Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anna766 píše:
Holka chce být s tátou a je zplozenec pekla jo? Nepřeháníš trochu?
Kdyby matka střídavku nechtěla,tak zase bude za tu samosprašnou bestii co to dělá pro ty velký alimenty.
Ne nepřeháním, přesně tak si ji představuji. V devíti letech by měla mít spoustu vlastních zájmů, ale jí baví jedině izolovat tatínka od nové přítelkyně. Je o tom spousta filmů a knih, ale většinou to v nich dopadlo dobře a staly se z nich nejlepší kamarádky
Ale je to jen pověst…
@zoidberg ano to je pravda. Mně řekla, že můžu být s otcem jen kamarádka, ale v žádném případě nic víc
izoluje ho takto 4 roky
@zoidberg píše:Říct tohle někdo o mém dítěti tak by mě museli držet 3-4…
Ne nepřeháním, přesně tak si ji představuji. V devíti letech by měla mít spoustu vlastních zájmů, ale jí baví jedině izolovat tatínka od nové přítelkyně. Je o tom spousta filmů a knih, ale většinou to v nich dopadlo dobře a staly se z nich nejlepší kamarádkyAle je to jen pověst…
@Zuzinska píše:
@zoidberg ano to je pravda. Mně řekla, že můžu být s otcem jen kamarádka, ale v žádném případě nic vícizoluje ho takto 4 roky
Ono je taky problem, ze se neumis ozvat. Dneska vseobecne dite je jako buh a nesmi se nic spatnyho jim rict a ublizit jejich dusicce. Ale zato naopak oni muzou vsechno. Jeden ze zasadnich duvodu proc bych dneska vubec nesel do decek. Drive by takove dite dostalo po papuli a byl by pokoj. Dneska je z toho reseni veda a psychologove a plno jinych sracek… ![]()
@Zuzinska píše:
@zoidberg ano to je pravda. Mně řekla, že můžu být s otcem jen kamarádka, ale v žádném případě nic vícizoluje ho takto 4 roky
Tak když to tak víš,tak od toho pryč.
@Anna766 píše: Říct tohle někdo o mém dítěti tak by mě museli držet 3-4…
Jak jsem psal, plno lidi ma ve svem diteti boha a nepripusti zadnou kritiku. ![]()
@Sandokanos píše:
Jak jsem psal, plno lidi ma ve svem diteti boha a nepripusti zadnou kritiku.
Zplozenec pekla je kritika?To je hnus.
@Anna766 píše:
Zplozenec pekla je kritika?To je hnus.
Je to nadsazka. Netreba to brat doslovne
@Anna766 chci tomu dat šanci a nějak rozumně se domluvit na pravidlech. Proto se ptám vás na vaše narozy nebo zkušenosti
@Sandokanos píše:
Je to nadsazka. Netreba to brat doslovne
Hodně blbá.
@Anna766 píše: Říct tohle někdo o mém dítěti tak by mě museli držet 3-4…
@Sandokanos píše:
Ono je taky problem, ze se neumis ozvat. Dneska vseobecne dite je jako buh a nesmi se nic spatnyho jim rict a ublizit jejich dusicce. Ale zato naopak oni muzou vsechno. Jeden ze zasadnich duvodu proc bych dneska vubec nesel do decek. Drive by takove dite dostalo po papuli a byl by pokoj. Dneska je z toho reseni veda a psychologove a plno jinych sracek…
Přesně! Smrad=bůh a přes to nejede vlak. Však počkej až to vyroste a bude nás to živit při důchodu. Radši si děcka nedělej a volné prostředky spoř ![]()
@zoidberg píše:
Přesně! Smrad=bůh a přes to nejede vlak. Však počkej až to vyroste a bude nás to živit při důchodu. Radši si děcka nedělej a volné prostředky spoř
Je to devítiletý dítě.Tyhle názvy jsou přes čáru.To si tu shazuj jak chceš.
@Zuzinska píše:
@Anna766 chci tomu dat šanci a nějak rozumně se domluvit na pravidlech. Proto se ptám vás na vaše narozy nebo zkušenosti
a on si chce domlouvat nějaká pravidla? Já to pochopila tak, že on má vyřešeno a bavit se o změnách moc nechce
pokud tě nepodpoří teď, později už vůbec a už vůbec ne u možných problémů. Opravdu chceš mít po boku někoho takového?
Geniální rada - at ji přítel srovná. Takže on jí povelí a holčička bude tu novou paní, co s nimi bydlí místo maminky, milovat a brát? Propánajána. To je naprosto nejlepší způsob, jak to tomu dítěti ještě víc zamotat v šišce. Je tomu potřeba dát čas. Ukázat malé, že ti na ní záleží, máš ji ráda a tatínka jí přeješ.