazo vsak ona neutece ze!:cert:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5498
6.8.18 21:51

Komunikuj otevřeně a srozumitelně s ním. A na stereotyp je podle mě po pěti letech brzo, začni se snažit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rokris
6.8.18 22:00

Zřejmě Tě trochu pálí dobrý bydlo. Když podvedeš, začneš podvádět, můžeš přijít o to, co máš. Záleží,jestli to chceš riskovat.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.8.18 22:03

@rozand Problem je taky asi ve me , vim to ale nevim jak se toho zbavit rekla bych ze mam v sobe nejaky blok . Rikam si proc bych se ja snazila kdyz on se taky nesnazi ? A hlavne jsou dny kdy se mu temer doprosuji ale on zrovna nema naladu ted nemluvim jen o sexu , myslim celkouvou naklonost proste se skoro vubec neshodnem , kdyz ja mam potrebu byt mu stale nalepena u zadku on je zrovna odtazity a potom je to naopak . Myslim ze komunikujeme dostatecne rikam mu vse narovinu chci aby vedel vse co citim atd … ale je to asi v nem ta chladost :/

• Citovat
  • Upravit
998
6.8.18 22:09

Když podvedeš tak chceš potom podvádět až do toho důchodu? :) To je hloupost, nic to dlouhodobě nezmění. Buď se smířit s tím, co je nebo na vztahu začít intenzivně pracovat nebo odejít úplně. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.8.18 22:09

Rozumím Ti…takové myšlenky mám a to jsem podruhé těhotná :roll: Často jsou chlapi tak zabednění, že ani mluvení otevřeně a narovinu nefunguje :nevim: zkusila jsem to mockrát a stejně i přesto, že je skvělý otec, hodný, pracovitý, rozumíme si…občas se cítím spíš jako kamarádka a servis :nevim: takže mi v hlavě jede jak by to s jiným mohlo být dokonalý…vím, že je to blbost, zase by postrádal jiné důležité vlastnosti… Často tady čtu jak se hned ženská s takovýma myšlenka soudí a kritizuje, do toho psychologické řeči… :roll: Jsem si jistá, že každá druhá takové myšlenky má, jen to neventiluje, aby si náhodou nezkazila „pověst“ …

• Citovat
  • Upravit
3594
6.8.18 22:11

Máte spolu dítko. Takže nepodvést. Chlapy nech jen ve fázi myšlenek :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
6.8.18 22:14

Já se přiznám, že mám osypky nejen z obsahu, ale i z formy, ale ono to jde vždycky ruku v ruce. Poradila bych ti - zaměstnej se. Máš málo co na práci a vymýšlíš hámotiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
551
6.8.18 22:27

Je smutné že tomu vašemu vztahu nedáš tolik energie co dáváš do nekalých myšlenek. Zkus váš vztah nějak oživit. Dej mu šanci. Přece nehodíš tolik let za hlavu jen kvůli nudě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26559
6.8.18 22:40

Tak me tyhle myslenky teda nenapadaji. Kdyz vidim hezkyho chlapa, tak si reknu, ze je hezky, ale ze bych mela nejaky pokuseni…to vubec. :nevim: Navic je cim dal tezsi potkat chlapa, ktery je fakt hezky :think: Spis me obcas pri trudnomyslnosti chlap strasne stve :mrgreen: ze neco furt nechape, je pomaly, ze zase povesil tricko na dvere a podobne…a pak malou v noci boli bricho, rve jak tur a on si ji vezme a me posle spat…to si pak nadavam ja, za ty svoje myslenky. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.8.18 22:41
@Anonymní píše:
Rozumím Ti…takové myšlenky mám a to jsem podruhé těhotná :roll: Často jsou chlapi tak zabednění, že ani mluvení otevřeně a narovinu nefunguje :nevim: zkusila jsem to mockrát a stejně i přesto, že je skvělý otec, hodný, pracovitý, rozumíme si…občas se cítím spíš jako kamarádka a servis :nevim: takže mi v hlavě jede jak by to s jiným mohlo být dokonalý…vím, že je to blbost, zase by postrádal jiné důležité vlastnosti… Často tady čtu jak se hned ženská s takovýma myšlenka soudí a kritizuje, do toho psychologické řeči… :roll: Jsem si jistá, že každá druhá takové myšlenky má, jen to neventiluje, aby si náhodou nezkazila „pověst“ …

Presne tak , moje rec taky si tak pripadam ze jsme spis jak kamaradi :/ . A taky si neustale vysnivam toho dokonaleho muze a jak by se mi urcite vice venoval atd .. casto si zavspominam na byvaleho protoze tam to vazne jiskrilo 8o , to je mozna taky jeden z, duvodu ze ho porad srovnavam ale nemuzu posoudit protoze s byvalym jsem byla 2,5 roku ale nezily jsme spolu . S aktualnim pritelem ziju 3 roky z toho rok a neco schazeni atd… ale vim ze kdyby tam bylo toto tak me ta myslenka ani nenapadne . Jenze casto mi to chybi :/ a snazim se ho I skadlit treba ze poukazuju na jiny chlapy jak si zenske vsimaji atd… I kdyz vim ze nejde mit vse . Tak jak to pises kazdy ma proste neco, ale ted co je dulezitejsi pro nas vnitrni klid :/ ? To je ta otazka kterou si porad kladu budto se mit dobre a mit hodneho muze u ktereho postradas lasku nebo mit tu lasku bez toho vseho :roll:

• Citovat
  • Upravit
6569
6.8.18 22:44

Zkus si to představit tak, že by toto napsal tvůj chlap. Co bys mu poradila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6569
6.8.18 22:45

Jo a místo myšlenek na nevěru bych být tebou zkusila přečíst Pravidla českého pravopisu. Pokud se nudíš. Nic ve zlém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3594
6.8.18 22:47
@Lenka_Hal píše:
Tak me tyhle myslenky teda nenapadaji. Kdyz vidim hezkyho chlapa, tak si reknu, ze je hezky, ale ze bych mela nejaky pokuseni…to vubec. :nevim: Navic je cim dal tezsi potkat chlapa, ktery je fakt hezky :think: Spis me obcas pri trudnomyslnosti chlap strasne stve :mrgreen: ze neco furt nechape, je pomaly, ze zase povesil tricko na dvere a podobne…a pak malou v noci boli bricho, rve jak tur a on si ji vezme a me posle spat…to si pak nadavam ja, za ty svoje myslenky. :zed:

To je hezké :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
551
6.8.18 22:51
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie