Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Opravdu mu je 14? ![]()
Jinak tohle je spíš v povaze, ne každý je akční a vůdčí typ. Pokud ti to nevyhovuje, tak se asi k sobě nehodíte.
@AnastazieB
Ano, opravdu je.
Nejde o vůdcovství.. Spíš o to, že neřeší věci.
Třeba takový bezstarostný dětský život? ![]()
Když jsme spolu začínali chodit ven, tak jsme si toho opravdu moc neřekli, ale když to porovnám teď, tak jsme udělali neuvěřitelný pokrok.. Když máme o čem mluvit, tak si řekneme všechno.
Fakt je mu 14??? Jestli ano, je stále ještě pod zákonem
Ale tedy je to ještě kluk, na dospění má ještě hodně času a takové starosti s holkou mu nezávidím. Moc to řešíš, co probůh čekáš od čtrnáctiletého?
A ano, povaha dělá hodně. Ale zatím bych závěry nedělala, pokud jde o takového puboše. A ano, má nárok na bezstarostný život.
Příspěvek upraven 07.08.18 v 10:11
Tak je mu 14. Nedávno byl opravdu ještě dítě, stejně jako ty… A nikdo ti nikdy nesedne na 10000% ![]()
@Anonymní píše:
Dobrý den.. Vim, že tato stránka je hlavně pro maminky a těhotné, ale i tak Vás poprosim o radu.
S přítelem (14) jsme 8 měsíců, a jsme od sebe necelý rok a půl. - on je mladší.
Klape nám to, ale už jsme se párkrát neshodli kvůli jeho lžím (hlavně o tom, když kouřil a lhal že nekouří). Jsem s nim spokojená, je na mě hodný, snaží se.. Ale občas mi vadí, že se nechá tak snadno ovládat. V našem vztahu jsem to spíš já, kdo tomu velí. Vymýšllím kam půjdeme, co budeme dělat a tak. Celkem me i mrzí, že nemá na věci názor, většinou neřeší události jako já, takže vlastně nemáme co probírat. Když mi něco je, on to pozná, ale neví jak to řešit. Samozřejmě když se dlouho nevidíme, tak máme co probírat, zážitky a tak..Myslíte, že je to věkem? Že kluci opravdu dospívají pomaleji? Úplně se s nim nechci rozcházet, ale bojím se, že někdo to ma prostě v povaze a věk to nijak neovlivní.
Doufám, že se mezi vámi nenajdou jen samé rady na rozchod.
Děkuji a přeji hezký den.
Kluci rozbodně později dospívají. Proto si mladé holky vybírají kluky starší. Možná jsi obecně vůdčí typ a budeš to řešit i v budoucnu. Radu na rozchod mám, ale to slyšet nechceš. Jsi taky ještě mláďátko a vztahy ti ještě zabrat dají.
@Anonymní píše:
@AnastazieB
Ano, opravdu je.
Nejde o vůdcovství.. Spíš o to, že neřeší věci.
Třeba takový bezstarostný dětský život?
Když jsme spolu začínali chodit ven, tak jsme si toho opravdu moc neřekli, ale když to porovnám teď, tak jsme udělali neuvěřitelný pokrok.. Když máme o čem mluvit, tak si řekneme všechno.
Ale on je dítě, ty taky, jaký jiný než dětský život by měl mít? ![]()
@Anonymní píše:
Dobrý den.. Vim, že tato stránka je hlavně pro maminky a těhotné, ale i tak Vás poprosim o radu.
Klape nám to, ale už jsme se párkrát neshodli kvůli jeho lžím (hlavně o tom, když kouřil a lhal že nekouří). Jsem s nim spokojená, je na mě hodný, snaží se.. Ale občas mi vadí, že se nechá tak snadno ovládat. V našem vztahu jsem to spíš já, kdo tomu velí. Vymýšllím kam půjdeme, co budeme dělat a tak. Celkem me i mrzí, že nemá na věci názor, většinou neřeší události jako já, takže vlastně nemáme co probírat. Když mi něco je, on to pozná, ale neví jak to řešit. Samozřejmě když se dlouho nevidíme, tak máme co probírat, zážitky a tak..Myslíte, že je to věkem? Že kluci opravdu dospívají pomaleji? Úplně se s nim nechci rozcházet, ale bojím se, že někdo to ma prostě v povaze a věk to nijak neovlivní.
Zdá se, že očekáváš příliš mnoho - od čtrnáctiletého dítěte. Můžeš to ukončit nebo s ním projít celou tu cestu k dospělosti. Jeho i své. ![]()
No předně si myslím, že ve 14ti je blbost s někým chodit, co od toho vlastně čekáš? To že kluk nemá na některé věci názor, je myslím zcela v pořádku, je to ještě napůl děcko a ty ostatně taky. Neříkám, že bych se rozcházela, ale spíš bych s ním jen kamarádila a podnikala nějaké volnočasové aktivity. Pokud máš fakt potřebu s někým být takto navážno, tak zalov mezi staršíma klukama (jako i takové případy mohou vyjít - mám známou, co je se svým manželem od svých 15ti let, teď je jim tak 37 a pokud vím, fungují dobře).
Bože, vždyť je vám 14 a 15
. Jste děti a na nějaké řešení vztahů, kdo vede a kdo ne máte opravdu ještě dost času
.
Klape nám to, ale už jsme se párkrát neshodli kvůli jeho lžím (hlavně o tom, když kouřil a lhal že nekouří). Jsem s nim spokojená, je na mě hodný, snaží se.. Ale občas mi vadí, že se nechá tak snadno ovládat. V našem vztahu jsem to spíš já, kdo tomu velí. Vymýšllím kam půjdeme, co budeme dělat a tak. Celkem me i mrzí, že nemá na věci názor, většinou neřeší události jako já, takže vlastně nemáme co probírat. Když mi něco je, on to pozná, ale neví jak to řešit. Samozřejmě když se dlouho nevidíme, tak máme co probírat, zážitky a tak..
Myslíte, že je to věkem? Že kluci opravdu dospívají pomaleji? Úplně se s nim nechci rozcházet, ale bojím se, že někdo to ma prostě v povaze a věk to nijak neovlivní.